Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


21.4.2017 |

Mekkoviikko nro 3. Lemmikkikukkamekko ja pitkä liivi

Jos pidät vaaleansinisestä, niin tämä mekko on sinun. Tässä mekossa vaaleansinisen sävy on loistava! Se ei ole liian lämmin, vaan se on juuri sopivan viileä. Katse tässä mekossa osuu mekon helmaosaan, lemmikkikukkiin, joissa on sinisen eri sävyjä sekä ripaus valkoista.

 

Mekko on malliltaan klassinen kotelomekko. Kaula-aukko tulee ylös, olkaimet ovat leveät, mekko on kavennettu kauniisti vyötärön kohdalta, helmaosa on suora ja helma ylettyy polveen. Mekon selkäosassa on muotolaskokset, joten mekko istuu kauniisti selästä. Edestä mekko on juuri sopivan väljä tai tiukka, kuinka sen itse haluaa sanoa, kun se ei ihan nappaa vartaloon kiinni. Tämä mekko, kuten kaikki muutkin vartalonmyötäiset mekot vaativat hyvät alusvaatteet, sukkahousujen ja alusvaatteiden rajoja ei saa näkyä. Taidanpa tehdä alusvaatteista vielä ihan oman postauksen, vaikka olenhan niistä jo kirjoitellutkin aikaisemmin. Tämän mekon alla minulla on 30 den shape&control sukkikset, joissa on vahva vatsatuki ja peppua kohottava tuki.

 

Tässä on minun asusuosikkini! Tiedän, mekossa ei ole hihoja, mutta en anna sen asian nyt häiritä. Tämä liivi tekee asusta puetun ja tyylikkään. Liivi on kunnollista ”pukulaatua”, jossa on vuori. Pidän siitä, kun liivi on aavistuksen mekkoa pidempi, se on silloin niin ajan hengessä. Liivi on kauniisti leikattu eli se on vartalonmyötäinen selästä sekä vyötäröstä. Oikeastaan voi miettiä, että se on takki ilman hihoja. Tästä liivistä tulee minun luottovaate kesäksi, aion pukea sen mekkojen päälle ja yhdistän siihen myös nilkkafarkut ja puen kevyen viskoosipaidan liivin alle.

 

Sain Ivonnelta viestin, jossa oli kymmenen surukasvoa ja pelästyin, että mitä on tapahtunut! Onneksi heti perään tuli kuva, jossa Ivonella oli tämä liivi päällään ja liivi oli helmasta täynnä isoja roisketahroja. Laitoin hänelle viestin, että mitä on tapahtunut ja sain viestin takaisin ” Siivosin liikkeen kaappeja, järjestin kynsilakkapulloja ja yksi oli livennyt kädestäni, pudonnut maahan, mennyt rikki ja kynsilakka oli roiskunut liivin helmaan. Kun kynsilakkapullo putoaa kivilattialle, on sotku ihan hirmuinen. Sitä ei voi uskoa, kuinka paljon lakkaa lentää ympäriinsä ja minkä sotkun se saa aikaiseksi. Minullekin on käynyt noin, punainen kynsilakka putosi liikkeen lattialle ja näytti siltä kuin olisin nirhannut jonkun:( Sitä kun lähtee pyyhkimään pois, niin se leviää kuin iso veritahra ja imeytyy kivilattian saumoihin. No, tekevälle sattuu, minulle kyllä aika useinkin:)

 

 

 

” Valkoinen perusjakku on aina varma valinta, sillä saa raikkaan, tyylikkään ja huolitellun kokonaisuuden aikaiseksi ” 

 

Tässä näette jakun puettuna kiinni. Itse pidän jakkua usein yhdellä ylänapilla kiinni, koska silloin tuntuu, että se pysyy paikoillaan kun touhuan. Mutta voin kertoa, että noin 95 % naisista ei halua laittaa jakkua kiinni.  Tässä tapauksessa jakku peittää mekkoa aika paljon, kun se on hieman pidempi eli tämän mekon kanssa käyttäisin jakkua auki. Jotkut arkailevat valkoista jakkua, koska se likaantuu herkästi tai sanotaan niin, että siinä näkyy lika paremmin kuin tummassa jakussa. Valkokuultavat korkkarit ja helmikorut tekevät asusta viimeistellyn.

 

Postauksen tuotteet:

  • Lemmikkikukkamekko More&More € 129,95 koot 34-44
  • Valkoinen jakku More&More € 139,95 koot 34-44
  • Valkoinen liivi In Wear € 159,95 koot 34-42
  • Silkkihuivi € 59,00 useita värejä
  • Korkkarit Gabor € 79,90
  • Sukkahousut Wolford 30 den € 50,00

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *