Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Must Have: Pitkä kevytvanutakki osa 1/2

Supersuositut polveen asti ylettyvät kevytvanutakit ovat saapuneet. Takkeja löytyy kaksi erilaista mallia eli ensimmäinen on ilman huppua, kuten tämä takki. Toinen malli on sama takki, mutta hupulla. Sen blogipostauksen näette huomenna, keskiviikkona.

Takit ovat kevytvanua, joka tarkoittaa sitä, että ne on helppo heittää pesukoneeseen. Voit laittaa ne henkarille kuivumaan ja vetäistä aamulla päällesi. Takissa on sivutaskut sekä vetoketju painonappi listalla. Malliltaan takki on suora eli valitset takista yhden koon pienemmän kuin normaalisti käytät tai sitten oman kokosi. Minulla on päälläni takista koko 34 ja se on juuri sopiva.

 

  • Kevytvanutakki Part Two € 129,95 koot 34-44 luonnonvalkoinen ja musta

 

  • Pipo KN Collection € 99,00 beige, vaaleanharmaa, tummanharmaa
  • Laukku DAY € 75,00 musta ja konjakki

 

 

Takin alta paljastui pitkä neuletunika tai mekko. Itse puin tunikan housujen kanssa, mutta mustat paksut sukkikset sopivat myös tunikaan. Tunika on rento, mutta siisti ja siinä on yksi tasku edessä.

  • Neuletunika Oui € 139,00 koot 34-42 musta ja vaaleanharmaa, minulla on koko 34

” Tunika on miellyttävä päällä kun se on kudottua neulosta. Tunikan matsku on 10 silkkiä, 40 puuvillaa ja 50 viskoosia  ”

 

” Neuletunikassa on kiva, uusi kaulusmalli. Kaulus jatkuu tunikasta eli kauluksessa ei ole erillistä saumaa ”

 

 

 

” Tässä on kevytvanutakki mustana. Tämän käyttökelpoisempaa takkia ei löydy mistään ”

 

Housujen matsku on 67 polyesteriä, 29 viskoosia ja 4 elastaania

Minulla on jalassani hauskat, mutta tyylikkäät kuviohousut. Näissä housuissa on suosittu Anna-malli, joka löytyy myös tästä postauksesta. Huosujen pohjaväri on musta ja kuvio on beige, jossa on ripaus luonnonvalkoista. Housut istuvat täydellisesti ja niistä kuviohousuista valitaan maksimissaan yksi koko pienempi kuin normaalisti käyttää.

  • Kuviohousut MAC Anna € 109,95 koot 34-46
  • Nilkkurit Gabor € 130,00 koot 4-7

 

Neuleen matsku 70 viskoosia ja 30 polyamidia

Tässäkin neuleessa on ihana kaulus. Tälle talvelle tulee paljon korkeita kauluksia, mutta jos tuntuu että korkea kaulus ei ole itseä varten, on tämä laaja, iso kaulus hyvä vaihtoehto. Varsinkaan, jos et tykkää käyttää huiveja, niin tämä kaulusmalli on pukeva. Neule ylettyy reilusti pepun alle ja sopiikin kapeiden housujen kanssa kauniisti, mutta käy myös kapean hameen seuraksi.

  • Isokauluksinen neule Oui € 99,00 koot 34-42 beigemeleerattu ja musta
Tiedustelut ja tilaukset: shop@dopp.fi

TallennaTallenna

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

  1. Hei Päivi ja kiitos viestistäsi! Hah, hah ihana kohteliaisuus, kiitos siitä. Anne onkin upea nainen:) Hyvää viikon alkua sinulle, Kata

  2. Mä kiinnitin myös heti huomiota sun hiuksiisi. Sulle sopii tosi hyvin tuo, että on keskijakaus ja hiukset rennosti auki! Näytit Anne Kukkohovin kauniilta isosiskolta ?

  3. Kiitos viestistäsi:) olipa iloinen yllätys, että hiukset näyttävät hyviltä. Vetäisin nopeasti muutaman laineen niihin kuvausaamuna. Aurinkoista viikonloppua, Kata

  4. Hei ihan pakko kommentoida, Hiukset erittäin pukevat,luonnolliset kiiltävät, pehmeät (adjektivit loppuvat)UPEAT!

  5. Hei Maarit ja kiitos viestistäsi:) Kiva, kun tykkäät takista. Olen samaa mieltä, että takki on lämmin ja tosi kevyt vetää päällensä. Mukavaa viikkoa, Kata

  6. Kevytvanutakki on aivan loistava hankinta. Lämmin ja kevyt. Ollut käytössä viime talvena lähes päivittäin. Mustakin kiinnostaa 🙂
    Terkuin Maarit