Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kuukauden nainen

Suositut Kuukauden nainen postaukset jatkuvat taas. Postauksia on ollut jo neljä eli viime vuoden syyskussa oli ensimmäinen. Tammikuu jäi välistä ja nyt jatkamme postaussarjaa kerran kuukaudessa kesään asti. Helpoiten löydät edelliset kuukauden naiset postaukset blogin yläpalkista. Tämän vuoden ensimmäinen kuukauden nainen on 43-vuotias Karita. Reipas, iloinen ja rempseä sosionomi. Lisää Karitan stailauksesta huomenna.

Kategoriat

4 kommenttia

  1. Voi miten kiva että jatkat kuukauden nainen – postaussarjaa! Odotan kovasti myös teidän Helsingin liikkeen avaamista!

  2. Hei Mape! Kiva, kun tykkäät Kuukauden nainen postauksista. Ne ovatkin olleet hyvin suosittuja, kun esittelen eri-ikäisiä ja kokoisia naisia. Ja tervetuloa DOPP Helsinkiin!
    T. Kata

  3. Hei ja kiitos viestistäsi! Tervetuloa sovittelemaan, ihan varmasti istuu. Malleja ja kokoja meiltä löytyy, otamme aina huomioon erimalliset ja kokoiset naiset:)
    Tervetuloa, Kata

  4. Onnea Helisgin-myymälän avajaisiin. On kiva nähdä mitä sieltä löytyy. Jännittävää kokeilla, miten oma kroppa sopii vaatteisiiin, joita olen ihaillut netin välityksellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *