Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Pussukat, hiukset ja tuleva muodonmuutos

Onneksi en luvannut teille isoa muodonmuutosta koskien hiuksiani, koska muuten olisin joutunut tuottamaan teille pettymyksen. Kampaajani oli täysin sitä mieltä, että leikataan olkapäille ylettyvä polkka, mutta minä olin toista mieltä, kun istuin hänen tuoliinsa. Tytär oli lukenut päivitykseni aamulla Nizzassa ja laittoi minulle viestin: Älä sitten leikkaa lyhyttä tukkaa. Kyllä hänen pitäisi äitinsä tuntea, kuinka rimakauhu iskee kampaajan tuolissa. Tässä se nyt on eli pituutta leikattiin n. 5 cm pois ja vähän kevennettiin raskaita sivuhiuksia. Tällä mennään vaikka jo mietin, että olisiko pitänyt leikata olkapäille ylettyvä polkka..

 

In Wear nahkapussukka € 54,95

In Wearin ihanat nahkapussukat saapuivat. Nämä ovat käteviä, koska voit ottaa ne ihan arkisestikin mukaan kun menet esim. lounaalle eli sinne mahtuu puhelin, huulipuna ja lompakko eli näin ollen isoa kassia ei tarvitse raahata mukana. Mutta pussukat ovat niin tyylikkäitä, että ne käyvät myös iltalaukusta. Jos minulla on isompi laukku, niin pidän isossa laukussa aina tällaista pientä pussukkaa mukana, johon laitan tarvittavat tavarat, jos juoksen asioille keskellä päivää. Pussukoiden värit ovat vaalean harmaa, beige & musta ja kaikissa on kullanvärinen vetoketju ja pieni In Wearin logo.
Muistathan, että meillä toimii hyvin vilkas postimyyntikauppa, josta voit lukea blogin ylhäällä olevasta ”postimyynti” kohdasta.

 

Järjestämme Vaasassa MUODONMUUTOKSEN marraskuun aikana. Valitsemme hakijoista yhden naisen, joka saa seuraavat palvelut:

 • Stailaus ja juhlavaatteet /DOPPwoman
 • Meikki ja kampaus/ Trendy.
 • Kasvohoito ja manikyri/Salon Adelaide
 • Vaatekaapin siivous ja kartoitus/ K.Instyle
 • Ravintoneuvonta ja ohjattu treeni+ohjelma/ Exeo Personal training Katariina Paajaste
 • Lahjakortti/Hotelli Kantarellis

Muodonmuutoksen haku alkaa la 31.10.2015 jolloin kerromme tarkemmin hakemuksista ja mitenkä muodonmuutos tullaan toteuttamaan.

 

In Wear kauluspaita € 69,95 ja tyllihame € 99,95  Part Twon neule € 79,95  Wolford sukkahousut € 36,00  Gabor nilkkurit (loppu)

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

11 kommenttia

 1. Hei Piipi! Kiitos ja rupesin oikein miettimään hampaitani, kun kysyit niistä. Ystäväni, joka on hammaslääkäri teki minulle muotit noin 15-18 vuotta sitten, ainakin. Silloin käytin niitä muutamia kertoja ja sen jälkeen noin 7-8 vuotta sitten käytin pari kertaa, muistan kun etsin paikkaa, mistä ainetta saisi ostaa. Sen jälkeen en ole käyttänyt mitään valkaisuainetta! Jos vaihdan hammaslääkäriä tai hammashoitajaa, jolla poistan hammaskiveni 3 kertaa vuodessa, niin hekin aina kysyvät että koska olen valkaissut hampaani. Mutta siitä on siis useita vuosia, en edes tarkalleen muista koska. Olin juuri hammaskiven poistossa ja ostin ainetta, jota laitetaan muotteihin mutta en ole sitä vielä käyttänyt. Itseasiassa en pidä niistä muoteista, niin en halua valkaisua tehdäkään. Eli siinä minun valkaisuhistoriani! Hammaslääkäri sanoi, että joillakin ihmisillä on luonnostaan valkoisempi hammasluu kun toisilla eli ehkä se johtuu siitä. Pesen hampaani 2 kertaa päivässä, juon kahvia mutta ei punaviiniä eikä tupakkaa ja muuten niksinä, että punainen huulipuna tekee hampaista valkoisemman näköiset. Siinäpä se:)

 2. Kiitos Jessica:) Toivottavasti naiset innostuvat muodonmuutoksesta ja tulee hakemuksia. In Wearin "tyllihame" on kyllä kiva:)

 3. Kiitos Katriina:) Voin tehdä postauksen ensi viikolla eri hamemalleista ja niihin sopivista yläosista, kuulostaisiko hyvältä? Minulla on niksejä:))

 4. Hei,

  ihana tukka!

  Olen aivan uusi lukijasi, ja heti kysymys: millä menetelmällä olet saanut noin uskomattoman upean sävyiset hampaat?? Olisi ihanaa jos kertoisit koska itse olen kokeillut Zoomia ja muotteja, hammaslääkärin tekemämän, eikä tulos kyllä ollut lähelläkään noin valkoinen. Silti vielä luonnollinen.

  t. Piipi

 5. Vau mikä täydellinen muodonmuutos, ihana idea!! Tuo kokonaisuus on varmaankin jokaisen naisen unelma 😉 Sinulla on kyllä niin kauniit ja klassiset hiukset, etten muuttaisi mitään 🙂 Ja voi apua tuo InWearin hame on aivan superkaunis!

 6. Pitkät hiukset sopivat sinulle hyvin!

  Minulla olisi kysymys hameiden kanssa sopivista yläosista. Kaapista löytyy useita syys- ja talvikäyttöön sopivia hameita, mutta niitä ei vain tule käytettyä, kun en keksi, mihin yläosaan yhdistäisin ne. Suurin osa hameistani on kellohelmaisia, joten koen että yläosan tulisi olla suht vartalonmyötäinen ja korostaa vyötäröä. Mutta siinä se hankaluus onkin. Olen vilukissa, enkä millään tarkene pelkällä trikoopaidalla tähän aikaan vuodesta. Neuleet ovat usein liian paksuja tai leveitä helmasta, jotta ne saisi nätisti hameen sisälle. Paitapuserot taas eivät pysy paikallaan, vaan hilautuvat ylöspäin ja alkavat pussittaa vyötäröllä, jolloin niitä saa olla koko ajan sullomassa takaisin hameen sisään. Sinulla näyttää tuossa alimmassa kuvassa olevan sekä kauluspaita että neulepusero, jotka istuvat nätisti hameen kanssa. Onko sinulla jotain hyviä kikkoja, joilla saat paidat pysymään paikoillaan? Ja osaisitko suositella jotain yläosavaihtoehtoja, jotka toimisivat hameen kanssa näin viileämmilläkin säillä?

  Katriina

 7. Hyvät on hiukset, sinulle passaa juuri tuo malli niin hyvin! Täällä pitkälti samanlainen lopputulos eilisen kampaajareissun jäljiltä 🙂

  Aivan ihania nuo Inwearin pussukat, pitääpä katsoa niitäkin sitten lauantaina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *