Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


18.6.2017 |

Mitä kuuluu Muodonmuutoksen Miialle? osa 1/2

Joulukuussa 2015 toteutimme Muodonmuutoksen, johon saimme valtavan määrän hakijoita, joista siis valitsimme Miian. Tapahtumaan sisältyi personal trainer, kosmetologihoito, kampaaja & meikkaaja sekä vaatekaapin siivous & stailaus ja päivä huipentui illalliseen Vaasalaisessa ravintolassa, Miian aviomiehen kanssa.

Miia on nyt 43-vuotias viiden pojan äiti, jonka nuorimmainen lapsi oli alle vuoden ikäinen, kun muodonmuutos toteutettiin. Miia oli loistava muuttuja ja stailasimme hänet nyt uudestaan ja kysyimme kuulumisia.

Muodonmuutoksen ensimmäiseen juttusarjaan pääset tästä linkistä. Kaikki juttusarjat löydät sivupalkista vuosi 2015 ja joulukuu.

 

Miia on hoikistunut entisestään. Silloin puolitoista vuotta sitten, tehtiin vaatekaapissa suursiivous. Nyt Miia kertoi, että edelleen hän on laittanut ison kasan vaatteita pois. Suurin osa vaatteista on liian isoja. Miia on tykännyt ruskeasta väristä ja muistan, kun hän osti vuosia sitten ruskean Jackpotin pellavamekon, josta tuli Miian lempivaate. Miia on ruvennut käyttämään taas tummansinistä, mikä sopiikin hänelle hyvin. Beige kuuluu edelleen hänen lempiväreihinsä.

Olen sitä mieltä, että Miialle sopii moni eri väri ja monet mallit. Hän on helppo puettava, kaikki asut näyttävät hänellä ihanilta. Tämä olikin stailaukseni idea, pukea Miialle mitä vaan ja näyttää hänelle, että hänelle sopivat kaikki!

Kaikki Miian silmä- ja aurinkolasit ovat Vaasan Iris Optikolta.

 

Tässä ensimmäisessä osassa puimme Miialle valkoiset nilkkafarkut, johon yhdistimme erilaisia yläosia. Toisessa osassa, joka tulee ensi viikolla, puemme Miialle kesäisiä mekkoja.
Valkoiset farkut on  helppo muodostaa kesäisen vaatekaapin kulmakiveksi siksi, että ei ole juurikaan väliä, mitä niihin yhdistää.

Kyvyt valkoinen tunika, jossa on väreinä beige, musta ja punainen, sopii hyvin valkoisten farkkujen kanssa. Miialla on vaatekaapissaan myös samaiset farkut tummansinisinä, jotka nekin sopivat tunikaan, mustaa kun Miia ei käytä ollenkaan. Emme pukeneet tunikan alle mitään muuta kuin beiget liivit, mutta jos haluaa, voi tunikan alle pukea vaalean topin. Beige toppi on paras, silloin tulee tunikan omat värit parhaiten esille.

 • Valkoiset nilkkafarkut  MAC € 109,95 hajakokoja
 • Tunika More&More € 65,95 koot 34-44
 • Pellavahuivi € 39,00
 • Punaiset Calou puukkarit € 139,00

 

Miian kuulumisia:
 
Jos joku olisi sanonut minulle vielä pari vuotta sitten, että tulet opiskelemaan lisää, en olisi ikinä uskonut! Vuosi sitten kevättalvella löysin kuitenkin itseni yliopistolta pääsykokeista. Kuin ihmeen kaupalla olin kuukauden ajan, kaikki mahdolliset ”vapaahetket”, jos sellaisia näin suuren perheen kanssa ylipäätään voi olla, sulkeutunut vaatehuoneeseen (!) lukemaan pääsykoekirjaa. Pääsin lopulta sisälle sekä Helsingin että Jyväskylän yliopistoihin erillisiin erityisopettajan opintoihin. Valitsin Helsingin, koska se sopi paremmin perheellisen ja kauempaa matkaavan elämään.  Tämän menneen lukuvuoden olen siis ollut opintovapaalla luokanopettajan virastani ja suorittanut noita opintoja ja juuri sain valmiiksi viimeisen oppimistehtävän. 

Vuosi on vaatinut koko perheeltä paljon eikä tällaisia valintoja toki ihan yksikseen ole voinut tehdäkään. Ilman arkeni supersankarin eli mieheni sekä äitini apua tämä ei olisi onnistunut. Vuosi on mahdollistanut monta asiaa: kotiäitivuosien jälkeen olen saanut mahdollisuuden päivittää osaamistani tuoreella koulutuksella ennen töihin paluuta. Samalla olen saanut antaa mahdollisuuden perheelleni pärjätä joskus ilman äitiä sekä itselleni mahdollisuuden pärjätä ilman perhettä. Koska varsinaisia läsnäoloviikkoja Helsingissä on ollut vain viisi ja sen lisäksi kuuden viikon harjoittelu kotikaupungissa, olen tämän opintovapaan myötä voinut olla vielä kotiäidinkin roolissa ja antaa lapsille mahdollisuuden olla kotihoidossa ja tulla koulun jälkeen kotiin, jossa joku odottaa. Olen siitä tosi kiitollinen!

Poikien äidillä pitää olla pinkkiä, onhan hän perheen ainut nainen. Miian poikakin oli ihmetellyt, että miksi äidillä ei ole pinkkiä? Olethan sinä tyttö!
Tämä paita on jotain sellaista, mitä Miia ei itse valitsisi vaatekaupassa sovituskoppiin ja juuri se oli painavin syy, miksi puin sen hänelle. Ja sopii, eikö vaan? Asun kruunaa pinkkisankaiset silmälasit.

 • Värikäs kuviotunika Milano € 79,00 koot 34-44
 • Calou pinkit € 129,00

 

Tämän pellavaisen tunikan voi pukea joko housun kanssa tai ilman. Pellavatunikassa on vyö, jonka sidoin Miian kapealle uumalle. Vöitä ei kannata pelätä, ne voi aina sitoa myös taakse, selkäpuolelle. Yleensä tunikat ja mekot, joissa on vyö, ovat suoria ja leveitä. Vöiden tarkoitus on saada vartalolle linjaa eli jos vyö sidotaan taakse, kannattaa mekon kangasta myös vetää hieman taakse, vyön sisälle.
DOPP Vaasasta löytyy tämä pinkki tunika ja DOPP Helsingistä tunikaa löytyy hiekanvärisenä ja armeijanvihreänä.

 • Pellavatunika Part Two € 99,95 koot 34-44
 • Puuvillahuivi Part Two € 22,95

 

Loistava kuva Miiasta!

Tässä oli ensimmäinen osa Miian kuulumisia ja ihania asukokonaisuuksia, jotka sopivat Miian elämäntilanteeseen loistavasti. Seuraava osa Miian kuulumisia tulee ensi viikolla.

 


6 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Hei Tii ja kiitos viestistäsi! Eikö vain, Miia oli loistava muuttuja, kaikin puolin. Hyvää kesää sinulle, Kata

 2. Tii sanoo:

  Ihanan näköinen Mia! Valkoiset housut kirjavien paitojen kanssa sopivat hänelle todella hyvin ja ovat nuorekkaat! Ensimmäisen kuvan silmälasikehykset pukevat myös häntä kauniisti. Huippu malli, huippu muuttuja! Odotan innolla seuraavaa osaa 🙂

 3. Doppwoman sanoo:

  Hei Mia ja kiitos viestistäsi! Täysin samaa mieltä olen kanssasi, todellinen kaunotar:)
  Kiva, kun tykkäsit postauksesta, toinen osa tulee sunnuntaina.
  Hyvää juhannusta sinulle, Kata

 4. Doppwoman sanoo:

  Hei Tuula ja kiitos viestistäsi! Pituus riippuu koosta, se pitenee, kun koko suurenee. Miialla on päällään koko 38 ja ylettyi juuri pepun alle. Jos haluat tarkan tiedon omasn kokosi pituudesta, niin laita viestiä/soita 050-44 101 40, niin autamme sinua. Hyvää juhannusta, Kata

 5. Anonyymi sanoo:

  Onpa kauniita kuvia! Kaima on kaunistunut ja suorastaan puhjennut kukkaan. Hyviä vaatevalintoja. Todella kiva postaus.
  -Mia

 6. Tuulalj sanoo:

  Ihanan kesäisiä vaatteita! Mikä tuon ensimmäisen kuvan tunikapaidan pituus? Riittääkö pituus tunikana pitkälle, 177 cm? Tosi kaunis ja sopii mallille! Terv. Tuula Lj.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *