Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mekkoviikko nro 2. Seepramekko ja -koira

Nyt on asusteiden värit kohdallaan mekon kanssa. Ja tarkoitan nyt Valoraa. Varsinkin Jenkeissä näkee pikkukoiria, jotka on puettu vaatteisiin. Vaatteet ovat koriste, niiden tarkoitus ei ole lämmittää, ainakaan Floridassa, kesäkuumalla. Itse en pukisi koiraa tai muutakaan eläintä huvikseni, eri asia on jos vaikka kylmällä koira tarvitsee takkia ja töppösiä. Meidän Valora ei takkia ja töppösiä tarvitse, yhtään kylmänarka se ei viime talvena ollut. Toki pitkiä lenkkejä ei tehty kovilla pakkasilla, koska silloin olisin jäätynyt ainakin minä.

 

 

Tämä neulebolero sidotaan edestä kiinni. Bolero jää takaa hieman pidemmäksi, mikä näyttää minun silmääni kivalta. Hihat ovat olleet käännettyinä, ne vain aukesivat, kun riisuin takin pois, enkä huomannut kääntää niitä uudestaan. Tämä bolero on kivan rento, yhdistän se mielelläni myös nilkkahousuihin ja pidempään toppiin.

 

 

Vaihdoin korkkarit mustiksi ja solmuboleron mustaan huiviin. Nämä huivit ovat loistavia. Niissä on yksi pieni juju, joka on yksinkertainen, mutta kätevä. Huivissa on pieni ”lenksu”, jonka läpi huivin toinen pää voidaan työntää. Edellisessä postauksessa kerroin, kuinka huivien kanssa saa tehdä hieman töitä, jotta ne pysyvät harteilla. Tämä huivi pysyy harteilla oikein hyvin ja sitä voi kiristää mielensä mukaan, kuinka ylös sen kaulalle haluaa.

 

Tässä näette satiinimekon mallin. Mekossa on kaikki elementit, jolla saadaan luotua vartalosta sutjakka. Kaula-aukko on v-aukkoinen, mekossa on vekit vyötärön toisella sivulla ja mekon saumat on tuotu hieman mekon etupuolelle. Saumat kaventavat vartalon linjaa ja jos katsot ihan tarkasti, niin huomaat, että mekko on kuin feikkikietaisumekko, joka lähtee rinnan kohdalta alas asti. Mekko on pehmoinen ja venyvä päällä. Vaikkakin se on hyvin vartalonmyötäinen, ei se ahdista tippaakaan. Ja mekossa on vuori, joten se ei tartu ihan vartalon jokaiseen kurviin. Mekkoa löytyy myös yksivärisenä pinkkinä sekä shampanjan värisenä.
Tämän mekon kanssa minulla on jalassani minun lempisukkikset eli 9 den sukkahousut kevyellä vatsatuella. Sukkahousu on kuin toinen iho, mutta sääri saa sileän pinnan.

” Mekon mitta on juuri minun makuuni sopiva ”

 

Postauksen tuotteet:

  • Seepramekko In Wear € 149,95 koot 34-44
  • Solmubolero In Wear € 79,95 XS-XL viskoosi/polyamidi
  • Huivi Rinascimento € 49,00 rosa, musta, tummansininen ja valkoinen
  • Sukkahousut Wolford Luxe 9 den € 25,00
  • Korkkarit Gabor € 79,90
Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Kiitos Helena viestistäsi! Kiva kun tykkäät tästä mekkoviikosta:) Kyllä, asusteilla on suuri merkitys koko asuun, jokin ihan pieni juttukin voi olla huipputärkeä, jotta saadaan aikaiseksi täydellinen kokonaisuus. Tämä "liikkuva" asuste sopii yleensä minun asusteeksi, värit kuuluvat lempivärikarttaani:)) Aurinkoista päivää, Kata

  2. Niin upea mekko, että! Ja tuo ensimmäisen kuvan asukokonaisuus; täyttä rakkautta kaikkinensa, liikkuvine "asusteineen" :). Asusteilla ja kengillä saa niin paljon muutosta aikaiseksi, vaikka mekko pysyykin samana. Ihana postaussarja!
    Heleen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *