Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


14.11.2015 |

Haastava Haaste

Sain blogielämäni toisen haasteen, ”Starlight Blogger award”, tyylikkäältä blogiystävältäni Business Womanilta. Emme ole koskaan livenä tavanneet, vain kommunikoineet näin ”netin välityksellä”, mutta toivon, että tapaamme myös livenä.
Haaste oli haastava eli vastauksia piti pyöritellä mielessä muutama päivä. Aluksi kysymykset tuntuvat itsestäänselviltä, mutta kun vastauksia pitää ruveta näpyttelemään tähän koneelle, ei se ollutkaan niin yksinkertaista. Mutta pidän haasteista, otan ne vastaan ja selviän niistä.

1. Mistä olet kiitollinen juuri nyt? Monesta asiasta! Olen luonteeltani positiivinen, en valita tai marise turhista. Toki minullakin on huonoja hetkiä, mutta ne yleensä menee yhtä nopeasti ohi kuin ne tulivatkin. Eniten olen kiitollinen terveydestä, että kaikki läheiseni ovat terveitä. Olenkin joskus täällä blogissa sanonut, että niin kauan kuin kaikki läheiset ovat terveitä, ei ole mitään hätää, mutta se päivä kun joku sairastuu, on piru irti. Toinen kiitollisuuden asia koskee lapsiamme. Meillä on kolme ”täydellistä pakkausta”. Kaikilla on sivistynyt sydän ja heistä on kasvanut kunnollisia kansalaisia, joille on luotu hyvät puitteet elämään jo koulutuksienkin perusteella. Näistä kolmesta lapsesta olen erittäin ylpeä. Kolmas kiitollisuudenaihe on rakas aviomieheni, joka on kannustava ja suojeleva ja todellinen betonipilari, johon koko perheemme voi turvallisin mielin nojata. Elämässämme ei ole ollut asiaa, jota hän ei olisi osannut hoitaa. Neljäs kiitollisuudenaihe on liikkeeni ja tämä blogi. Liike on seitsemäs perheenjäsen, koiran jälkeen, joka on minulle tärkeä. Olen panostanut kaiken aikani, perheen jälkeen, liikkeeseeni ja nykyisin niin teen myös tämän blogin suhteen. Asia mihin ryhdyn, teen sen koko sydämellä.

2. Minkä asian haluaisit muuttaa elämässäsi juuri nyt, jos pystyisit? Kuten aiemmassa haasteessa mainitsin kysymykseen, mitä olisin tehnyt toisin, niin vastasin että olisimme lähteneet nuorina ja vastavalmistuneina mieheni kanssa ulkomaille töihin, 90-luvun alussa eli Suomen lamassa. Jos nyt olisin samassa tilanteessa, vastavalmistunut reilu 20-vuotias, lähtisin ulkomaille töihin, koska Suomeen pääsee aina takaisin. Vaikeampaa on lähteä, helpompaa on palata. Samoin olen miettinyt, että olisiko Doppwoman sittenkin pitänyt perustaa Helsinkiin. 15 vuotta sitten mietimme, että se olisi ollut liian haastavaa. Mieheni teki pitkää päivää pankkialalla ja minä olisin ollut pitkiä päiviä töissä, kuka olisi kuljettanut lapsiamme harrastuksiin ja ollut heidän kanssaan iltapäivisin ja iltaisin? Meidän lastenhoidon turvaverkko oli Vaasassa eli siksi päädyimme Vaasaan.

 

Kuvat Santorini

 

3. Mikä on sinun mielestäsi elämän tarkoitus? Minulle elämän tarkoitus liittyy suuresti vapauteen tehdä niitä asioita mistä pitää. Työ vie ihmiseltä suuren osan ajasta ja toivoisin, että se ei olisi ”pakkopullaa” ja pelkkää loman tai eläkeiän odottamista. Jokaisen soisi aamulla herätä ja miettiä, että  on mukava mennä töihin ja tuntea itsensä tärkeäksi osaksi yhteiskuntaa. Onnellisuuteen tulisi pyrkiä ja muistaa, että ainoastaan itse pystyy rakentamaan elämänsä niin, että on onnellinen. On turha olla katkera ja kateellinen muille, fokus on oltava omassa tekemisessä. Itse olen sellainen, että mitä enemmän saan vastoinkäymisiä niskaani, sitä enemmän minulla on halu näyttää että, so what, pärjään ja vielä paremmin. Jokainen kirjoittaa oman elämänkirjansa ja taplaa tyylillänsä. Olen täydellisyyteen pyrkivä elämäni asioissa ja koenkin sen välillä hieman kuluttavaksi. Pidän ihmisten auttamisesta ja uskon, että jossain vaiheessa yksi elämäni tarkoituksista on tehdä hyväntekeväisyystyötä. Sydäntäni lähellä on erityisesti naisten asiat sekä lasten hyvinvointi ja eläimet ovat myös lähellä sydäntäni. Uskon myös, että yksi elämäni tarkoituksista on viettää eläkepäivät Floridassa:)

Tässä tuli paljon asiaa ja paljon omia mielipiteitäni, että hieman jännittää painaa ”julkaise” näppäintä. Suuri kiitos vielä BW:n haasteesta, oli ilo saada olla mukana.

Eli Starlight Blogger Award haaste ja tunnustus lähtee seuraaville blogeille, jotka toivottavasti eivät haastetta ole vielä saaneet:

Pinkit korkokengät
Minäkö keski-ikäinen?
Vaaleanpunainen hirsitalo
Avec Sofie
After the Storm
Teljänneito

 

Haasteen taustoista ja sen säännöt:

 

The Starlight Blogger Award is to highlight and promote Inspiring Bloggers.
Here are the rules for the Starlight Blogger Award:
1. Thank the giver and link their Blog to your post. 
2. Answer the 3 questions given to you. 
3. Please Pass the award on to 6 or more other Bloggers of your choice and let them know that they have been nominated by you. 
4. Include the logo of the award in a post or on your Blog please never alter the logo and never change the rules.

TallennaTallenna


2 kommenttia

  1. Kiitos Kata kun vastasit haastavaan haasteeseen:) Oli kiva lukea vastauksiasi, Sinulla on arvot todellakin kohdallaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *