Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

In Wearin liivimekko ja Wolfordin PURE

Käväisin viime viikolla Helsingissä tekemässä ensi syksyn sisäänostoja. Edellispäivänä liikkeeseemme saapui tämä In Wearin liivimekko, jonka nappasin mukaan. En ehtinyt sitä sovittamaan, mutta silmämalkaisesti arvion koon ja luotin In Wearin istuvuuteen. No, se ei ollut väärin, koska koko oli oikea ja istuvuus täydellinen. Mekko on timmi, mutta silti ihana pitää päällä, kun siinä on stretchiä.

 

Mekon alle puin In Wearin ”täydellisen kauluspaidan”, jalassani minulla on Wolfordin 100 den mustat sukkahousut, takkina More&Moren pieni tekoturkki, kaulassa iso villahuivi/viitta ja käsissä In Wearin pitkät, mustat nahkahanskat. Tämä on elämäni ensimmäinen talvi, kun olen käyttänyt beigeä käsilaukkua enkä ole vaihtanut sitä perinteisesti mustaan syksyn tullen, mikä onkin varsin outo juttu. Näin tarkemmin kun mietin asiaa, niin olen käyttänyt lähinnä vaaleita yläosia koko talven ja ainoastaan alaosina mustia skinnyjä tai mustaa hametta.

 

Liivimekkoa tuli myös helmenharmaana ja tässä näette muutaman erilaisen stailauksen liivimekon ympärille. Puin mekon alle valkoisen paitsikan sijasta mustan kauluspaidan ja mustat sukkahousut, koska paksummat sukkahousut ovat vielä talviaikaan ihanan lämpöiset. Mekossa on syvä v-kaula-aukko, mutta se ei vaadi toppia alle, siinä on halkio edessä vasemman reiden kohdalla, hameosa kapenee alaspäin ja vyö on kiinni mekossa eli vyö sidotaan ensin taakse ja tuodaan sitten eteen rusetille. Jos haluaa, voi vyön jättää myös taakse, silloin vyötärö ei tule korostetusti esille. Laitoin pitkän viskoosihuivin rusetiksi kaulaan, koska halusin asusta täyteläisemmän, johtuen paksuista sukkahousuista ja mustasta paitsikasta. Jos kaulassa on huivi ja vyötäröllä vyö, niin kummatkin sidotaan samalle puolelle vartaloa, niin kokonaisuus on symmetrinen. Pieni, mutta tärkeä asia.

 

Mekko toimii myös ilman paitsikkaa. Vaalea mekko, ihonväriset sukkahousut sekä Gaborin vaaleat korkkarit ja valkoiset helmet sointuvat yhteen. Asukokonaisuus on tyylikäs ja rauhallisen hienostunut, kun sävyt koko asussa pysyvät samoina. Värien ei tarvitse eikä pidäkään olla ihan samat,  koska silloin asusta tulee mielikuvitukseton eikä kokonaisuus pysy enään nuorekkaana.

 

Gaborin korkkarit ovat valkoista ja hopeaa nahkaa ja niissä on puujäljitelmä korko, joka on 5 cm korkea. Minulla on jalassani Wolfordin PURE saumattomat sukkahousut. Näissä sukkahousuissa on kuumaliimatut saumat mikä tarkoittaa sitä, että keskisauma, joka tulee vatsankohdalle on näkymätön eli saumat eivät näy päällivaatteen läpi. Tähän saumaongelmaan ollaan törmätty keväisin ja kesäisin kun myymme vaaleita, tiukkoja mekkoja ja varsinkin trikoomekoissa, koska ne ovat ohkaisia, sukkahousujen etusauma näkyy helposti juuri vatsan kohdalta. Sukkahousuissa on leveä 5 cm vyötärökaistale ja sääriosa on samettisen mattapintainen, puuterinen, joka peittää sääressä olevat pienet virheet, jos niitä on. Vaikka säääriosa on ainoastaan 10 den, on se kuitenkin markkinoiden kestävin näin ohut sukkahousu. Pure sukkahousua löytyy myös mustana, jonka vahvuus on 50 den.

 

Laukku on rekvisiittaa eikä ole myynnissä

Tämä More&Moren bolero on helppo ja hyvä tuote mekkojen päälle, käsivärsien suojaksi. Meiltä löytyy kyseistä boleroa ympäri vuoden mustana ja tummansinisenä. Tässä puin harmaan mekon kanssa roosan boleron ja keväämmällä meille tulee samaisia boleroita beigeinä, viti- ja luonnonvalkoisina. Bolero istuu hyvin, se on sopivan lyhyt eikä se lepata selästä. Bolero kannattaa ostaa napakkana ja yleensä annamme asiakkaalle yhden koon pienemmän boleron sovituskoppiin, kun hän normaalisti käyttää.

 

Tässä näkyy PURE sukkahousujen liimattu etusauma ja jos haluat, niin voit pukea sukkahousut päällesi ilman alusvaatteita, koska housuosa on tuplakangasta kuten alushousut, samoin haarasauma on pehmeää froteeta. Näin ollen mitään rajoja ja saumoja ei näy tiukankaan mekon alta.

 

Kukka Pirkko ilahdutti meitä taas upealla kukka-asetelmalla, kiitos:)

Tutustumistarjouksena annamme PURE sukkahousujen ostajalle tänään perjantaina ja huomenna lauantaina Wolfordin PURE wash pesuaineen kaupanpäälle sekä -10 % alennuksen kyseisistä PURE sukkahousuista.

 

 • In Wear mekko € 159,95 koot 34-44 (minulla on koko 34)
 • In Wear paitsikka € 69,95 koot 34-44 (minulla on koko 36)
 • More&More bolero € 45,95 koo 34-42 (minulla on koko 34)
 • Gabor mustat korkkarit € 79,90
 • Gabor valkoiset korkkarit € 105,00 koot 4,5-7
 • Wolford PURE 10 den € 37,00 nyt 33,00 ja PURE 50 den € 41,00 nyt 36,00 koot s-xl

TallennaTallenna

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

 1. Kiitos! Hah, hah..meidän liike on monen naisen mielestä vaarallinen paikka:)
  Toivottavasti joskus pääset käymään!

 2. Ihana blogi!
  Asuisinpa lähempänä, kuluttaisin varmasti kaikki rahani teillä!