Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Wolfordit ja marraskuun lukijatarjous!

Darleene: Mustat, 66 den sukkahousut, joissa on musta strassinauha takana. Koot S-L.
Abigail: Mustat, 20 den etuosa ja 60 den takaosa. Livenä jalassa näet nämä täältä! Koot S-L.

 

Dots: 15 den, mustat sukkahousut, jossa on tummansinisiä palloja. Koot S-L.
Lindsey leggins: Mustat ja legginsien etuosa on mustaa tekonahkaa ja takaosa 49 % puuvillaa, 38 % polyamidia ja 13 % elastaania. Korkea vyötärö ja miellyttävät päällä. Livenä jalassa näet nämä täältä! Koot S-L.

 

Love: 15 den. Vaaleissa sukkahousuissa on musta ”love is enough”-teksti takana ja mustissa sukkahousuissa on musta teksti takana. Livenä jalassa näet nämä täältä! Koot S-L.

 

Sibylle: 20 den verkkosukkahousut eli vaalea sukkahousu, jonka päälle on kudottu musta verkko tai mustat sukkahousut, jonka päälle on kudottu tummanharmaa verkko. Loistavat, kun sääri ei ”pursua” verkon läpi. Koot S-L.
Stardust: 60 den täysin läpinäkymättömät sukkahousut, joissa on hopealankaa. Pehmoiset jalassa:) Koot S-L.

 

Sandrine: Mustaharmaat sukkahousut, joissa on ohutta, epäsymmetristä vaakaraitaa. Materiaali on 69 % puuvillaa ja 21 % polyamidia. Koot S-L.

Aileen: 50 den sininen kuviosukkahousu. Koot S-L.

 

Milla:  50 den sukkahousut, tummansininen ja mustaharmaa. Koot S-L.

 

Power Shape: 50 den mustat sukkahousut, joissa on vahva vatsatuki ja pepun kohotus. Meidän myyntihitti ja oma suosikkini. Koot S-XL.

 

100 den leg support: Väri musta ja tiivis, kudottu sukkahousu. Ei näy yhtään sääri läpi ja lämpöiset talvella. Tuki koko jalassa ja vatsassa. Koot S-L.

 

Opaque 70 den: Mattapintainen, 70 den sukkahousu. Värit: tummansininen, tummanharmaa ja musta.
Marraskuun lukijatarjous € 22,-, normaalihinta € 28,00. Koot S-XL.

Meidän mielestämme Wolford sukkahousut on parhaita mitä markkinoita löytyy. Mikä tekee niistä niin hyvät?

– Ne ovat kestäviä. 50 den ylöspäin olevia sukkahousuja on vaikea saada rikki normaalissa käytössä. Käytän itse vähintään 50 den sukkahousuja noin 4 päivää viikossa, syyskuusta huhtikuuhun. Toisena vuotena menevät ne rikki itselläni varpaasta eli varvas pilkottaa. Täysin samaa on sanonut moni asiakkaamme. Sääriosaa en ole saanut vielä rikki 10 vuoden aikana, kun olemme näitä myyneet. Ainoastaan nilkkurin tai saappaan vetoketju tekee sukkahousuun nyppyjä lukon kohdalta, mutta rikki ne eivät ole siitä menneet. Ohuemmat kuin 50 den ovat toki asia erikseen. Niistä saan silmäpaon aikaiseksi, mutta voin kertoa, että meillä on 20 den sovitus sukkahousut eli kun nainen kokeilee mekkoa, annamme hänelle sukkahousut jalkaan. Otamme vuodessa 4-6 uutta sukkahousuparia sovitukseen ja sukkahousuja kokeilee satoja naisia.

– Fiilis, jonka saat kun vedät ne jalkaasi, materiaalit eivät ole pisteleviä tai karheita. Nämä tuovat pientä luksusta pimeään ja kylmään aamuun.

Nyt halusimme ilahduttaa teitä, blogimme lukijat, tarjouksella eli kun tilaat sukkahousut meiltä, postitamme ne sinun postiluukkuusi ilman postimaksuja tämän marraskuun ajan.
Meillä on rajoitettu erä sukkahousuja eli laitamme niitä postiin niinkauan kuin meillä on tavaraa.

Toimi näin:
Laita meille tekstiviesti tai Whats App 050-44 101 40 ja kerro mitkä sukkahousut haluat eli sukkahousujen nimi ja koko sekä osoitetietosi, niin me annamme sinulle tilinumeromme ja kun maksusuoritus näkyy tilillämme, postitamme sukkahousut sinulle. Voit lähettää meille kuvan tekstiviestinä/WhatsAppilla maksusuorituksesta, ennen klo. 17.00, niin sukkahousut lähtevät jo samana päivänä. Viite maksusuoritukseen on ”Wolford”.

Allaolevasta kokotaulukosta voit katsoa kokosi. Itse käytän aina kokoa S eli olen kokoa 34-36.
Jos epäröit omaa kokoasi, niin tilaa mielummin se isompi koko, kun mietit. Voit vetää mielummin extra pituutta haaraan, kuin että jalkaosa jäisi liian lyhkäiseksi. Ja toki jos olet vieläkin epävarma koostasi, autamme mielellämme.

Vasemmalla on pituutesi ja ylärivissä on painosi. Katso missä ne kohtaavat ja valitset koon sen perusteella.

Hygieniatuotteilla, kuten sukkahousuilla ei ole palautus- eikä vaihto-oikeutta, mikäli pakkaus on avattu.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

7 kommenttia

  1. Hei Fanny ja kiitos viestistäsi. Tummansiniseen pitsimekkoon puen vaaleat, ihonväriset sukkahousut, mustat ovat liian synkät. Kengät joko beiget, konjakin ruskeat, punaiset, luumut, hopeat jos löytyy, mutta jos ei löydy, niin sitten mustat. Mukavaa alkavaa viikkoa:)

  2. Kiva postaus 🙂 itselläni on juuri kova sukakhousuongelma tummansinisen pitsimekon kanssa. Mustat suklahousut tuntuvat jotenkin turvalliselta mutta asusta taitaa tulla liian tunkkainen… Mikä olisi ammattilaisen jos puku ei ole musta?

  3. Sukkikset odottivat tänään postilaatikossa. Suuret kiitokset nopeasta postituksesta! Otanpa heti huomenna käyttöön!

    Katriina

  4. tarpeellinen postaus näin pikkujoulujen alla. tarvitsin apua minkäväriset sukkahousut sopii jos hihaton, o-pääntie mekko ja punaiset korkkarit tai vastaavasti musta pienillä hihoilla plus lyhyt mekko. eli onko olemassa jokin nyrkkisääntö minkävärisen hihattoman tai hihallisen mekon kanssa juhlaan ja jos ei mustat korkkarit?!! voisitko tehdä kera kuvien postauksen tästä

  5. tämä postaus oli todella tarpeellinen näin pikkujoulujen alla. mutta toivoisin apua sukkahousujen valintaan pikkumustan kanssa. esim jos hihaton pikkumusta, o-pääntie ja punaiset korkkarit niin mikäväriset sukkarit päälle. tai jos mekossa vähän hihaa mutta lyhyt niin mitkä sukkahousut. vastaavasti myös sopiiko iltajuhlaan sirot nilkkurit, millä sukkiksilla mennään. postauksessa voisi olla muutamia asuja selventämässä sukkahousudilemmaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *