Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Täydellinen kauluspaita, täydelliset hameet ja täydelliset korkkarit

In Wearin ns. täydellistä kauluspaitaa on nyt saapunut myös mustana. Valkoinen ja vaaleansininen on ollut mallistoissa jo hetken, mutta tämä mustan tulo mukaan mallistoon oli täydellistä. Minulta kysytään aina joskus, mikä tekee tästä kauluspaidasta täydellisen ja kerronkin sen teille pian.

 

Paitsikka ja hame koko 36

Oih, kuinka pehmoista mokkanahkaa tämä hame onkaan! Hame on hieman alaspäin levenevä, mutta ihan hiukan vain ja edessä on kaksi taskua eli hame on kuin 70-luvulta. Hameessa on myös vuori, mikä on hyvä asia, koska vuori estää hameen liiallisen venymisen, koska mokkanahka venyy aina käytössä. Minähän inhoan aamuisia asukriisejä ja olen pystynyt ne välttämään jo useita vuosia sillä, että kerään vaatekaappiini perustuotteita ja sitten jotain ”herkkuja”, joita pystyn yhdistelemään jo olemassa oleviin. Tämä vaalean harmaa mokkahame on nyt minun vaatekaappini kevään herkku ja on ihan sama mitkä kengät tähän laitan, minkä yläosan tähän yhdistän, samoin nämä ohuet, vaaleat sukkahousut käyvät kuin myös mustat paksut sukkahousut ja tietenkin paljaat sääret.

 

Hame koko 34

In Wearin paitsikassa on 60 % puuvillaa, 35 % polyamidia ja 5 % stretchiä, malliltaan se on hyvin istuva eli siinä on muotolaskokset sekä edessä että takana ja se takaakin sen hyvän istuvuuden eli se ei jätä pussia selkään ja istuu muutenkin kantajalleen kuin nahkahanska. Mutta tämä paitsikka ei valitettavasti käy ihan jokaiselle vartalotyypille, mutta ei hätää, meiltä löytyy myös muita malleja kauluspaidoista eli joko Part Twon tai More&Moren kauluspaita eli ei muuta kuin sovittelemaan ja löytämään se omalle vartalolle sopiva ”täydellinen kauluspaita”.

 

Ei häviä tämä kukkahame mokkahameelle. Toki ne ovat erilaisia kuin yö ja päivä, mutta tässä kukkahameessa on tämän kevään värikartta, joten voit yhdistää siihen yläosaksi mustaa, tummansinistä, beigeä, harmaata, kirkkaan sinistä, luonnonvalkoista ja vaaleansinistä. Itse pidän tuotteista, joissa on taskut eli tässä hameessa on taskut sivuissa, ne on tuotu hameen etukappaleen päälle. Sivutaskut eivät toimi hameissa ja housuissa, jos on lanteikas, koska silloin ne aukeavat itsestään, eikä se näytä kivalta. Jos taskut aukeavat hieman, ei se ole vielä hälyttävää, koska materiaalit venyvät käytössä. Tässä hameessa on 4 % stretchiä eli se on ihanan joustava päällä ja vuorikin siinä on eli se ei tartu kävellessä sukkahousuihin.

 

Minulla on jalassani 9,5 cm Gaborin mustat korkkarit eli nämä ovat samanlaiset kuin ne punaiset, jotka minulla on jalassani aina silloin tällöin. Rakennan oman sivun kengillemme blogin yläpalkkiin, niin sieltä on helppo katsoa meidän kenkämallisto ja mitkä koot ovat jäljellä. Meillehän tulee Gaborin lisäksi vielä kolme muutakin kenkämerkkiä täksi kevääksi. Täytyy olla tarkkana, että emme ihan kenkäliikkeeksi rupea, koska kauppiaalla voi karata mopo välillä käsistä näissä kenkäostoissa.

 

Tässä minulla on jalassani se matalampi malli eli koron ja etuplatoon kanssa korkoa on 5,5 cm. Nämä ovat kuin aamutossut jalkaan, koska korko ei tunnu korkealta ja kengän sisällä, päkiöiden kohdalla on geelityynyt, jotka vaimentavat päkiäiskua kävellessä.

 

In Wearin huivissa on sama kuosi kuin hameessa

Sukkahousuni ovat Wolfordin Luxe 9 den sukkahousut shape&control medium vatsa- ja pepputuella. Nämä olivat viime kevään uutuustuotteet ja ehdottomasti minun suosikit. Ne näyttävät siltä kuin jalassa ei olisi lainkaan sukkahousuja, sääret näyttävät tasaisilta sekä niiden pinta on samettinen ja matta, mistä pidän myös. Tein postauksen näistä sukkahousuista viime keväänä, voit lukea sen täältä ”Rotusääret hakusessa”.

