Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Päivä 5. Miia kasvohoidossa Salon Adelaidessa

Kauppapuistikolla Vaasassa sijaitsee kauneushoitola Salon Adelaide. Salon Adelaide muutti näihin uusiin tiloihin alkukesästä ja voin heidän asiakkaana todeta, että muutto oli huippu juttu. Nykyiset tilat ovat valoisat ja tilavat sekä suuret kauniisti somistetut ikkunat kutsuvat sisälle.

 

Asiakkaamme ovat kaikenikäisiä, itsestään huolehtivia ihmisiä

Katsokaapa tästä ikkunasta, kuinka paljon hoitoja heillä on tarjota. Tämän lisäksi he vielä pitävät tiloissaan kursseja esim. vauvahierontaa, hiusten letityskurssia isälle ja tyttärelle, meikkikursseja  jne… kurssitarjonnasta lisää heidän facebook sivuilta.
Yksi sateinen ja pimeä iltapäivä menimme Miian kanssa Salon Adelaiden hellään huomaan.

 

Naistrion lisäksi Salon Adelaidessa työskentelee Johanna, Virpi, Tanja ja Mirjam

Meidät otti vastaan paikan omistaja, Susanna, joka on pitkänalan ammattilainen kauneudenhoito alalla. Salon Adelaide on ollut Susannan omistuksessa jo 16 vuotta ja nykyään hänellä on jopa kuusi työntekijää, joista osa on itsenäisiä yrittäjiä.
– Olen onnellinen, että molemmat tyttäreni, Charlotte ja Amanda, ovat mukana Salongin toiminnassa, sanoo Susanna. Työntekijöistä Johanna tekee täyspäiväisesti ripsiä ja kynsihuoltoja, Virpi, joka on uusin työntekijämme on ammatiltaan hieroja/urheiluhieroja sekä personal trainer, Tanja, entinen oppilaani, on kosmetologi/hieroja ja työskentelee Salongissa kerran kuukaudessa sekä Mirjam, joka oli meidän kesätyöntekijä ja on jatkanut nyt syksyllä sesonkityöntekijänä, kertoo Susanna työntekijöistään. Susanna mainitsee myös että heillä on yhteistyösopimus Vaasan ammattioppilaitoksen kanssa, mikä tarkoittaa sitä, että heillä on usein kosmetologilinjan harjoittelijoita. Susanna on itsekin toiminut Vaasan Ammattioppilaitoksella kouluttajana. Tämän lisäksi Susanna mainitsi vielä Merja Koivusen, diplomivyöhyketerapeutin, joka pitää heillä vastaanottoa tarvittaessa.

 

 Ella Bachen tuotteita käytettiin Miia kasvohoidossa

 

Kuten jo tiedämme, on Miialla atooppinen ja allerginen iho. Aluksi Susanna haastatteli Miiaa hänen allergioistaan ja kävi ilmi, että Miia on mm. pähkinälle allerginen. Susanna oli kaavaillut yhtenä hoitotuotteena ainetta, joka sisälsi pähkinää, mutta päätti korvata tuotteen toisella hoitotuotteella. Susanna mainitsi Miialle myös D-vitamiinin sekä sinkin tärkeydestä Miian ruokavaliossa.
Miian ihonhoidossa käytettiin miedointa Ella Bachen sarjaa, joissa oli erittäin kevyt hajuste.
– Koska ihosi on erittäin kuiva ja jopa rikki ihon pinnasta, niin tehdään mahdollisimman hellävarainen hoito kasvoillesi, ajatuksella että ihosi saa mahdollisimman suuren hyödyn tästä kosteuttavasta hoidosta, suunnittelee Susanna.

 

Puhdistusmaito Lait de Soin Demaquillant ja kasvovesi Eau de Soin Revelatrice

Susanna aloitti Miian kasvojen puhdistuksen puhdistusmaidolla. Susanna puhui Miialle myös kuinka tärkeitä sisäiset öljyt, esim. helokkiöljyt suun kautta nautittuna ovat, eritoten kun hän vielä imettää nuorinta poikaansa. Miia on hyvin tietoinen ihosta sekä allergioistaan ja hoitaakin itseään hyvin.
– Ihmisen hyvinvointi lähtee sisältä päin eli esim. se mitä syöt tai juot vaikuttavat myös ihoosi, kertoo Susanna, samoin hän mainitsi, että nämä Ella Bachen tuotteet sisältävät maitohappobakteereita, jotka ovat myös tärkeitä ihmisen hyvinvoinnille. Alkupuhdistuksessa Susanna käytti Lait de Soin Demaquillant puhdistusemulsiota, jonka sisältämä arktinen marjauute poistaa epäpuhtauksia ja ruusuyhdiste pehmittää ja rauhoittaa ihoa.

 

Puhdistusmaito poistettiin lämpöisellä vedellä, koska Susanna hieroi sitä myös kaulan- ja dekolteen alueelle.
– Kotikäytössä puhdistusmaito kannattaa poistaa kasvovedellä eli vettä ei tarvitse käyttää ollenkaan. Kasvovesi palauttaa ihon ph arvon, jonka vesi vie pois eli kasvovedellä on suurempi merkitys ihonhoidossa kun moni luuleekaan, sanoi Susanna.
Tämän jälkeen Susanna pyyhki ihon vielä alkoholittomalla kasvovedellä, joka tasapainoittaa soluenergiaa ja valmistaa ihon muille hoitotuotteille. Kasvovesi sisältää arktista marjauutetta ja ruusuyhdistettä.

 

Susanna kuori Miian ihon hellävaraisesti Savon Cre´me kuorintavoiteella, johon hän sekoitti lisäksi hoitoöljyä, joka sisälsi oliivi -ja seesamöljyä. Vaikkakin Miian iho on kuiva, tulee kuorintaa tehdä aina silloin tällöin, koska se poistaa kuivaa ihosolukkoa ihon pinnasta ja kuorinnan jälkeen myös iholle laitettavat rasvat pääsevät imeytymään ihoon helpommin. Tiesittekö, että kuiva iho tulee ryppyisemmäksi äkkiempää, kuin rasvainen iho eli siksi ihon kosteutus on tärkeää.  – Muistakaa rasvata myös kaula ja dekoltealue eikä ainostaan kasvoja, muistuttaa Susanna.

 

Tehoseerumi Serum Magistral Red Focus 22,2%  Hoitovoide Creme Magistrale D-Sensis 19%

– Levitin iholle punoitusta vähentävän  tehoseerumin ja sen jälkeen ravitsevaan öljyyn sekoitetulla hoitovoiteella tein hieronnan. Naamioksi valitsin Hydra Repulp tehokosteuttavan naamion, joka lisää ihon kosteuspitoisuutta.  Rauhoittavan musiikin soidessa taustalla, Susanna teki Miialle päähieronnan silläaikaa, kun kasvonaamio vaikutti iholla. Miialla on kyky heittäytyä ja rentoutua sekä nauttia tästä hemmotteluhetkestä. Se mikä naamiosta ei ole imeytynyt ihoon, poistetaan kasvovedellä.

Serum Nutridermologie Creme Magistraled-Sensis ja silmänympärysvoide Creme Contour Des Yeax

– Tähän lopuksi laitan Miian kasvoille vielä seerumin. Tämä on sellainen SOS-seerumi, jonka tarkoituksena on rauhoittaa iho hoidon jälkeen, sanoo Susanna. Laitan vielä sinulle silmänympärysvoiteen sekä kosteuttavan huulivoiteen ja haen sinulle lasin vettä, niin saat rauhassa vielä levätä lämpöisessä, Susanna jatkaa.

 

Miialla on vahvat ja hyvät kynnet, jotka kasvaa. Miia kertoikin, että juo maitoa ja syö juustoa, josta elimistö saa kalkkia ja juuri kalkkihan vaikuttaa kynnen kasvuun. Pauliina hoiti Miian kynnet eli viilasi ne, liotti kynsinauhat pehmeiksi ja siisti ne sekä lopuksi lakkasi Miian kynnet.

 

Tämä vuodenaika on pahinta aikaa iholleni, kädetkin menivät haavoille viikonlopun aikana, sanoo Miia. Miia myös kertoi, että suihkusta tullessaan hän rasvaa heti koko kehonsa ja että heillä on isoja pumppupulloja rasvaa pitkin kotia, joista on aina helppo ottaa rasvaa kun siltä tuntuu. Susanna myös kertoi, että iho kannattaa rasvata heti suihkun jälkeen ja meillä ns. normaali-ihoisilla saippualla ja vedellä pesun jälkeen sarveiskalvon läpäisyysaste palaa ennalleen 1,5 tunnissa, mutta atooppisessa ihossa se palaa entiselleen 1-2-vuorokaudessa.

 

Tämä nuden ruskea väri oli nappi valinta Miialle. Susanna antoi Miialle vielä tämän lakkapullon mukaansa, niin hän saa vielä kampaajalla istuessaan korjailla kynsiään, jos ne ovat hieman lohkoilleet. Pauliina laittoi viimeisen kerroksen päällyslakalla, jossa on akryylikuituja mukana eli tämä päällyslakka suojaa värilakkaa kolhuilta ja tekee kynsilakasta kestävämmän ja pitkäikäisemmän. Tämä LCN:n lakka on heillä hyvin suosittu tuote.

 

Olen onnellinen, että saan tehdä työtä mitä rakastan, tuumaa Susanna

Nyt on Miia valmis. Miten hyvältä ja ihanalta kostealta iho näyttää! Kummatkin vaikuttavat varsin tyytyväiseltä lopputulokseen.
– Mikäli olisit saanut jonkin reaktion tuotteista, joita käytin tässä hoidossa, olisi reaktio jo tullut, koska se tulee 20 minuutin aikana, sanoo Susanna. Atooppiselle iholle löytyvät oikeat tuotteet ainoastaan kokeilemalla, liian vesipitoinen voide ei ole riittävän kosteuttava vaan aineiden tulisi sisältää kosteutta sitovia aineita, koska ne hoitavat ihoa tehokkaammin. Tähän päälle olisi ollut nyt helppo lähteä tekemään meikkiä, kun iho oli saanut tarpeeksi kosteutta, mietti Susanna.

 

Vahvistusta Sensibeautics sarjasta

Mia sai esitteen tuotteista, mitä Susanna käytti kasvohoidossa ja muutamia näytepakkauksia mukaansa. Miia voisi kokeilla näitä tuotteita jatkossakin, olisi kiva jos hän saisi jotain hyviä vaihtoehtoja nykyisten tuotteiden rinnalle, koska kaikesta uudesta ihminen saa vielä hyvän energian hoitaa itseään vielä paremmin.

 

Vielä kaksi päivää hoidon jälkeen Miia oli tyytyväinen ihoonsa ja sanoi, että se tuntuu paljon paremmalta kuin ennen hoitoa

– Hoito tuntui oikein hyvältä, vaikka aluksi hieman jännitti kuinka nämä tuotteet sopivat iholleni, mutta hyvältä tuntuu, sanoi Miia. Muistathan sinäkin käydä aika-ajoin kasvohoidossa, minä käyn vähintään kaksi kertaa vuodessa, because you are worth it!


TallennaTallenna

Kategoriat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *