Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


10.5.2017 |

Vaaleansinisiä unelmia äitienpäiväksi

Hihii..äitienpäivä on tulossa ja tiedättekö mitä? Minun äitienpäivästäni tulee paras seitsemään vuoteen! Olen niin innoissani, etten meinaa hamosessani pysyä. Kerron siitä hieman myöhemmin tässä samassa julkaisussa, mutta ensin esittelen teille muutaman kauniin asuvaihtoehdon vaikkapa tulevaan äitienpäivään tai muuhun kevään tai kesän juhlaan.

” Huomaatteko, että Ivonne luuraa aurinkolaseissani ? ”

 

Tässä taas on yksi niistä mekoista, jotka voivat luoda fiiliksen, että mekko ei ole minun värini. Niin mietin minäkin, kun mekko saapui. Päätin pukea mekon päälleni ja taas mieleni muuttui. Tämähän on ihanan raikas ja sellainen, jota ei näe joka päivä. Mekossa on samantyyppinen yläosa kuin Hennan vappumekossa.Yläosa on v-aukkoinen ja rinnan alla on leveä kaistale, jonka jälkeen helma lähtee aavistuksen levenemään alaspäin.Tämä mekko on kevyttä viskoosia vuorella ja mekko laskeutuu kauniisti. Mekon malli on ihan loistava malli A-vartaloiselle naiselle. Se on siro ylhäältä, mutta tilava alaosasta.

” Taas muistutan, että aina voi sovittaa ja yllättyä iloisesti ” 

 

 

” Huippubolero kirkkaansinisenä mekon päälle on nappivalinta ” 

 

Katsoitko eilen Pekka Poudan niin valloittavan hauskan sääennusteen? Ihan huippu! Ovathan nämä maailmankirjat ihan sekaisin, kun Suomen sää on vielä niin kylmä. Tiistai-iltana kun ajoimme Vaasasta Helsinkiin, niin lunta tuli tiuhaan tahtiin ja tiellä oli sohjoa. Puutkin ovat vielä ihan kaljuja, normaalisti tähän aikaan Helsinki on vihreänä ja Vaasa tulee pari viikkoa perässä. Mutta uskokaa tai älkää, kyllä se kesä sieltä tulee!

Klassikko trenssi on hyvä omistaa, joko beigenä tai tummansinisenä. Beige on ihana keväällä, tumman talvitakin jälkeen, mutta tummansininen on ihanampi syksyllä, koska syksyllä beige trenssi tuntuu liian vaalealta. Tässä tummansinisessä trenssissä on tuplanapitus edessä ja vyö, jonka voi sitoa vyötärön ympärille, taakse tai laittaa vyön päät taskuihin.

” Klassinen trenssi kestää aikaa, kun valitsee sen joko beigenä tai tummansinisenä ” 

 

Toinen hyvä vaihtoehto trenssille on iso ponchohuivi. Tällainen iso huivi pelastaa monta asua, koska usein miettii, että kaapista ei löydy tarpeeksi hienoa takkia, jonka haluaisi pukea juhla-asun päälle. Vaikkapa kirkkohäihin tällainen iso huivi on loistava. Se päällä voi istua kirkossa ja iso huivi on elegantti. Se on usein paljon tyylikkäämpi kuin takki. Kesällä kun takki tuntuu liian raskaalta, niin iso huivi toimittaa takin virkaa.

” Iso ponchohuivi voi kuulua garderobiin, sitä ei tarvitse joka päivä mutta kun sitä tarvitsee, voi olla vaikeata löytää sitä ”

 

Minulla ei hetkeen olekaan ollut pitsimekkoa päälläni. Tämähän pitsimekko on jo legenda. Tätä mallia on ollut jo useampi vuosi ja meillä on ollut näitä vuosien saatossa varmastikin kymmenen eri väriä. Niin hyvältä se tuntui pukea päälle, se istuu hyvin, se imartelee kauniisti vartaloa ja siinä on helppo olla. Se ei vaadi kaverikseen kuin hyvät sukkahousut, korkkarit ja laukun. Se on tyylikäs, ei liian avonainen ja hihojen mitta, samoin helman mitta on naisellinen. Tällä mekolla menet käytännössä mihin vaan, onhan tämä ollut useasti Rouva Jenni Haukionkin valinta eri tilaisuuksiin.

 

Kietaisin pienen huivinauhan kaulaani. Meiltä löytyy näitä huivinauhoja muutamissa eri väreissä ja niitä voi kietoa mihin haluaa, vaikkapa kaulaan, hiuksiin tai laukun koristeeksi. Huivi on hauska, esittelen ne teille myöhemmin.

 

Nyt minun parhaaseen äitienpäivään seitsemään vuoteen. Minun syy onnellisuuteen on se, että meidän perhe on yhdessä tulevana äitienpäivänä ensimmäisen kerran seitsemään vuoteen! Meidän keskimmäinen poikamme lähti 16 vuotiaana Amerikkaan opiskelemaan ja jäi sille tielle. Yhtäkään äitienpäivää sen jälkeen hän ei ole ollut kotona, emmekä ole pääseet viettämään sitä yhdessä. Toki hän on ollut kesät Suomessa, mutta kuinka juhlalliselta tuntuu, kun nyt hänkin on tulevana sunnuntaina Suomessa. Meidän kummatkin pojat saapuvat Helsinkiin lauantai-iltana. Menemme perheen voimin illalliselle, jonka Gabi on järjestänyt ja äitienpäivänä katan brunssipöydän kotiimme, että Valorakin saa osallistua perheemme juhlaan. Meillä on aina hauskaa perheen kesken, puhumme ja nauramme paljon, muistelemme vanhoja ja suunnittelemme tulevaa. Niin ihanaa!

 

Huomenna tulee muutama lahjaidea Äidille, joten ei vielä mitään hätää, voitte rauhoitella miehiänne, koska he kuitenkin miettivät jo kuumeisesti äitienpäivälahjoja. Me keksimme ihanat lahjaideat teille, joten miehen on helppo tehdä täsmäisku DOPPiin:)

Postauksen tuotteet:

 • Mekko More&More € 119,95 koot 34-44
 • Bolero More&More € 45,95 koot 34-44 useita värejä
 • Trenssi PBO € 249,00 DOPP Vaasassa koko 34 ja DOPP Helsingissä koot 34-38
 • Pitsimekko In Wear € 149,95 koot 34-46
 • Iso huivi € 119,00 musta
 • Huivinauha € 16,00
 • Sukkahousut Luxe 9 den Wolford € 25,00
 • Korkkarit Gabor €79,90

TallennaTallenna


1 kommentti

 1. Celina Z sanoo:

  Love the pretty blue dresses. The white pumps remind me it is spring and provide a bright highlight.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *