Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


19.3.2017 |

Punaisella höystetyt arkimekot

Pari viikkoa sitten sitten kerroin, kuinka Valora pääsi luikahtamaan aidan raosta jäälle. Olen saanut paljon ihanan huolehtivaisia kommentteja tapahtuneesta, kiitos niistä:) Saman päivän aikana saimme uuden aidan rampille ja tällaisen takana olevan aidan mieheni viritti laiturin päähän. Sinne se katselee edelleen, mutta kävelysillan päästä on jäälle toista metriä, joten alas se ei tuosta onneksi hyppää. Mutta vahdittava se on, kuin pikkulapsi.

 

Pikkulapsesta tuli mieleen se, että Valora kävi tutustumassa koirien päiväkotiin menneellä viikolla. Ideana on se, että sinne saa viedä koiran päiväksi, kun ihmiset ovat töissä. Valora on hieman arka muiden koirien kanssa. Hirmuisesti sen häntä heiluu kun se näkee koiran ja sen tekee mieli mennä haistelemaan, mutta silti sitä jännittää. Vihainen se ei ole eikä hauku. Päiväkodissa oli ollut paljon koiria, mutta Valora oli ollut suht´ reipas. Viemme Valoran pian uudestaan parin tunnin harjoitteluun, että se tottuu muihin koiriin. Teemme niin pitkiä työpäiviä mieheni kanssa, että muutamien tuntien päiväkoti pari kertaa viikossa olisi Valoralle hyvä idea. Se saisi virikkeitä ja meillä ei olisi huonoa omatuntoa. Olemme pitäneet Valoraa maximissaan 4 tuntia yksin ja sen pidemmäksi ajaksi emme halua sitä yksin jättääkään, jos ei ole pakko. Onhan se vielä pentu.

” Sanoin miehelleni, että en olisi uskonut että meiltä joku menee enään päiväkotiin ”

 

 

Useista Jumperfabrikenin mekoista tulee mieleeni 60-luku. Mekoissa on oma leima, ihan kuten tässäkin ylläolevassa mekossa. Jos pidät napakasta ja hieman paksummasta mekkokankaasta, niin pidät varmasti tästä mekosta. Mekossa on stretchiä mukana eli se ei ole jäykkä vaan miellyttävä pitää päällä. Itse pidän erityisen paljon mekon valkoisista kauluksista, valkoisesta vetoketjulistasta sekä hihojen valkoisesta kantista. Ne tekevät mekosta raikkaan.

”  Kaulukset ovat pukevat ja niillä saa varsinkin lyhythiuksinen kivasti massaa niskaan ”

 

 

” Sandaaleissa on kumipohja, joten ne eivät ole liukkaat ja tekevät askeleet pehmoisemmiksi”

 

Minun suosikkeihin kuuluu kietaisumekot ja pallot eli kummatkin elementit löytyvät tästä mekosta. Mekko ei ole liian avonainen eli sen alle ei tarvitse pukea toppia. Tässäkin mekossa, kuten ylemmässäkin, on poikkileikkaus vartalon kapeimmalla kohdalla ja se sopii monelle. Mekkoon kuuluu vyö, mutta olin unohtanut sen liikkeeseen, joten mietithän mielessäsi vyön vyötärölle.
Pidän mekon pituudesta kun se tulee juuri polven alapuolelle ja etenkin pidän mekon materiaalista, joka on viskoosielastani.

 

Minun suosikkeihin kuuluu myös nämä sandaalit. Pidän niiden väristä ja erityisesti pidän niiden korkkipohjasta. Soljen alla on tarranauha eli ne on helppo ja nopea laittaa jalkaan. Edessä on korokepohja ja näissä on kunnon korko. Nämä sandaalit ovat sirot eli ne sopivat hyvin mekon kanssa ja näyttävät naisellisilta nilkkahousujen kavereina.

” Wedgefanina nämä tuovat vaihtelua kenkävalikoimaani, koska näissä on uuden näköinen korko”

 

Kaivoin taas punaisen huulipunan meikkipussukastani ja se näyttää ihan raikkaalta pitkästä aikaa. Olen ihan unohtanut sen käytön, olen mennyt pelkällä huulikiillolla koko talven. Ainut huono puoli punaisessa huulipunassa on se, että sitä pitää muistaa siistiä ja lisätä muutaman kerran päivässä. Mutta tämä mattapuna pysyy huulissa yllättävän hyvin.

  • Valkotereinen mekko Jumperfabriken € 179,00 koot S-XL viskoosi 65%, Nylon 30%, stretch 5%
  • Pallomekko Jumperfabriken € 169,00 Koot S-XL viskoosi 95%, stretch 5%
  • Korkkipohja sandaalit Gabor € 115,00 koot 4-7

1 kommentti

  1. Anonyymi sanoo:

    Me like pallomekko, tahtoo !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *