Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


3.12.2015 |

Päivä 3. Miia Kultasukassa alusvaatehankinnoilla

Kultasukka on palveleva ja asiantunteva alusasuliike Vaasan keskustassa
Kun olin valinnut Miian meidän ”Muuttujaksi”, niin kysyin häneltä minkälaiset alusvaatteet sinulla on? Miia vastasi epäröimättä: imetysliivit ja vanhoja sloggeja. Ei tule mitään, ajattelin ja soitin Kultasukan yrittäjälle Paulalle, josko hän voisi auttaa Miia. Paulan vastaus oli välittömästi: Tottakai, tulkaa käymään! Ja niin me lähdimme Miian kanssa Hovioikeudenpuistikolla sijaitsevaan Kultasukkaan.
Kultasukasta löydät klassiset  rintaliivit, mutta valikoimiin kuuluu myös paljon sesonkituotteita

Kultasukka on naisten alusvaateliike, joka on palvellut asiakkaitaan Vaasassa jo 50 vuoden ajan ja Paulalla liike on ollut vajaat seitsemän vuotta. Kultasukka tunnetaan hyvästä ja asiantuntevasta palvelusta. Paulan lisäksi kultasukassa työskentelee Pirkko, joka on palvellut liikkeessä jo lähemmäs 15 vuotta. Kultasukassa autetaan ja tuodaan sovituskoppiin lisää kokoja ja malleja, juuri sellaista palvelua, mitä me naiset haluamme.

 

Onnistunut tyyli alkaa alusasusta

Kultasukan monipuoliseen valikoimaan kuuluu muun muassa alusasut, erikoisliivit, yöasut, sukat ja sukkahousut. Liivikokoja on jopa J-kuppiin saakka ja 65-120 ympärysmitoilla. Mikäli kokosi on loppu, tilaavat he sinulle oman kokosi. Tämän syksyn ja talven trendi alusvaatteissa on bling, bling eli on strasseja, kimalletta ja koruja.

 

Kultasukassa on otettu hyvin huomioon mukana olevat miehetkin eli he voivat levähtää shoppailujen lomassa, kun tyttöystävä tai vaimo sovittelee alusasuja. Miehet poikkeavat Kultasukassa myös hakemassa lahjakortteja, varsinkin näin joulun aikana.

 

– Meidän liikkeessä myös uima-asuilla on suuri rooli eli nykyään ihmiset matkustelevat paljon ja hakevat uimapukuja ja bikinejä ympäri vuoden, kertoi Paula.  Heille oli juuri täydentynyt syksyn uima-asut eli jos olet joulun tienoilla lähdössä lämpöiseen, niin käyhän ostamassa uusi uimapuku ja bikinit mukaan matkallesi.

 

Kultasukassa on laaja valikoima uima-asuja

Kysyin Paulalta, minkälaisia naisia heillä käy asiakkaina ja hän sanoi, että kaikenkokoisia ja kaikenikäisiä naisia käy, jotka haluavat apua ja palvelua. Kuinka tärkeää onkaan, että rintaliivit ovat oikean kokoiset ja kuppikoko on oikean mallinen, koska se vaikuttaa paljon seuraavan vaatekappaleen istuvuuteen. Esim. paitapuseroissa liivien istuvuus korostuu entisestään eli jos liivit eivät ole sopivat niin paitapuseron ostos on vaikeaa.

 

Näissä liiveissä oli tavallisten olkainten lisäksi halterneck olkaimet, ihanat:)

Olin ajatellut aluksi Miialle mustaa alusvaatesettiä. Paula ja Pirkko toivat Miialle useita rintaliivejä sovitettavaksi. Kylläpä liivejä onkin useita eri malleja! Itse ostan muutamaa Kultasukan edustamaa merkkiä ja Paula tietää koon ja mallit mistä pidän, niin usein haen liivit ilman sovittamista, joten en ole täysin paneutunut tähän liivien monimutkaiseen maailmaan.

 

Tämän kultakorun saa rintaliiveistä pois

Kultasukassa on upeita juhlaliivejä, joissa on esim. kultaketjuja mukana, kaulakorumaisesti. Ne ovatkin käteviä, koska ketjut voi ottaa pois juhlien jälkeen ja liivit muuttuvat arkiliiveiksi. Paula kertoi, että liivit tulisi oikeaoppisesti pukea päälleen niin, että laittaa ensin kädet olkaimista ja sitten laittaa liivit takaa kiinni eikä niin, että laittaa hakaset kiinni edestä ja pyöräyttää ne sitten taakse. Silikoninauhat kuluvat nopeammin jos teet näin, varsinkin jos ihossasi on kosteusvoidetta. Liivien tulee ostovaiheessa olla löysimmäisissä hakasissa eli kun liivit venyvät käytössä, niitä on helppo kiristää. Muistatteko, mitä olen sanonut, että naisten ei tule tehdä? Nostella valahtaneita rintaliivien olkaimia vaan olkaimet tulee kiristää, jotta ne pysyvät napakasti olkapäillä.

 

Ihonväriset alusvaatteet eivät näy vaatteiden alta

Kuten mainitsin, olin ajatellut Miialle mustaa alusvaatesettiä mutta pyörsin mielipiteeni sovituksen aikana. Miian vaatekaapissa on paljon beigeä, luonnonvalkoista ja ruskeaa, joten mustat liivit tuottaisivat hänelle ongelmia eli ne näkyisivät hänen vaaleiden paitojensa alta. Siksi päätimme aloittaa kunnollisten alusvaatteiden hankkimisen ihonvärisistä alusvaatteista eli perustarvikkeista. Päädyimme Freyan rintaliiveihin ja Primadonnan muotoileviin alushousuihin, jotka nousevat rinnan alle. Alushousuissa on silikoninauha vyötäröllä eli se ei lähde rullaamaan alas, vaan pysyy napakasti paikoillaan ja ne vetävät vatsaa hieman sisälle ja tekevät vartalosta sileän.

 

Pukeutumisen salaisuus on oikea alusasu

Sanoin Miialle, että sitten et jätä näitä uusia alusvaatteita kaappiisi, vaan otat ne jokapäiväiseen käyttöön. Minua mietityttää joskus kuulemani kommentit naisilta, että ”nämä huonot liivit ovat minun arkiliivit, sitten kun pukeudun paremmin niin laitan hyvät liivit alle”. Ei, tämä ajatusmaailma on ihan väärin! Jos rintaliivejä pidetään vuodessa 365 päivää, niin silloin niiden on oltava ne hyvät liivit, jotka tukevat rintaa. Se yksi päivä vuodesta ei riitä hyvien liivien pitämiseen ja muut 364 päivää käytät vanhoja, sata kertaa pestyjä liivejä, jotka eivät enään tue rintaa. Eli heti ne kunnon rintaliivit käyttöön, naiset ja samaa mieltä on Paula!

 

 

Tässä on tyytyväinen Miia ja yrittäjä Paula. Käykää tutustumassa Kultasivun kotisivuilla, josta saatte paljon tietoa alusasuista ja Kultasukan tuotemerkeistä. Pääsette Kultasukan sivuille tästä ja facebook sivuille tästä.

 

 

TallennaTallenna


4 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Hei Solbac! Kyllä on Kultasukassa myös Marlies Dekkersit liivejä mm. Ne halterneck liivit. Kiva kun Kokkolastakin löytyy hyvä alusasukauppa:) mukavaa perjantaita!

 2. Solbac sanoo:

  Vilahtiko kuvissa kenties Marlies Dekkersit? Paras merkki kaikista. Kokkolaan jos on asiaa niin ehdottomasti Isollekadulle ja liikeeseen nimeltä Carolines. Palvelu ja valikoima ehdottomast 1 luokkaa.

 3. Doppwoman sanoo:

  Hei ja kiitos viestistäsi! Uskon, että Kultasukan naiset löytävät sinulle liivit:)

 4. Anonyymi sanoo:

  Itselleni liivien ostaminen on haasteellista, koska ympärysmittani on 65. Täällä maaseudulla ei tällaisella mitalla saa liivejä, joten tiedän missä ensi kesänä käyn lomalla. Toivottavasti liike on silloin varautunut myös näihin pieniin kokoihin. -Nainen 65

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *