Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


3.4.2016 |

Mitä mekkojen alle puetaan?

Decoy on tanskalainen alusvaate- ja sukkamerkki

Polkaistaan mekkoviikko käyntiin alusvaatteista, koska pukeutuminen lähtee sieltä. Olen ymmärtänyt, että monella naisella on erikseen arki- ja juhla-alusvaatteet. Arkialusvaatteet voivat olla jo hiukan parhaansa päivänsä nähneet alusvaatteet, mutta kun pukeudutaan juhlavaatteisiin, niin kaivetaan esiin tukevat sekä kauniit rintaliivit ja housut. Minun täytyy tunnustaa, että en ole koskaan ymmärtänyt tätä logiikkaa, koska itselläni ei ole niin, että on erikseen arki- ja juhla alusvaatteet. Olen ennenkin kirjoittanut asiasta, miksi pukeutua ainakin 360 päivää vuodessa ”huonoihin” alusvaatteisiin ja max. ne viisi päivää vuodessa ”hyviin” alusvaatteisiin? Minusta kannattaa pukeutua 365 päivää hyviin ja tukeviin alusvaatteisiin. Elämä on suurimmaksi osaksi arkea, ei juhlaa.

 

Mutta tällaiset ”vartaloa muokkaavat” alusvaatteet ovat asia erikseen. Tässä minulla on esittelyssä ”housuliivit, jotka ovat paksuhkoa sukkahousumateriaalia. Näiden housujen ideana on muokata vartaloa. Vyötärönauhassa on tarranauha, joka nappaa kiinni vartaloosi kun vartalon lämpö lämmittää sen eli ideana on se, että se ei lähde rullaamaan alas. Koska housuissa on pienet lahkeet, niin ne tukee myös peppua ja pepun kohtaan ei jää rajoja, mikä on tärkeää. Näiden alle ei tarvitse pukea alushousuja eli nämä puetaan suoraan iholle, koska haarasauma on froteekangasta. Näiden päälle pukisin sukkahousut, ilman vatsatukea, koska muuten on kyllä liian paketoitu olo:) Jos pidät stay upeista, niin nekin toimivat näiden kanssa loistavasti.

 

Toinen ”vartaloa muokkaavaa” tuote on toppi. Toppi on hyvin tukevaa materiaalia ja tuntui ihanalta päällä, kun sovitin sitä. Se todella veti mutkat suoriksi. Se oli myös yllättävän pitkä eli huomattavasti pidempi, kuin miltä se näyttää tässä kuvassa. Pidin sitä vaalean viskoosipaidan alla ja se ei lähtenyt myöskään rullaamaan helmaa ylöspäin vaan pysyi hyvin napakasti nousun päällä. Jos haluaa, ei rintaliivejä välttämättä tarvita, koska topissa on rinnan paikat ja säädettävät olkaimet.
Voit pukea myös nämä yhdessä eli silloin sinulla on kuin body päälläsi. Minusta tämä on mukavampi vaihtoehto kuin body, itse en pidä napeista haarasaumassa, mielestäni ne ovat hankalat. Rintaliiveistä haluan vielä mainita pari asiaa. Muistathan kiristää rintaliivien olkaimia, jotta ne eivät valu, koska liivit venyvät käytössä. Jos et ole varma rintaliiviesi koosta, niin pyydä apua myyjältä. Muistathan myös, että painon vaihtelut vaikuttavat liivien kokoon. Ja vielä yksi asia, jos olet isompi rintainen niin osta tukevat liivit, jotta rinta ei laske liian alas. Mikään paitsikka tai mekko ei tule istumaan rinnan kohdalta, jos rinta on liian alhaalla. Olen sen verran reipas myyjä, että pyydän saada lupaa kiristää asiakkaan rintaliivejä, jos huomaan että ne ovat liian löysällä.

 

Decoy aluspaita € 29,00

En saanut ketään puhuttua ympäri tai lahjottua malliksi, että olisi pukenut nämä päällensä, jotta olisitte nähneet miten nämä tukevat vartaloa:) Mutta itse sovitin sekä topista että housuista koon S ja ne olivat sopivia. Näitä muotoilevia alusvaatteita meiltä löytyy ihonvärisinä, koska se on ehdottomasti paras väri nyt keväällä. Mustia vastaavia tulee syksyksi. Suosittelen muutenkin, että kesäksi hankkii ihonväriset rintaliivit, koska ne eivät näy minkään alta. Valkoiset liivit näkyvät valkoisen vaatteen alta, mutta ei ihonvärinen. Vaikka nämä tuotteet näyttävät todella pieniltä, niin ne venyvät kun puet ne päällesi. Niiden idea katoaisi, jos ne olisivat löysät. Minulle sattui mielenkiintoinen tapaus viime syksynä. Lähdimme häihin ja Helsingissä huomasin, että olin unohtanut ”housuliivit” kotiin ja minulla oli erittäin istuva hame. Menin Stockalle ja pyysin myyjältä apua, että hän etsisi minulle vastaavanlaiset. Stockalta ei löytynyt yhtä ainutta pienempää housuliiviä kuin koko 36-38. Kysyin syytä myyjältä ja hän vastasi, että eivät pienemmät naiset varmastikaan tarvitse sellaisia, siksi niitä ei löydy. Tästä olen erimieltä, kyllä me tarvitsemme, ainakin minä.

 

Decoy liivihousut € 26,00

Kuvasta näet liivihousujen kokotaulukon eli siitä voit pituutesi ja painosi mukaan valita oman koon ja koot vastaavat taulukon antamia kokoja.

Huomenna, maanantaina alkaa mekkoviikko postaussarja! Eli esittelen teille joka päivä uuden mekon asusteineen. Jos teillä on kysyttävää mekoista, voitte soittaa tai laittaa meiliä, niin autamme mielellämme.
Huomisen mekkopostaus alkaa tajunnan räjäyttävällä mekolla ja takilla, ainakin minun mielestäni!

TallennaTallenna


3 kommenttia

  1. Haveaniceday1 sanoo:

    Sopiipa hyvin tuollainen rusetti hiuksiisi (pitää matkia ja kokeilla itsekin)

  2. Doppwoman sanoo:

    Hei ja kiitos viestistäsi. Minulla ei muistaakseni ole ollut Spanxejä koskaan, mutta muistan tutkineeni niitä joskus jossain tavaratalossa. Minulla on mielikuva, että koot menivät numeroilla ja olivat aika pieniä…mutta en osaa verrata niihin. Wolfordin vastaaviin osaan ja nämä Decoyn housuliivit ovat huomattavasti ohkaisemmat kuin Wolfordin (mitä meillä on ollut) ja nämä ovat myös napakammat. Hinta näissähän on huomattavasti edullisempi ja tämä Decoy on iso vaatealan yritys, joten uskon että heillä on kokemusta näistä. Mutta Suomessa uutta ja toivon sekä uskon että toimivat ja laatu vastaa korkeampaa tasoa kuin hinta. Meille tulee myös heidän sukat ja niissä laatu oli oikein laadukasta, kun pääsin niitä hypistelemään. Mukavaa kevättä, Kata

  3. Anonyymi sanoo:

    Minulla on joskus aikoinaan ollut Spanxin alusmekko, nämä olisivat huomattavasti edullisempia. Onko sinulla kokemusta Spanxeista ja osaatko verrata näihin decoyn muotoileviin alusasuihin? Onko näissä laatu ja toimivuus yhtä hyvää?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *