Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

150-vuotias Salkari

Salkari, vaasalainen kultasepänliike, täytää 150-vuotta. Upea ikä yksityiselle yritykselle, joka on koko ajan pysynyt saman perheen omistuksessa.
Juhlavuosi alkaa lauantaina 21.11.2015 klo. 19.00 ravintola SKY:llä pidettävässä hyväntekeväisyysjuhlassa. Pääasiallisena illan ohjelmana on kaksi asiaa eli hyväntekeväisyyshuutokauppa, jonka tuotto ohjataan kokonaisuudessaan Vaasan Lähimmäisyhdistyksen kautta vähäosaisten vanhusten hyväksi ja toinen on nyrkkeilijä Eva Wahlströmin Salkarin 150-vuotis juhlavuoden koru. Korua on valmistettu numeroidut 150 kappaletta, ja myös niiden tuotosta osa ohjataan edellämainittuun hyväntekeväisyyskohteeseen.
Eva lahjoittaa myös oman otteluviitansa hyväntekeväisyyshuutokauppaan.

Tämän ohjelman lisäksi Doppwoman ja Kinstyle järjestää muotinäytöksen, jossa talven juhlamuodin lisäksi esittelyssä on Salkarin korut, jotka myydään illan aikana 25-40% alennuksella. Andre´Linman hoitaa illan musisoinnin ja myöhemmin illalla juhlat jatkuvat DJ:n soittamilla vuosikymmenten ikivihreillä.

Illaliskortin hinta on € 49,00 ja se sisältää ruoan ja juomat sekä jokainen illalliskortin lunastanut saa lahjakortin Salkariin, jonka arvo on vähintään 20 € tai jopa 50 €. Allaolevasta kutsusta löytyy illan menu.

Ilmoittautuminen 150-vuotisjuhliin tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen salkari@salkari.fi 14.11. eli lauantaihin mennessä.

Huutokaupattavia tuotteita ja lisäinfoa juhlista löydät facebookista, johon pääset tästä.

Tervetuloa juhlimaan Salkarin 150-vuotistaivalta muodin, musiikin ja säihkyvien korujen parissa!

Kategoriat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *