Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Fyrryhihainen neule ja -mekko & loistavat nilkkurit

Tänä kesänä en ole käyttänyt juurikaan mustaa väriä, vaikka sitä on meillä ollut tarjolla. Mutta nyt kun kesä rupeaa kääntymään alkusyksyn puolelle, niin miten ihanaa onkaan pukea mustaa taas päälle. Musta on tyylikäs ja varma valinta. Musta näyttää hyvältä, kun iho on saanut hieman päivetystä. Varsinkin mustat mekot ja hameet ruskettuneilla säärillä näyttävät hyviltä. Vielä ei tarvitse vetää sukkiksia jalkaan, mutta mustia paksuja sukkiksia rakastan myös. Sääri näyttää niissä kauniilta.
Mutta vielä mennään muutama viikko ilman sukkiksia, koska sääkin lupaa vielä lämpöisiä päiviä.

 

 

Tämä mekko on helppo työvaate alkusyksyyn. Mekko on malliltaan ihan suora ja mikä sen mukavampaa kesän jälkeen, kun mekko ei kiristä eikä purista. Mekon katseenvangitsijana toimivat hihat. Hihoissa on kaksikerroksiset fyrrykantit. Mekon sivuissa on muutaman sentin halkiot. Halkiot varmistavat sen, että tämän fyrrymekon voi pukea myös kapeiden housujen kanssa. Meille saapuikin juuri kapeita nahkahousuja, jotka sopisivat tämän mekon alle todella hyvin.

 • Fyrrymekko Part Two € 129,95 musta koot XS-XL minulla on koko S

 

Neuleiden matsku on 42 viskoosia, 25 polyesteriä, 15 polyesteriä, 10 loycelliä ja 3 cashmiriä

Samasta matskusta kuin mekko, on tehty myös neulepaita. Myös paita on malliltaan suora ja paidan sivussa on samanlaiset halkiot kuin mekossa. Jotta sain vartalolleni hieman linjaa, puin neuleen helman toiselta puolelta hieman hameen kauluksesta sisälle. Muuten neule saa roikkua vapaana.

Tämä musta nahkahame pääsi vaatekaappiini. Hameessa on vuori ja se on juuri sopivasti leikattu lantiolta. Jotkut nahkahameet ovat liian tiukkoja ja niissä on varsin ahdistavaa istua, mutta ei tässä hameessa. Ihastuin myös hameen taskuihin, koska tykkään pitää avainta taskussa, ettei minun aina tarvitse kaivaa sitä kassan laatikoista. Hameen mitta on myös hyvä, se ylettyy minulla polveen. Tähän hameeseen on helppo yhdistää oikeastaan mikä yläosa tahansa, varsinkin rusettipaitsikat, joita rakastan. Hameesta löytyy myös konjakki väri, jonka tulette näkemään Gabin päällä tulevan sunnuntain postauksessa.

 

 • Fyrryneule Part Two € 99,95 luonnonvalkoinen koot XS-XL minulla on koko S
 • Nahkahame More&More € 169,95 musta ja konjakki koot 34-44 minulla on koko 36
Takana oleva nauha leikataan pois kun neule otetaan käyttöön. Nauha on henkarille ripustamista varten.

” Mekossa ja neuleessa on samanlainen selkäosa ”

 

 

Meillä oli viime talvena samantyyppiset nilkkurit Gaborilta kuin nämä ovat. Minulla oli ne koko talven käytössä ja ne olivat todella mukavat jalassa. Ne olivat myös mustaa mokkanahkaa ja niissä oli hyvä kumipohja, jota kehysti ruskea nauha eli ihan kuten näissäkin. Mutta nämä venykenauhat ja vetoketjut nilkkureiden takana, ovat uutta, samoin se, että nämä nilkkurit istuvat nilkasta napakasti eli nilkkaan ei jää isoa aukkoa. Juuri sen istuvuuden takia myös nämä nilkkurit pääsivät vaatekaappiini.
Nilkkureiden korko on hieman tukevampi ja korkeutta niissä on 7,5 cm. Mutta koska etupohja on noin 2 cm korkea, ei nilkkureiden korko tunnu missään.

 • Mokkanilkkurit venykkeellä Gabor € 140,00 koot 4-7, puolikkaita kokoja löytyy myös
Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Kiitos viestistäsi:) Liehukkeet ovat ihanat:) Yksinkertaista pienellä tvistillä! Ja totta, nilkkurit ovat kympit, stylet ja hyvät jalkaan. Hyvää syksyä, Kata

 2. Mahtavat liehukkeet mekossa sekä paidassa!

  Itse totuttelen vasta "eläinkuosiseen frillatoppiin" jonka löysin teidän alesta myyjän suosituksella.

  Liehukkeet ja röyhelöt tulevat varmaan pian puvustooni.
  Nilkkurit ovat todella rock and topp.

 3. Kuva! Mikään ei kyllä ole niin vaikeaa kuin housujen löytäminen! Omistan tällä hetkellä pelkkiä farkkuja, mutta mieli tekisi kokeilla jotain uutta tänä syksynä!

 4. Heippa! Kiitos viestistä:) Kyllä, kapeampi korko ja sirompi nilkkuri sopii paremmin hienompien mekkojen kanssa vaikkapa iltakäyttöön. Mutta niitäkin on meille jo tullut! Kuvaamme ne elokuun lopussa, ne ovat kauniita:) ja Gaborin tyylin hyvälestisiä kenkiä. Palataan asiaan, Kata

 5. Ihanat nilkkurit, mutta sopiiko nuo hienompien mekkojen seuraksi? Pitäisikö olla vähän kapeampi korko? T. Maritta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *