Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ruutu poncho ja kolme muistutusta

Puin Part Twon villaponchon mustan silkkipuuvillapaitsikan päälle ja olihan se ihanan lämmin. Ei ihme, poncho on 100 % villaa. Jalassani minulla on myös Part Twon nahkalegginsit, jotka näittekin    jo sunnuntain postauksessa. Ponchoa voi käyttää takin asemasta syksyisin ja keväisin sekä sisäponchona talvella. Itse tykkäisin myös käärityä siihen kotona, kotisohvalla kun katson tvtä. Poncho saapuu liikkeeseemme joulukuun alussa eli sen voi kätevästi lisätä joululahjojen toivomuslistaan joulupukilta.

 

Muistutus 1: Muista ilmoittautua lauantaihin 14.11. mennessä Salkarin 150-vuotisjuhliin, jotka vietetään Ravintola SKY:lla 21.11.2015 klo 19.00 alkaen. Lisää tapahtumasta voit lukea eilisen postauksesta.

 

Muistutus 2: Stailauslauantaihin ( 14.11.) on vielä vapaat ajat klo. 11.00 ja 14.00. Hemmoittele itseäsi ja anna Katriinan stailata sinut eli hän valitsee sinulle sopivat asut tilanteeseen kuin tilanteeseen. Stailaus kestää noin tunnin ja se on sinulle maksuton. Varaa aika puh. 050- 44 101 40.

 

Muistutus 3: Muista ilmoittautua Muodonmuutokseen, hakuaikaa on sunnuntaihin 15.11. asti. Lähetä pieni kertomus itsestäsi kuvan kera, miksi juuri sinut tulisi valita Muodonmuutokseen. Lue lisää aiheesta blogin yläpalkista.

Postauksen tuotteet

  • Part Two poncho 100 % villa € 159,95 one size, väri: harmaaruutu
  • Part Two silkkipuuvillapaitis € 89,95 koot 34-44
  • Part Two nahkalegginsit € 499,95
Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Hei Lady:) jep, ei taida olla ainut mies maankamaralla, joille yleensäkään vaatteiden ostointo on vähän kadoksissa:) Voisi oikein tehdä blogitekstin tuosta miesten vaateshoppailusta, ehkä teenkin! no, jos itse hankkii lahjan, niin saa ainakin mieluista. Mukavaa viikonloppua sinulle!

  2. Poncho lisätty joululahjatoivelistalle – värisävyt upeat, on tarpeeksi iso – ja on täyttä villaa!
    Tosin käy todennäköisesti niin, että itse sen joudun sinne pakettiin hankkimaan – meidän isännältä kun on vähän hukassa tuo naisten vaatteiden ostointo;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *