Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


24.12.2015 |

Jouluterveiset Floridasta!

Terveiset täältä Floridasta! Olen niin innoissani, kun saimme kaikki kolme lasta jouluksi saman katon alle. Viime vuonna nuorimmainen jäi jouluksi Suomeen, kun oli palveluksessa armeijan harmaissa. Toki hänellä oli armeijasta viikon vapaa, mutta emme viitsineet lennättää häntä tänne, jos olisi tullut lumimyrsky tai vastaavaa, niin poika ei olisi päässyt takaisin kasarmille määrättynä päivänä.

 

Kaikki lapset saapuivat eri lennoilla, eri päivinä ja eri maista Floridaan. Tytär tuli Nizzasta oltuaan puoli vuotta vaihdossa siellä, keskimmäinen poikamme Berkeleystä ja nuorimmainen Vaasasta.  Täytyypä todeta, että täällä on mitä upeimmat kelit. Olemme viettäneet täällä jo useita jouluja ja säät ovat olleet vaihtelevia. Vuonna 2010 oli niin kylmät yöt, että käärmeetkin jäätyivät yöllä, kertoivat paikalliset asukkaat.  Mutta tänä vuonna on niin kuuma, että aamulla voi terassille mennä aamukahville pelkät yökkärit päällä.

 

Minulla on sama asu päälläni kun edellisinäkin jouluina eli In Wearin satiinmekko, beiget sandaalit ja valkoiset helmet. Tämä mekko tuo mieleeni aina joulun, muulloin en voi sitä päälleni pukea. Jos haluat nähdä viime vuoden joulukuvan, niin löydät sen täältä. Mielestäni In Wear voisi ottaa uudestaan kyseisen mekon mallistoihinsa, niin upeasti se istuu ja materiaali on myös miellyttävää stretchiä.

 

Meidän perheen joulutraditioihin Floridassa kuuluu tietenkin syöminen ja lapset hakivatkin tänään glögiä, pipareita ja riisipuuroa paikallisesta skandinaavialaisesta ruokakaupasta. Katamme joulupöytään mm. kalkkunaa, eri kalaruokia, juustoja ja salaatteja. Jouluillallisen kruunaa Cheesecake Factoryn erimakuiset kakkupalat, joista jokainen saa valita mieluisensa.

Ihanaa Joulua kaikille lukijoille!
God Jul åt alla läsare!
Merry Christmas to our readers!

TallennaTallenna


6 kommenttia

 1. Tuossa olisi kyllä joulunvietto mun makuun,mielellään vaihtaisin tämän Suomen tämänhetkisen ilmaston Floridan aurinkoon 😀
  Ja myös mekolle (molempien) isot pisteet, ihan täydellinen joulumekko,sellainen multa kyllä vielä puuttuu!

  Hyvää Joulua sinne rapakon taakse 🙂

 2. Doppwoman sanoo:

  Kiitos ja samoin teille! Niin on, se on parasta:)

 3. Haveaniceday1 sanoo:

  Rentouttavia joulunpyhiä koko perheelle, ihanaa kun kaikki lapset paikalla.

 4. Doppwoman sanoo:

  Kiitos ja samoin teille:)

 5. Doppwoman sanoo:

  Kiitos viestistä Emma! Säät kyllä suosivat, ei voi valittaa:)
  Samoin, Hyvää Joulua teille myös!

 6. Mukavaa joulunaikaa sinne lämpimään ja terkut täältä Suomesta:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *