Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Katse jalkoihin: Säpäkät kuviohousut

Oletko kyllästynyt niihin ainaisiin mustiin housuihisi? Jos vastauksesi on kyllä, on tämä postaus sinua varten. Olen tehnyt ennenkin postauksia Macin Luxury housuista. Malleja on kaksi eli nämä kapeat, nilkkamittaiset housut sekä alaspäin levenevät flaremalliset housut. Nämä kuviohousut ovat myös Macin Luxuryt eli ne ovat samaa materiaalia, kun nuo edellisetkin mainitsemani housut. Nämähän ovat kuin ”jumppahousut” eli ne ovat ihanat päällä! Ne näyttävät todella pieniltä, mutta venyvät, kun ne vetäisee jalkaansa. Näissä ei ole vyölenkkejä ja vetoketju on housun sivusaumassa.

 

 

Housut ovat nilkkapituiset eli 27″

Puin ”viiksipaitsikan” housujen sisälle, koska halusin, että näette edessä olevat vetoketjutaskut. Olen nimennyt tämän peruspaitsikan ”viiksipaitsikaksi”, koska siinä on laskokset rinnankohdalla. Turvavaatteeksi puin mustan pitkän neuletakin, joka ylettyi reilusti pepun alle. Itse en rohkenisi pukea paitsikkaa näiden housujen sisälle ilman pidempää neuletakkia tai liiviä, joka peittäisi pepun. Voisin pukea näiden housujen kanssa pidemmän, löysähkön viskoosipaidan, jonka laittaisin edestä hieman housujen sisälle, jotta vetoketjutaskut näkyisivät, mutta takaa paita roikkuisi pidempänä pepun päällä. Housuissa on edessä, keskellä reisiä tuplasauma. Tämä sauma, samoin kuin housujen prässit, saavat aikaan sen, että reidet näyttävät kapeammilta.

 

Housujen takana lahkeensuissa on vetoketjut

 

Tätä kapeaa Luxury housua löytyy musta/valkoisen kuvion lisäksi yksivärinen musta ja tummansininen.
Muistathan, että voit ottaa Luxury housuista saman koon, kuin Macin Dreameistä. Eli oikea kokosi näistä housuista on 1-2 kokoa pienempi, kuin normaaleista housuistasi. Alla suuntaa antava kokotaulukko:

koko 32-34 -> valitset 00 kokoiset housut
koko 34-36 -> valitset 32 kokoiset housut
koko 36-38 -> valitset 34 kokoiset housut
koko 38-40 -> valitset 36 kokoiset housut
koko 40-42 -> valitset 38 kokoiset housut
koko 42-44 -> valitset 40 kokoiset housut
koko 44-46 -> valitset 42 kokoiset housut

Housujen tulee olla istuvat. Mutta, jos kangas venyy liikaa eli niin, että se kiiltää pepusta, on koko liian pieni. Itse saan 00 koon jalkaani, mutta kangas kiiltää pepun kohdalta, joten käytän kokoa 32.

 

 

Tämä paita on kiva näiden housujen kanssa, kun se ylettyy reilusti haarasauman alapuolelle. Tässä paidassa on valkoiset kaulukset, hihansuut ja helmakaistale kiinni mustassa kankaassa. Toisin sanoen puhumme yhdestä paidasta vaikka saammekin mielikuvan, että päälläni olisi kaksi paitaa, valkoinen paitsikka ja musta neule. Hopea pitkä koru kuuluu paitaan.

 

  • Kuviohousut MAC Luxury € 159,95 koot 00-42 ( 86 % polyamide 14 % elastani)
  • Yksiväriset housut MAC Luxury € 139,95 koot 00-42 tummansininen ja musta
  • Paita Rinascimento € 89,00 jäljellä S ja M kokoja (97 % polyesteri 3 % stretch)
  • Valkoinen viiksipaitsikka In Wear € 79,95 koot 34-44 valkoinen, vaaleansininen ja musta
  • Musta pitkä neuletakki In Wear € 79,95 koot xs-xxl tummansininen ja musta (72 % viskoosi 28 % polyamidi)
  • Kaulakoru helmiä ja kultaa € 49,00

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Hei ja kiitos viestistäsi! Laita sellainen liina koneeseen, niin värit pysyvät puhtaina eivätkä värjää toisiaan. En muista niiden nimiä, mutta ohut liina/kangas niin voit pestä vaaleat ja tummat vaatteet keskenään. Minulla on niitä liinoja Vaasassa, mutta nyt en ole siellä joten en voi katsoa niiden nimeä. Mutta löytyy kyllä marketeista. Ja ne toimii. Hyvää viikonloppua, Kata

  2. Hei Nina ja kiitos viestistä! Ei ole, ainoastaan tämä musta/valkoinen. Mukavaa loppuviikkoa, Kata

  3. Kivoja asuja, jälleen kerran! Onko tuota yhdistelmäpaitaa muissa väreissä? Terv. Nina H.

  4. Kivannäköinen tuo mustavalkoinen paita, mutta kerro miten se pestään niin, että valkoinen pysyy valkoisena?