Mokkahameesta vielä sen verran, että minulla oli tämä hame eilen päälläni töissä ja kahvipaussilla minulla tippui siihen pieni pala proteiinipatukkaa, jossa oli suklaata päällä. Nappasin sen heti pois, mutta hameeseen jäi pieni rasvatahra. Hinkkasin ihan varovasti taikasienellä tahran kohtaa ja se tasoittui ihan kivasti. Toki siinä näkyy nyt hieman vaaleampi jälki kuin uudessa hameessa, mutta en usko että tämä oli minun ainut tahra siinä hameessa ja väri tasaantuu käytössä. No, hotkijalle sattuu.

 

 • In Wear paitsikka € 69,95 koot 34-44, värit musta, valkoinen ja vaaleansininen
 • More&More mokkahame € 159,95 koot 36-42
 • In Wear kukkahame € 99,95 koot 34-42 (reilua kokoa)
 • In Wear kukkahuivi € 54,95
 • Gabor korkkarit € 79,90
 • Wolford 9 den Luxe sukkahousut € 22,00
Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

12 kommenttia

 1. Hei Helinä! Eivät matalammat liian pramet ole! Olemme myyneet niitä sekä työ- että juhlakengiksi. Ja korkohan ei ole liian korkea, niillä jaksaa olla. Clarksit ovat hyviä kenkiä, mutta ainakin tällä hetkellä menemme Gaboreilla. Kiitos ja samoin sinulle, ihanaa kevättä!

 2. Hei! Kyllä onnistuu. Lue yläpalkista kohta "postimyynti" ja ota yhteyttä vaikkapa sivun reunasta olevasta "ota yhteyttä" kohdasta. Mukavaa viikonloppua!

 3. Gaborit 5.5 korolla koko 40, voisin ostaa. Onnistuuko lähetys?

 4. Joo totta, että Vaasasta puuttuu kunnon kenkäkauppa! On erään kerran etsitty kenkiä eikä ole löytynyt, vaan pitänyt lähteä Seinäjoelta hakemaan, josta on kyllä sitten löytynyt. Minua kiinnostaisi myös ne matalammat Gaborit työkengiksi. Ovatko kiiltonahkaisena liian prameat? Tuleeko teille Clarks-merkkisiä kenkiä? Ne ovat myös ehdottomasti kenkien aatelistoa, jos käyttömukavuutta ajatellaan?. Hyvää kevään odotusta ja kiitos ihanista postauksista! T. Helinä toist puolt Suomee.

 5. Hei Luna! No kyllä kannatti:) sait hyvät tuotteet! Neuleet mutta lyhkäiset, ei taskujen päälle saa ylettyä, neuletakit joko pitkät eli tulee pidemmäksi kuin hame tai lähemmäs hameen mittaa tai lyhyt neuletakki ..kaikki käy, mutta ei taskujen päälle olevaa yläosaa. Mukavaa viikonloppua!

 6. Hei ja kyllä vastaa hyvinkin. Ovat ennenminkin reilut kuin pienet kooltaan. Koko 40 vastaa Gaborilla 6,5 ja yhdet meiltä vielä löytyy:)

 7. No hyvältähän nuo minun eiliset ostokset näyttävät;mokkahame ja kengät! Kannatti käväistä Vaasassa! Paitsikka myös kiva, ehkä seuraavalla käynnillä sitten. Mitäs muita idoita sinulla olisi yhdistää tätä uutukaista mokkahametta?

 8. Noi mustat matalammat Gaborit kiinnostaisi. Minulla normaalisti koko 40, eli vastaako kokoa?

 9. Kiitos Mape! voi ei ole, hame ainoastaan tehtiin tälle keväälle. Mutta ihana musta nahkamekko saapuu Part Twolta elo/syyskuun vaihteessa, siinä mekossa on hyvä malli, meille tulee samasta mallista pv mekkoja mikä päivä hyvänsä. Mutta ollaan kuulolla ja mukavaa viikonloppua!

 10. Hei Sara! olet oikeassa, keskustassa on kaksi kenkäketjun liikettä ja marketit. Mutta olemme todella panostaneet kenkiin tänä keväänä ja ilmoittelen niitä sitä mukaan kun saapuvat. Mukavaa viikonloppua!

 11. Upeita hameita ja toimivia kokonaisuuksia! Onko more & more mokkahametta saatavilla myös mekkona??

 12. Koska Vaasassa ei nyt satu olemaan oikein mitään hyvää kenkäkuppaa (en ainakaa ole löytänyt?), se on minulle vaan hyvä juttu jos teille tulee enemmän kenkilä valikoimaan 🙂 jee!