Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Back to work

Onko kesälomasi ohi ja olet palannut töihin? Uskon, että moni on palannut arkeen ja mikä sen mukavampaa. Ainakin minun mielestäni. Itse olen ollut koko kesän on-off linjalla eli töissä ja lomalla. Mieheni mielestä en ole ollut lomalla päivääkään, minun mielestäni taas yllättävän paljon olen lomaillut. Minulle on lomaa, kun en ole liikkeissä, vaan vastaan meileihin tai teen blogia muualla. Mieheni mielestä veneessä, Tallinnan reissulla, sähköpostien vastaaminen asiakkaille oli hieman liioiteltua. Minä vastailen meileihin missä ja koska sattuu, vaikkapa keskellä yötä, kun pidän toimistoa, jos en saa nukuttua. Meilit ovat turvallisia lähettää mihin kellon aikaan tahansa, koska ne eivät yleensä piippaa ja herätä, kuten tekstarit 🙂

Puimme Gabille kivan työasun, joka soveltuu loistavasti taas alkavaan työarkeen. Nämä kaikki tuotteet, jotka Gabilla on päällä, on helppo yhdistää myös erikseen.

Gabilla on päällä pitkä, musta kudottu liivi. Liivi on todella kätevä vaatekappale. Se ei ole liian kuuma, koska siinä ei ole hihoja, se peittää pepun ja lantion kuten moni haluaa sekä se lämmittää että on trendikäs. Liivissä on paikkataskut sivuissa ja pitkät halkiot sivussa. Halkiot tekevät liivistä kevyemmän näköisen, koska liivi on aika pitkä.

” Tämä liivi peittää pituutensa ansiosta kaikki mekot, mikä on huippu juttu ”

Gabilla on jalassaan mustat kiiltonahka loaferit, joissa on karvaa edessä. Loafereissä on hyvä kumipohja, niillä kävelee pitkälle syksyyn. Loaferit ovat hieman ”herraintyyppisiä ” kenkiä, jotka sopivat loistavasti myös hameiden kanssa. Paksut sukkikset, mekko ja nämä kengät. Loistava arkiasu.

Gabilla on jalassaan puna/musta/valkoiset kuviohousut. Housut ovat pehmoiset ja stretchaavat suoralla, kapealla lahkeella. Housuissa on vetoketju edessä eli ne eivät ole pelkästään kuminauhahousut. Housujen ulkosaumassa on musta nauha, jonka näette ylemmästä kuvasta.

” Näissä housuissa on monelle tuttu Anna malli, joka istuu kuin hansikas käteen ”

Valkoinen kaunis kauluspaita kuuluu vaatekaapin peruspilareihin. Yksinkertaisesti todettuna, kaikki vaatteet siihen yhdistettynä näyttävät hyviltä. Ei ole väliä mitä on alaosana tai mitä kauluspaidan päälle pukee. Se raikastaa aina asun. Tässä paitsikassa on röyhelökanttaus edessä, paljon löytyy myös rusettikauluspaitoja. Ihania klassikoita, jotka eivät koskaan ole pois muodista.

” Älä koskaan laita valkoista, hyvälaatuista paitiskkaa kirpparille, se on vaatekaapin peruspilari ”

Liikkeisiimme saapui nahkaisia salkkuja businessnaisille. Salkkuun mahtuu hyvin tavaraa, papereita ja kannettava. Salkkua voi kantaa joko kädessä, olkäpäällä tai crossoverina. Hyvä nahkasalkku on ikuinen, se vain paranee vanhetessa. Ihan kuten hyvä viini ja naiset, eikö 🙂

Postauksen tuotteet:

  • Liivi In Wear € 119,95 musta koot XS-XL 50 villa % 50 akryli %
  • Housut MAC Anna € 139,95 koot 32-42 (voit ottaa yhden koon pienemmän, kuin normaalisti käytät)
  • Röyhelöpaitsikka More & More € 65,95 valkoinen koot 34-44 viskoosi 100 %
  • Loaferit Gabor € 145,00 mustat koot 4-7, löytyy myös puolikkaat koot
  • Salkku PBO € 279,00 konjakki
Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Hei Jaana ja kiitos viestistäsi! tämä asu voisi olla juuri sinulle, siisti, mutta ei pönötysasu:) Housuja löytyy punaiset, mustat, tummansiniset ja harmaat. Tervetuloa sovittelemaan, Kata

  2. Ihana yhdistelmä! Aloitin juuri teidän lähellä uudessa työpaikassa (kulttuurin sektorilla) ja nyt täytyy vaatekaappiin löytyä jotain rennon asiallista.

    Pankkimaailman jakkupuku linja ei oikein istu tälle alalle.=) Tunnen itseni liian jäykästi pukeutuneeksi.

    Asu olisi juuri sopivan rento ja tyylikäs. Pakko poiketa kokeilemassa.

    Erityisesti housut viehättää. Onko muissa väreissä?
    t.Jaana

  3. Hei Marianne ja kiitos viestistäsi:) Kyllä, paitsikassa on kaulukset ja napit ylös asti. Olen kokeillut ja tuli puoleen pohkeeseen. Kokeilin kokoa XS ja se olisi riittänyt minulle. Tuo liivi on mallistomme ainut liivi, muistaakseni. Pidempi neuletakki, In Wearin pörrötakki on loistava tuote. Näet sen tarkemmin loppuviikon postauksessa:) Hyvää kesän jatkoa, Kata

  4. Ihana yhdistelmä ja erityisen särmät housut! Onhan paitiksessa kaulukset? Oletko itse kokeillut liiviä ja oliko sopivan pituinen? Epäilen sen olevan itselleni liian pitkä. Mitä suosittelisit liivin sijaan siinä tapauksessa?
    t. Marianne