Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Naiset drinkeillä

 

Iiiiik! Long time no see! Mikä fiilis onkaan nähdä ihana ystävä ja lähteä viettämään naisten iltaa.
Teimme treffit Ravintolalaiva Farokselle.

Olimmeko käyneet samassa liikkeessä shoppailemassa? Siltä näyttää:) Seuraavalla kerralla pitää laittaa tekstari ja kysyä, mitä aiot pukea päällesi, Monica!

Onko sinulla sydänystävää? Sellaista joko naista tai miestä, jonka kanssa jaat asiasi ja nyt en tarkoita aviopuolisoasi. Sellaista kaveria, jolle kerrot kaikki ilot ja surut, kaihtamatta mitään asiaa. Käytte yhdessä syömässä ja kenties matkoillakin. Joidenkin mielestä läheiset ja henkilökohtaiset kaverisuhteet on aikuisiälläkin tärkeitä ja joidenkin mielestä ei. Onko tällainen ystävyys harvinaista, maailmassa, jossa ihmisillä on jatkuva kiire ja yhteyttä pidetään lähinnä tekstiviestein tai facebookin välityksellä?

Minun paras kaverini asui samassa kerrostalossa kun minä. Hän oli minua vuotta nuorempi ja perheen ainut lapsi. Koska minunkin sisarukseni ovat minua useita vuosia vanhempia, olimme parhaan kaverini kanssa kuin sisarukset. Minun paras kaverini muutti toiselle paikkakunnalle kun olin noin seitsemän vuotta. Muistan kun se tapahtui, se oli silloin hirveä shokki. Pidimme edelleen yhteyttä vuosien saatossa. Nykyäänkin tapaamme ihan liian harvoin, mutta kun näemme toisemme, jatkuu juttu siitä mihin se joskus jäi. Muutama vuosi välissä ei merkkaa mitään. Lapsuuden kaveri on aina erilainen kaveri, kun myöhemmällä iällä tavattu ystävä. Yleensä myös tunnetaan lapsuuden ajan kaverin vanhemmat, koska käytiin leikkimässä kaverin kotona. Myös se vaikuttaa, että lapsuuden ystävä pysyy aina läheisempänä kuin uudet aikuisiällä solmitut ystävyys suhteet. Tämänkin jälkeen minulla on ollut kavereita, ei isoja porukoita vaan aina muutama tyttö. Aikuisiällä, sen jälkeen kun parikymppisenä tapasin aviomieheni, ovat kaverit olleet yhteisiä. Olemme tutustuneet lasten kautta mukaviin ja samanhenkisiin ihmisiin, töidemme kautta tai ystäviemme kautta ihan uusiin ihmisiin.

Kun olen seurannut meidän kolmea lasta ja heidän kavereitaan, niin mielestäni nuorten kaveripiiri on laaja, ainakin huomattavasti laajempi kuin minun on koskaan ollut. Tähänhän on vaikuttanut somemaailma, joka mahdollistaa ihmisiin tutustumisen varsin helposti. Ollaan jossain tapahtumassa ja hetkessä on taas uusia ”ystäviä” tullut facebookiin lisää. Siksi lainausmerkki ystävissä, voisiko paremminkin sanoa tuttavissa. Jos facebookissa on satoja kavereita, niin voiko oikeasti olla jokaisen kaveri? ei minusta. Minulla on paljon tuttuja, olen sosiaalinen ja tutustun helposti uusiin ihmisiin, jo työnikin puolesta. Tunnen ihmisiä kasvoilta, mutta ihmisten nimiä en tiedä. Tapaamme mieheni kanssa yhteisiä ystäviämme muutamia kertoja vuodessa ja mikä onkaan sen mukavampaa kuin istua kesällä laiturilla, juoda viiniä ja parantaa maailmaa. Kesällä jaksaa olla sosiaalisempi ystävien kanssa kuin talvella. Onko teillä sama juttu?

Monican topissa on kiva malli, siinä on vyötäröllä vekit. Tästä samasta sarjasta on tehty myös mekko, joka on hyvin vartaloystävällinen. Esittelen sen teille pian. Leoparditakki tuo asuun särmää ja sopiikin asun päälle kivasti. Beiget nilkkahousut ja kultaiset Marenaksen sandaalit kruunaavat asun. Näissä sandaaleissa on 12 cm korokepohja takana ja edessä on 3,5 cm pohja. Mutta kuten olen ennenkin kertonut, eivät nämä tunnu niin korkeilta, eikä käveleminen ole vaikeaa. Itseasiassa nämä ovat hyvät jalkaan.

Minulla on saman sarjan mekko päällä. Mekko on yläosasta löysä mutta alaosa on istuva. Vyötäröllä on musta kantti. Mekko on joustava, joten se on mukava päällä. Puin pienen nahkatakin mekon päälle, mutta hauskalta näytti myös kun lainasin Monican neuletakkia ja puin itseni päästä varpaisiin leopardikuosilla. Se oli jo niin paljon samaa kuosia, että se näytti hyvältä! Minullakin on jalassani Marenaksen sandaalit, joita olen käyttänyt vapusta lähtien. Korko ei ole yhtä korkea kuin kultaisissa, tässä mallissa on vain 8 cm pohja.

Postauksen tuotteet

  • In Wear Leo mekko € 89,95
  • In Wear Leo neuletakki € 119,95
  • In Wear toppi € 69,95
  • In Wear biker rotsi € 339,95
  • In Wear hattu € 54,95 one size
  • Part Two nilkkahousut € 89,95
  • Marenaksen sandaalit € 215,00

 

TallennaTallenna

Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *