Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


6.6.2017 |

Lähdin reissuun!

Kello on 06.20 ja istun Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Matkamme suuntaa kohti Floridaa. Viikon vaan olemme reissussa, käymme vähän rentoutumassa ja katsomassa, että Floridassa on paikat kunnossa.

 

Valora asustaa nyt viikon pojillamme ja Gabilla eli Valorasta tulee viikoksi citykoira. Päivisin Valora menee päiväkotiin, mihin lähteekin jo innoissaan. Kun mieheni kiertää Ruttopuistoa Valoran kanssa, vetää se kohti Kalevankadun hoitolaa ja suoraan ovesta sisälle. Valora onkin saanut siellä jo monta koirakaveria, eilen se leikki ranskispojan kanssa. Päiväkoti on kellarikerroksessa, jossa on ikkunat Kalevankadulle. Ikkunalla on pehmoinen tyyny, jossa koirat saavat istua ja katsella ohikulkijoita. Valora on istunut leikkien jälkeen ikkunalla ja hyppää heti lasia vasten, kun näkee mieheni. Uskon, että moni ohikulkija ihastelee Valoraa ja muita koiria kun kävelevät ohi. Olen tyytyväinen, että koirillekin on päiväkoti, ihan kamalaa, kun niin moni koira on useita tunteja yksin kotona, kun omistajat ovat töissä. Tiesitkö, että Ruotsissa on laki joka kieltää koiran pitämisen yksin kotona yli kuutta tuntia. Hyvä niin.

Minun piti ottaa mukaani iso matkalaukku, mutta illan tohinassa, kun veimme Valoran pojille, se unohtui poikien varastoon. Onneksi meillä oli pienet käsimatkalaukut, jotka minä sain käyttööni. Mieheni ei ottanut mukaan yhtä ainoata vaatekappaletta, itse pakkasin mukaan parit kengät ja hieman mekkoja, jotka aion kuvata teille.

Matkustusasunani minulla on valkoiset farkut, tummansininen neule, huivi ja toppaliivi.
Valkoiset farkut joustavat eli niillä on mukava olla.
Silkkihuivi lämmittää yllättävän paljon.
Valkoisissa tennareissa on hyvä kävellä ja vaikka pitkän lennon jälkeen jalat ovat turvonneet, saa ne vielä jalkaan.

 

Varsinkin kesällä kevytvanutakin mukana raahaaminen on usein turhaa. Silloin takin virkaa toimittaa toppaliivi. Kuinka helppoa se onkaan pukea tai ottaa pois päältä sään vaihdellessa.
Neuleeni on 90 % puuvillaa ja 10 % cashmiriä. Nämä neulepaidat v-kaula-aukolla saapuivat liikkeisiimme eilen.
Neuletta tuli beigenä ja farkunsinisenä. Samasta materiaalista saapui myös pidempää neuletakkia ja sitäkin löytyy sekä beigenä että farkunsinisenä. Mukavaa päivää, seuraavat kuulumiset Floridasta.

 

  • Neule Delicatelove € 79,00 koot XS-XL
  • Kevytuntuvaliivi Part Two € 119,95 koot 34-44 beige ja tummansininen
  • Valkoiset farkut MAC € 139,95 hajakokoja, löytyy myös ilman kukkia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *