Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


21.4.2016 |

Sneak peek tämän iltaiseen Fashion Night tapahtumaan

Tätä In Wearin mekkoa löytyy myös mustana, jossa on valkoinen vyö, € 129,95

Meillä on ollut kiireisiä päiviä, koska tänään on meidän liikkeen järjestämä Fashion Night tapahtuma. Ajattelin aluksi, että tapahtuma tulee pysymään suht´ pienimuotoisena, mutta tällä kertaa erehdyin. Mutta erehdyinkin positiivisesti!
Tulijoita oli niin paljon, että minun oli valitettavasti pakko vetää raja, koska tiloihimme ei mahdu kaikki halukkaat tulijat. Kymmeniä naisia on tulossa illalla ja muutama kymmenen jäi varapaikalle. Olen niin pahoillani, mutta emme pysty ottamaan enempää osallistujia. Mutta lupaan, että järjestämme vastaavanlaisia tapahtumia jatkossakin.

Sovittelin eilen vaatteita, mikä olisi minun illan outfit ja tytöt tykkäsivät, että tämä In Wearin mekko on minulle sopiva. Minustakin se on yksinkertaisen kaunis ja mustavalkoinen vyö on kiva yksityiskohta mekossa. Minähän olen sellainen viime tingan pukeutuja. Voin miettiä, mitä laitan päälleni, mutta en kuitenkaan päätä asiaa vaan jätän se päässäni auki. Me naisethan saamme muuttaa mieltämme juuri niin monta kertaa kun haluamme, eikö? Joten saa nähdä onko se tämä mekko, joka minulla on illalla päälläni vai jokin muu.

 

Suljemme liikkeen tänään klo. 17.00, jotta meillä on aikaa valmistella illan tapahtumaa. Muistattehan, että sisäänkäynti Fashion Night tapahtumaan on Pizzeria Raxin ovesta klo. 18.00. Takit saatte jättää narikkaan ja meillä on istumapaikat. Kun olette saapuneet, niin aloitamme muotinäytöksen. Näytöksen jälkeen teillä on mahdollisuus tutustua meidän yhteistyökumppaneiden tarjontaan sekä ihastella ja sovitella kevään muotia.
ps. Otamme sisään ainoastaan ennakkoilmoittautuneet!

Sydämellisesti tervetuloa! – Kata –

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *