Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


9.6.2017 |

Florida ootd #2

Täällä on niin kosteaa, että kun pistän pääni ulos, niin silmälasit huurtuvat ja kameranlinssikin menee huuruun. Lämminkin on eli yhtään ei tarvitse valittaa, jos välillä ämpärikaupalla kaadettu vesi taivaalta ei haittaa.
Olemme nukkuneet kuin kaksi pientä possua. Eilen piti tehdä sitä sun tätä, mutta nukuimme käytännössä koko päivän. Yö meni nukkuen perään, mutta neljältä yöllä olin ihan tikkana ja rupesin tykittämään tytöille viestejä. Tämä aikaero 7 tuntia kyllä tuntuu mielessä ja kropassa ja juuri kun rytmiin pääsisi, on aika suunnata taas Suomeen. Mutta nyt nautitaan nämä päivät täällä.

 

 

Tällä valkoisella pitsimekolla lähdin asioille sekä lounaalle. Mekossa on valkoinen trikoovuorimekko, joka joustaa. Mekossa on kivat hihat ja helmaosassa on kaksi erillistä kaistaletta. Mekko on äärimmäisen helppo käyttää, se ei kiristä eikä purista mistään ja siihen on helppo yhdistää erilaisia kenkiä. Korkkareilla siitä saa juhlamekon ja sandaaleilla arkimekon. Minulla mekko ylettyy polven päälle ja minulla on päälläni koko M. Koko on ihan ok, mutta S koko olisi mahtunut myös. Eli ei ole niin tarkkaa, minkä koon tästä mekosta valitsee.

 

 

Korkkarini on vanhat Korsin luottokorkkarit, joilla jaksaa kävellä

Valkoinen pitsimekko on Ajlajkin mallistosta ja mekkoa löytyy DOPP Vaasasta ja DOPP Helsingistä koot M ja L.
Mekon hinta on € 109,00.

Tiedustelut DOPP Vaasa 050-4410140 tai DOPP Helsinki puh. 040-1952113


2 kommenttia

  1. Doppwoman sanoo:

    Hei Merja ja kiitos viestistäsi:) Kiitos, täällä on erittäin lämmin sää ja kostea. Mekko on tosi kiva, taas kivempi päällä kun henkarissa. Ihanaa kesää, Kata

  2. Merja sanoo:

    Hei!
    Terkut sinne Floridaan! Onpa kaunis mekko, sopii sulle upeasti ! Näytät ihan nuorelta tytöltä !

    Terv.Merja Espoosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *