Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Neuleviikon yhteenveto ja neulearvonnan voittaja!

Neuleviikko on saatu päätökseen. Iso kiitos kaikille, jotka teitte siitä onnistuneen ihanilla kommenteillanne sekä arvontaan osallistumisella.

Sunnuntai: Sunnuntaina saimme lukea Gabin syysterveiset ja Gabi oli poiminut liikkeestä hänen lempparinsa, rennot neuleet, jotka soveltuvat loistavasti arkikäyttöön. Minun suosikkini näistä neuleista on raitaneule raitahuivilla, neuleen värit iskivät minuun.

Voit lukea Gabin postauksen täältä.

Maanantai: Viikko alkoi lämpöisissä tunnelmissa fyrryhihaisella neuletakilla. Te tykästyitte punaiseen väriin, mikä ilahdutti minua suuresti! Oma suosikkini näistä kolmesta on myös punainen neuletakki.

Pääset lukemaan fyrryhihapostauksen täältä.

 


Tiistai:
Tällöin kammattiin tukka nutturalle ja oltiin liikenaisia. Esittelyssä oli työkäyttöön soveltuvia neuleita, jotka eivät olleet liian paksuja. Alaosana minulla oli musta kynähame rosekullalla vetoketjulla. Kaikki silmälasit sointuivat asuihin täydellisesti ja minäkin löysin uudet sangat.

Lue liikenaisen neulepostaus täältä.

Keskiviikko: Tällöin seikkailtiin Valoran kanssa Vaasan luonnossa tekonahkahousuissa ja niihin soveltuvissa neuleissa. Pitkä neuletakki oli monen mieleen, enkä ihmettele, minunkin suosikkini se näistä neuleista on. Ihanat aurinkolasit kruunasivat asut.

Tämä postaus löytyy täältä.

 

Torstai: Kuvasimme sisustusliike Säteessä pehmosia tunikamekkoja ja spesiaalineuleita ihanalla selkäosalla. Esittelimme samalla Säteen, joka onkin käymisen arvoinen paikka Vaasassa. Petrolin väri miellytti monia. Kiitos kauppiaat Riitta ja Tuija, kun saimme tulla kuvaamaan kauniiseen liikkeeseenne.

Postauksen kauniista miljööstä löydät täältä.

Perjantai: Ennen lumen tuloa, kuvasimme pirteässä syysaamussa hupulliset neuletakit vyöllä. Luonnonvalkoiset housut toivat asuun ylellisyyden tuntua, kun taas raitahousut yllättivät loistavalla istuvuudellaan.

Huppuneulepostaus löytyy täältä.


Lauantai:Neuleviikon viimeisenä päivänä esittelimme kätevät ponchoneuleet sekä upeat nahkahousut. Marjapuuron väri oli tykätty ja ponchoneuletta moni tulikin hakemaan eilen liikkeistämme.

Löydät ponchoneulepostauksen tästä linkistä.

Arvonta on suoritettu ja arpaonni suosi seuraavaa kommenttia:

Nyt löytyi täydellinen neule, jossa on jujua eli Petroli neulepaita PBO!
-Maria K

Paljon onnea Maria K! Otathan yhteyttä meilitse shop@dopp.fi

Oletko huomannut, että Instagramissa on käynnissä ”Kaipaatko uudistusta syksyiseen olemukseesi? arvonta! Muistathan osallistua arvontaan. Pääset Instagramiimme tästä!

Kaipaatko uudistusta syksyiseen olemukseesi?
Tämä Instagram-arvonta on suunnattu vaasalaisille osallistujille ja järjestetään yhteistyössä parturi-kampaamo Studioksen, vaateliike Doppin ja ravintola Frans & Nicolen kanssa. Mukana menossa on myös kaksi bloggaajaa/somettajaa: Sannis ja Ekojohanna.
Arvonnan voittaja pääsee kokemaan upean uudistuksen. Tapahtumapäivä on maanantai 13.11. Päivä alkaa kello 9.00 jolloin voittajan hiukset leikataan, värjätään ja laitetaan parturi-kampaamo Studioksessa (huom! Uusi osoite: Urheilukatu 1). Samassa paikassa tehdään myös meikki. Tämän jälkeen voittajalle tarjotaan lounas ravintola Frans & Nicolessa (Hovioikeudenpuistikko 18). Lounas tarjotaan myös voittajan valitsemalle seuralaiselle. Kaksin on kauniimpi! Kello 15.00 voittaja stailataan vaateliike Doppissa (Vaasanpuistikko 18) ja hän saa itselleen 100 euron arvoisen lahjakortin kyseiseen liikkeeseen. Luvassa on mukava maanantai, täynnä hemmottelua! Muodonmuutoksen lopputulos esitellään järjestäjien somekanavien kautta! Osallistut arvontaan seuraavalla tavalla:

Seuraa arvonnan järjestäviä Instagramtilejä:
@ekojohanna
@sannis_2.0
@studiosvaasa
@doppwoman

Tämän jälkeen jätä kommenttikenttään (peukku) ja tägää yksi tai useampi ystäväsi. Arvonta-aika: 25.10 – 1.11. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti torstaina 2.11.
Instagram ja Facebook eivät ole millään tavalla osallisia tähän arvontaan!
Kuva: Studios. Malli: Emmi Kujansivu.#sponsoroitu #kilpailu#studiosvaasa #doppwoman #doppvaasa #dopp #kauneus #muoti#visitvaasa #frans&nicole

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Hej. Vilka fina tröjor. Har ni fortfarande kvar strl 36 av den röda ponchotröjan?

  2. Hei Marianne! Kiitos viestistäsi ja ihanaa kun pidit neuleviikosta:) Valora on kyllä persoonallinen pakkaus! Hyvää syksyä sinulle, Kata

  3. Upea neuleviikko valloittavien mallien kera. Valora on kyllä niiiin hupaisa! Onnea voittajalle ; ihana neule.T. Marianne 12199