Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Naiset kolmessa polvessa

Äitienpäivänä käytiin perheen kesken lounaalla. Meitä oli naisia kolmessa polvessa eli äitini, minä ja tyttäreni. Äidilläni ja minulla on kolmenkymmenen vuoden ikäero ja minulla ja tyttärelläni on kahdenkymmenenviiden vuoden ikäero. Äiti on ollut aina tarkka pukeutumisestaan, hiuksista, meikistä ja kynsistä. Asiat, jotka ovat periytyneet minulle ja siitä taas tyttärelle. Hänen lempivärinsä on musta, mutta hän pitää mielellään valkoisia yläosia. Rusettipaita ja jakku onkin meidän liikkeestä hankittu, samoin konjakin värinen nahkalaukku. Äidillä on aina kaulassa helmet, helmihulluja olemme kumpikin:) Ehkä tyttärestäkin tulee, kunhan hieman vanhenee. Keskustelimme siitä, kuinka ennen vanhaan mentiin aikaisemmin naimisiin ja äidit olivat usein nuoria, kun saivat ensimmäisen lapsensa. Kerroin, että kun kävimme poikamme koulussa Amerikassa muutamia vuosia sitten vanhempain viikonlopussa, niin ihmettelin kuinka iäkkäitä nuorten vanhemmat olivat. Isät olivat keskimäärin 60-70vuotiaita ja äidit hieman nuorempia. Tokaisinkin miehelleni, että oliko tämä isovanhempien viikonloppu? Mutta ei se ollu, ihan vanhempien viikonloppu vaan. Näyttelijä Liam Neeson tuli vastaan käytävällä, hänen poikansa asui meidän poikamme viereisessä huoneessa. Silloin en kehdannut pyytää selfietä hänen kanssaan, mutta nyt kyllä kehtaisin. Vähän jäi asia minua harmittamaan. Kyllähän trendi Suomessakin on muuttunut, naimisiin mennään ja lapsia syntyy vanhempana kuin 50 vuotta sitten.

 

 

Valkoinen toppi More&More ja neuletakki Part Two (loppu)

Minulla on kaksi sisarusta eli meitä on kolme. Minun sisaruksillani on kummallakin kolme lasta ja myös meillä on kolme lasta. Taitaa olla maaginen luku tuo kolmonen meidän suvussa:) Maailma on tehty nelihenkiselle perheelle. Jos haluat lähteä perheesi kanssa matkalle, niin pakettimatkat on räätälöity 2 aikuista ja 2 lasta, yhteen hotellihuoneeseen mahtuu neljä nukkumaan (on otettava kaksi huonetta/sviitti), tavallinen auto on neljälle (viidelle on oltava tila-auto) ravintolapöytä on neljälle (viisi aiheuttaa usein hankaluuksia) jne. Jos täällä Floridassa haluaa netin kautta varata ravintolasta pöydän viidelle, niin se ei ole koskaan minulta onnistunut. Aina tulee teksti, ota yhteyttä ravintolaan. Jos vaihdan luvuksi neljä, niin se taas yleensä onnistuu.

 

Olen ennenkin todennut että miehiä saa aina odottaa. Tai näin on ainakin meidän perheessä. Odottelimme miehiämme samalla kun nautimme ihanasta säästä ja kupista kahvia.

 

 

 

Mekko € 109,95

Lounaalla minulla oli päälläni More&Moren tummansininen takkimekko. Takkimekossa on napit edessä vyötäröön saakka, vyö vyötäröllä ja alaspäin levenevä helma eli täydellinen malli A-vartalotyypille. Takkimekko on aina ajaton ja tyylikäs vaate. Täydellinen työmekko, mutta sopii myös puolijuhlaviin tilaisuuksiin, kun asusteet ovat kohdallaan.

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Hei Maarit, kiitos ystävällisestä viestistäsi ja olet niin oikeassa! Tavat tulevat kotoa, näin se menee. Ihanaa, kun postaukset miellyttävät:) Hyvää kesää sinulle ja perheellesi, Kata

 2. Hei Outi ja kiitos viestistäsi! Voi kiitos, kyllä se itsestä huolehtiminen periytyy, kun pienenä näkee äidin tavat toimia. Takkimekot ovat tyylikkäitä ja helmet, niiiiin ihania! Olet varmastikin helmitäti, niin minäkin:)) Mukavaa kesää, Kata

 3. Ihanat naiset! Olette kaikki kauneuden perikuvia, huoliteltuja ja niin iloisia. Kyllä ne kaikki tavat, tottumukset ja myös miten pukeutuu tulee mallioppimisen kautta.
  Tyttäresi pusero ja neuletakki olisi mieleinen, toki takkimekko sopisi moneen tilanteeseen. Tykkään niin näistä postauksista, kiitos 🙂
  Terveisin Maarit kolmen lapsen äiti 🙂

 4. Kiva postaus jälleen. Perhe on paras, äidit ja tyttäret parasta 🙂
  Näytätte hyvältä kaikki. Olen mekkonainen ja takkimekko näyttää kivalta – ainakin Sinun päällä. Todella hyvä sininen väri. Tykkään myös helmistä, käytin niitä jo silloin, kun eivät olleet niin muodissa. Olen kai oikea "helmitäti" :))
  t. Outi

 5. Mitkä ovat nuo tyttäresi vaatteet? Ihana tuo valkoinen toppi 🙂
  Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *