Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Väriä päästämätön musta farkku

Tämän postauksen pääasia on uudessa farkussa, mutta kun yläosakin oli niin kaunis, on siitä sanottava muutama sana. Tämä beige neule on niin kauniin värinen, kun se on meleerattu. Meleerattu tarkoittaa sitä, että kudoksessa on useampi erivärinen lanka, joka tekee neuleesta elävän ja mielenkiintoisen. Neuleessa on mohairia n. 30 % ja se tekee neuleen pinnasta pörröisen ja pehmeän. Beige rusettipaita neuleen alla tuo asuun sekä asiallisuutta että juhlavuutta. Ihana perusneule, joka pörröisellä naisellisuudellaan tuo vaatekaappiin lisää eloa. Neuletta löytyy myös roosana. Roosan neuleen näette huomisen ja sunnuntain postauksissa.

 

Tämän syksyn uusi hitti on MACin skinny Puret. Puret on värjätty uudella tekniikalla eli farkun väri on pigmentoitu. MAC lupaa, että näissä Pure farkuissa väri pysyy! Aika huikeata, koska mehän olemme tottuneet, että mustat farkut päästävät väriä ja ennen pitkään ne muuttuvat harmaiksi. Näissä Pureissa on myös bi-stretch laatu, joka tarkoittaa sitä, että ne joustavat sekä pituus- että levyssuunnassa. Tämä tarkoittaa myös sitä, ette farkut eivät tee, ainakaan mahdottoman paljon, vaakavekkejä pepun alle, takareisiin. Nämä Puret muotoilevat vartaloa eli kuten MAC kertoo, nämä farkut ovat kuin toinen iho ”second skin”.

 

Gabi on kooltaan 36 ja hänellä on 34/32 Puret päällä

Puren malli on skinny eli lahje on kapea. Puren koot eivät mene kuten Dream skinnyissä, jossa saamme ottaa kaksi numeroa pienemmät farkut. Pureista otetaan yksi koko pienempi kuin normaalisti käyttää. Jos olet normaalisti 36 kokoinen alaosasta niin 34 kokoinen Pure on sinulle sopiva. Näistä Pureista ei valmistetakaan 00 kokoa, kuten Dream skinnyistä. Eli pienin koko on 32 ja se vastaa 34 housua. Pituuksia löytyy kaksi eli 30″ ja 32″.

Puresta löytyy Gabin päällä oleva musta sekä tämä harmaa. Musta on ihan pikimusta, mustempi kuin normaali Dream farkku. Harmaa on tasavärinen, ilman pesukohtia reisissä.

 

Puret istuvat kuin nahkahanskat käteen. Ne ovat napakammat kuin peruslaatuiset Macit eli ne eivät jousta päälle vetäessä kuten Dream skinnyt.
Kevät mallistoon saamme myös sinisen eli farkunvärisen pesun Pure laadusta.

  • Farkut MAC Pure € 139,95 koot 32-44 lahkeen pituudet 30″ ja 32″
  • Villaneule Part Twon € 99,95 koot s,m,l  35% villa, 33 % mohair, 32 polyamidi
  • Beige rusettipaitsikka More&More € 55,95 koot 34-42 100 % viskoosi
  • ”Timantti” käsikoru Evany € 44,00 kulta, hopea ja rose
Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *