Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Söpö nallekassi

Tämmöisiä söpöjä nalleja saapui liikkeisiimme. Kyseessä ei ole ihan tavallinen nalle vaan kyseessä on nallekassi. Nallessa roikkuu kullanvärinen hakasin, jolla sen voi kiinnittää maskotiksi vaikkapa käsilaukkuun roikkumaan. Kuinka kätevää onkaan kun käy maitokaupassa asioilla, niin saa pakata eväät omaan nallekassiin. Tai kuinka kätevää onkaan, kun reissussa matkalaukut eivät ikinä riitä, niin tuliaiset voi pakata nallekassiin.

 

Nallekassi on DAY Birger et Mikkelsenin mallistosta

Tällainen nylonkassi nallen sisältä aukeaa. Kivan tilava ja kestäväkin se on. Nyt nalle näyttää siltä kuin se roikkuisi hirressä, mutta kun kassin täyttää ja laittaa olalle, oikenee nallekin. Nalleja on tämä yksi väri ja nallekassi on hinnaltaan 35,00 euroa. Onko sinulla jo oma maskotti roikkumassa käsilaukussasi? Minulla on tämä nalle, mutta Valora hyökkäilee sen kimppuun ja retuuttaa sitä heti, kun silmä välttää. Nalle parka.

 

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *