Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


26.9.2017 |

Muuttumisleikki: 39-vuotias Terhi

Toinen muuttujamme on Terhi. Kun Terhi astui sisään liikkeeseemme, niin minun piti tarkistaa, että olihan siinä Terhi, muuttujamme. Terhi näytti paljon nuoremmalta kuin tuleva 40-vuotias yleensä näyttää ja pienikokoisemmalta kuin valokuvassa, jonka olin hänestä nähnyt 🙂 Huomasin, että Terhiä jännitti, mutta kun pääsimme hieman juttelemaan hänen tyylistään ja kun kerroin, miten iltapäivä tulee menemään, hän selvästikin rentoutui.

 

Terhi kertoi itsestään näin:

Olen 39-vuotias, täytän loppuvuodesta 40. Olen 165 cm pitkä ja vaatekokoni on S/M. Riippuu aika paljon vaatemerkistä kumpaan suuntaan kallistuu.
Vaatteissani pidän siitä, että ne ovat moneen tilanteeseen sopivia, rentoja ja tyylikkäitä. Pidän siitä, että vaatteissani tai asusteissa on jotain hauskoja, mielenkiintoisia yksityiskohtia tai väriläiskiä. Usein kuitenkin päädyn pukeutumaan tylsästi mustaan…
Olen itse ajatellut, että pukeudun melko nuorekkaasti, mutta enpä osaa enään sanoa, onko noin. Ainakin haluaisin pukeutua, nuorekkaan tyylikkäästi.
Olen ammatiltani erityisopettaja ja työskentelen erityisammattioppilaitoksessa. Tällä hetkellä olen kuitenkin opintovapaalla. Opiskelen sosiaalialaa.

 

 

Terhin muutosleikki alkoi hiustenlaitolla ja meikillä. Terhillä on paksut hiukset, joten Niina sai rullailla niitä puikon ympärille urakalla. Kun hiukset oli kiharrettu, keräsi hän Terhille niskanutturan.
Anna teki Terhille luonnollisen meikin ja tummahko huulipuna sopi Terhille kauniisti.

Myös Terhille keräsin kolme asukokonaisuutta, jotka sopivat hänen nykyiseen elämäntilanteeseen.

 

1. Arkiasu

Kuten Terhi kertoi, opiskelee hän nykyisin. Aamurutiineihin kuuluu kirjastoon lähteminen ja kulkuneuvona toimii polkupyörä. Puin Terhille sekä kirjastoon sopivat vaatteet, mutta myös sellaiset vaatteet, joita hän voi käyttää mennessään takaisin työelämään. Terhi kertoi, että hän käyttää mielellään pidempiä paitoja, jotta saa lantionsa piiloon. Minä olen sitä mieltä, että Terhi ottaa lantionsa esille ja käyttää ns. normaalimittaisia yläosia. Liian pitkät yläosat lyhentävät ja varsinkin, jos ne ovat malliltaan vielä suoria, ne suurentavat. Terhi jää sirona naisena vaatteidensa alle piiloon. Laitoin topin housujen sisälle, jotta Terhin vyötäröä saatiin esille, samoin lantion kaarta. Farkut istuivat Terhille täydellisesti eikä mitään tyhjää pussia jäänyt ristiselän kohdalle.

Taas puetaan:)

Alaosaksi valitsin Terhille Sensation farkut, värinä tummansininen siisti pesu. Arvasin, että Terhi ei ole kauluspaita naisia, joten unohdimme sen. Kauluspaita sopisi Terhille töihin, mutta kirjastoon se on liian virallinen. Sinipohjainen kukkatoppi ja lyhyt viininvärinen neuletakki sopivat tummansinisten farkkujen yläosaksi. Viininväristä villahuivia voi pitää kaulassa myös sisätiloissa, varsinkin kirjastoissa voi hyvinkin olla talvisin viileätä.
Takiksi valitsin vaalean ja lyhkäisen kevytuntuvatakin, joka on värinsä puolesta raikas ja helppo valinta moneen asuun. Kevytvanutakilla on helppo kulkea myös pyörällä.

 

 

” Konjakinväriset asusteet nilkkureineen ovat kauniit ja sopivat farkkuun ja viinin loistavasti. Isommassa kassissa Terhi kuljettaa koulukirjojaan ja pienessä nahkalaukussa avaimia, kännykkää ja lompakkoa ”

 

Upea lähes nelikymppinen nainen!

 

 • Kukkatoppi More&More € 45,95
 • Neuletakki In Wear € 69,95
 • Farkut MAC Sensation € 139,95
 • Huivi In Wear € 69,95
 • Kevytuntuvatakki Part Two € 129,95
 • Laukku DAY € 100,00
 • Nahkahanskat In Wear € 79,95
 • Nauhanilkkurit € 159,00

 

 

” Terhin stailauksessa halusin välttää mustaa väriä. Viini on upea väri Terhille, se saa Terhin kasvot loistamaan. Tämä on kaunis kuva Terhistä  ”

 

2. Leffaan ja syömään

Terhi ja hänen miehensä tapaavat käydä viikonloppuisin leffassa ja sen päälle syömässä. Tähän tarkoitukseen valitsin Terhille reippaan villakangashameen ja neulepaidan. Jotta asu pysyy rentona, pukee Terhi paksut sukkikset jalkaan. Tässäkin stailauksessa halusin, että Terhi saa käyttää konjakin värisiä nilkkureita sekä laukkua. Viini villahuivi toimii sekin tämän asun kanssa.
Terhi voi yhdistää vaalean neulepaidan huiveineen farkkujen kanssa ja kukkatoppi neuletakilla sopii taas tähän hameeseen. Jälleen saimme muutaman asukokonaisuuden lisää.
Takiksi tähän asuun käy edelleen vaalea lyhyt kevytuntuvatakki.

 

 • Ballerinaneule More&More € 65,95
 • Villakangashame More&More € 85,95
 • Sukkikset Wolford 66 den € 41,00

3. Terhin syntymäpäiväjuhlat

Terhi täyttää 40-vuotta vuoden lopussa ja siitä tuli stailauksen kolmas teema, syntymäpäiväjuhlat. Ripaus rokkia ja naisellisuutta unohtamatta tyylikkyyttä, ovat avainsanat mitä synttäriasulta haetaan. Jalkaan puimme nahkahousut, jotka ovat timmit ja hyvinistuvat. Koska Terhillä on hiukset kiinni, halusin kaulaan ”tavaraa”. Juhlapaidaksi soveltuikin täydellisesti ohut viskoosijuhlapaita trendikkäällä korkealla kauluksella, röyhelöillä olkapäissä ja käsivarsissa. Vihreä väri on syksyn trendiväri, joka jatkuu ensi keväänä. Terhin tummat liivit olivat riittävät viskoosipaidan alle, toppia ei tarvittu. Laitoimme viskoosipaidan housun kauluksesta sisälle, joten saimme vartalolle linjaa. Korkkarit jalkaan ja asun kruunasi hauska juhlalaukku.

Vihreä viskoosipaita käy Terhin farkkujen seuraksi samoin harmaaseen villahameeseen se sopii myös. Nahkahousuihin voi yhdistää topin ja viinin neuletakin sekä valkoisen ballerinaneuleen.

 

 

 • Juhlapaita PBO € 149,00
 • Nahkahousut In Wear € 469,95
 • Juhlalaukku Beck Söndergaard € 69,00
 • Korkkarit Gabor € 79,90

 

She is a lady!

 

Iso kiitos Terhi osallistumisestasi Muuttumisleikkiin! Älä epäröi pukeutua vartaloasi korostaviin vaatteisiin, sinulla on upea vartalo. Paljon onnea pian 40-vuotias Terhi!

Meikki: Anne Markkanen
Kampaukset: Niina Pihlajamaa
Kuvaus: Studio Valoni

Postimyyntitilaukset: store@dopp.fi


Tässä Terhin viesti Muuttumisleikin jälkeen:

”Suureksi ihmeekseni voitin Puhkea kukkaan- muuttumisleikin. En ole koskaan aikaisemmin osallistunut stailaukseen, joten tilanne jännitti enkä tiennyt mitä odottaa. Toivoin saavani vinkkejä käytännölliseen, mutta tyylikkääseen pukeutumiseen sekä neuvoja omalle vartalotyypilleni sopiviin vaatteisiin.
Saavuttuani paikalle jännitys laantui nopeasti ystävällisten ihmisten seurassa. Tunnelma oli leppoisa ja rento. Before valokuvan jälkeen meikkaaja ja kampaaja pääsivat tosi toimiin. Sain hyviä vinkkejä kampauksien tekoon sekä meikkaamiseen. Olin todella tyytyväinen lopputulokseen.
Tämän jälkeen sain kokeilla kolmea eri asukokonaisuutta. Vaatteet olivat tyylikkäitä ja monikäyttöisiä. Olin yllättynyt joidenkin minulle vierailta tuntuvien väriyhdistelmien toimivuudesta. Esimerkiksi valkoinen ja viininpunainen tuntuivat raikkailta. En ole koskaan nauttinut valokuvattavana olemisesta, mutta taitava kuvaaja sai minut rentoutumaan. Lopulta kuvattavana oleminen alkoi tuntua yllättävän luontevalta. Muuttumisleikki oli voimauttava ja hieno kokemus. Mielestäni jokaisen naisen tulisi kokea tällainen elämys. Kokemus antoi minulle enemmän kuin mitä olin osannut odottaakaan. Kiitokset tästä mahtavasta kokemuksesta koko taitavalle tiimille!”

6 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Kiitos Lea viestistäsi ja ihanasta palautteestasi:) Naiset tykkäsivät, se on parasta! Kiva, kun seuraat meitä ja aurinkoa syksyysi, Kata

 2. Doppwoman sanoo:

  Hei ja kiitos viestistäsi:) Kiva kun tykkäsit mallistosta. Syysmallistot ovat aina hieman hintavampia kuin kevätmalliston tuotteet, johtuen esim. villalaaduista. Suunnittelu on Suomessa ja tuotteet valmistetaan Virossa laadukkaan käsityötaidon vuoksi. Odotamme innoissamme myös kevätmallistoa:) Ihanaa viikonloppua, Kata

 3. Anonyymi sanoo:

  On kyllä niin ihanan näköisiä staileja louko- mallistosta, mutta mielestäni himpun liian kalliita hyvätuloisellikin tienaajalle. Käyttäisin töissäni kyllä vaikka kaikki trendit, mutta raja taitaa mennä 150 yksittäisen kappaleen hinnassa. Onkohan Suomessa tehtyjä suolaisen hinnan takia?

 4. Lea Varis sanoo:

  Täydet pisteet Terhin ja Kristiinan stailauksista. Naisten ilahtuneet ja tyytyväiset hymyt kuvissa olivat se paras asuste! Kiitos kun pidät tätä blogia.
  T. Lea

 5. Doppwoman sanoo:

  Heippa Laura ja kiitos viestistäsi! Vaasassa tulee olemaan nyt muuttumisleikki syksyllä. Itse en sitä järjestä, mutta hoidan muuttujan stailauksen. Me järjestämme DOPP helsingissä muuttumisleikin keväällä, tarkka ajankohta on vielä auki, mutta veikkaan maaliskuuta 2018. Siihen tulee haku tänne blogiin. Nyt tulevana lauantaina alkavat "Stailauslauantait" jossa stailaamme naisia veloituksetta sekä DOPP vaasassa että DOPP Helsingissä. Vaasassa stailaa Katriina ja Helsingissä minä. Siihen saa varata tunnin mittaisen ajan. "Personal shopper" palvelu järkätään sinun aikataulusi mukaan, koska vaan. Voit lukea näistä lisää http://www.dopp.fi sivuilta ja yläpalkista. Ota yhteyttä! Kata

 6. Anonyymi sanoo:

  Ihania asuja ja stailauksia, varsinkin tuo vaalea untsikka, luumu huivi sekä kukkapaita �� miten muuttumisleikkiin pääsee mukaan? Voisin pistää itselleni nuo kaikki malliasut töihin ��
  Laura sipsi@iki.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *