Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Madonna hanskat ja sukelluspukukangastakki

Huomasitko jo hanskani? Oikeastaan hanskat eivät ole minun, vaan ne ovat Gabin hanskat. Liikkeessämme kävi edustaja, jolla oli ruotsalaisia klassikko nahkahanskoja myytävänä ja mehän ihastuimme niihin. Gabi nappasi heti nämä ”Madonna hanskat” käteensä ja tokaisi mageet!
Itse en heti niihin syttynyt, lieneekö ikäni tullut nyt vastaan tässä makukysymyksessä. Mieleeni vilahti Madonna nahkakorsetteineen, tötterö rintavarusteineen ja käsissä tällaiset pitsi/verkko tai nahkahanskat, joka tapauksessa hanskat ilman sormia.

 

 

Täytyy todeta, että kun vedin nämä nahkahanskat käteeni, niin minusta tuntui aika coolilta. Tuntui, että sain rokkia ja särmää muuten klassiseen asuuni. Itse pidän näistä ajonahkahanskoista, mutta enemmän kyllä sormellisista versioista vaikka nämä sormettomat hanskat ovat kätevät kännykkää näpyttäessä. Beige villahuivi on täydellinen beige. Se ei ole yhtään liian keltainen vaan pikemminkin harmahtavan beige. Itse olen hieman allerginen villalle eli se kutittaa minua. Tämä huivi on 100 % villaa, mutta yhtään se ei kutita kaulassa vaan on miellyttävän pehmonen käyttää.

 

  • Nahkahanskat Randers Handskar € 79,00 punainen, kitti, rosa ja tummansininen ja sormettomat mustat

Minun ja Gabin takit ovat sukelluspukukangasta eli paksuhkoa ja pehmoista, mutta jykevää kangasta. Takissa on klassinen trenssimalli tuplanappeineen. Takkia on valmistettu beigenä ja tummansinisenä. Ajattelin käyttää omaani helppona versiona eli heittää sen päälleni koska vaan ja mihinkä vaan. Käytän sitä kesällä neuletakin asemasta, paljailla säärillä, mekon päälle. Takki on kevyt päällä ja ihanan pehmoinen, onhan siinä stretchiä. Kaikki takin päällensä pukeneet, ovat ihastuneet juuri takin pehmoisuuteen, keveyteen ja joustavuuteen.

 

Gabilla on jalassaan In Wearin avajaistarjoushousut, joita löytyy vielä beigeinä koot 34-42 € 69,95 (99,95).
Huivi DAY € 96,00 (Hki).
Panchicejä löytyy vielä muutamia värejä ja kokoja, € 139,00 (Vsa ja Hki)
Sukelluspukukangastakki Rinascimento € 229,00 beige ja tummansininen 94% viskoosi ja 6% elastani (Hki)

Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Hei Teija ja kiitos viestistäsi! Loistava idea, toteutamme sen:)) Hyvää kevään alkua ja tervetuloa uudestaan, Kata

  2. Hyvän näköinen takki ja huippua, jos on vielä joustava! Noista hanskoista tuli mieleeni, että olisi tosi kiva, jos tekisitte aina välillä blogipostauksen niin, että otatte jonkun perusvaatteen ja teette siitä kaksi stailausta: by Kata ja by Gabi. Olisi mielenkiintoista nähdä, onko siitä jotain eroa, miten itseni ikäinen nainen koostaa kokonaisuuden vs. nainen -20 v… Onko siinä edes eroa? Kävin maanantaina kurkkaamassa Hesan liikkeen. Hyvältä näytti! Teija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *