Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


24.10.2015 |

Perjantai-illan dinner asu ja hurmaava Uuno

Tervetuloa viettämään rentoa iltaa kotiimme…niin luki kutsussa, joten päälleni valikoitu mukava ja rento asu. Ihastuin täysin Part Twon tekokarvaliiviin jo viime keväänä, ostaessani tämän talven malliston. Pitkä karvaliivi oli jotain ihan uutta. Toki liivejä on aina silloin tällöin, mutta pitkää tekokarva liiviä ei mallistoissamme ennen ole ollut.

 

Part two karvaliivi € 229,95

Puin liivin alle mustan viskoosipaidan pitkillä hihoilla ja syvällä v-aukolla. Hameeksi valikoitui In Wearin viime kevään musta nahkahame, joka oli ensimmäistä kertaa päälläni. Halusin, että hame ei pilkottaisi liivin alta, vaan jäisi lyhkäisemmäksi kuin karvaliivi. Jalassani minulla oli Wolfordin 50 den sukkahousut ja Gaborin nilkkurit. Laukuksi otin mukaan In Wearin nahkapussukan, joista kerroinkin jo pari päivää sitten.
Karvaliivi sopii myös erittäin hyvin housujen kanssa, sekä kapeiden että leveiden. Se mitä haluan liivin kanssa kokeilla, on hihaton mekko tai toppi. Uskon, että ne näyttäisivät hyvältä liivin alla. Liivissä on erittäin käytännölliset taskut, joihin mahtuu avaimet ja kännykkäkin.

 

Me koiraihmiset olimme haltijoissamme, kun Uuno sai osallistua illanistujaisiin. Uuno on vajaat kuusivuotias isäntäperheen koira, joka on erittäin ystävällinen, sympaattinen ja hyvin koulutettu tapaus.
Onhan se iso, Uuno painaa 44 kg ja uskallan jopa väittää, että Uunon vyötärö oli isompi kuin minun, vaikka painan huomattavasti Uunoa enemmän. Välillä se kierteli silitettävänä ja rapsutettavana ja välillä se kiipesi rappuset yläkertaan nukkumaan. Olihan Uunoa hieman erilaista taputtaa ja silittää kun meidän neljä kiloista Griffon poikaa.

 

Ilmoitin isäntäpariskunnalle, että meille saa Uunon tuoda hoitoon, jos he tarvitsevat sille hoitopaikkaa. Ystävättäreni ilmoitti saman asia, mutta muistattehan, että minä ehdin ensin!
Kiitos vielä isäntäperheelle mukavasta ja lämminhenkisestä illasta:)

TallennaTallenna


2 kommenttia

  1. Doppwoman sanoo:

    Kiitos Minna K. Hameista ja yläosista on tulossa postaus viikon sisällä, joten pysyhän kanavalla:) Aurinkoista syksyä sinullekin!

  2. Minna K. sanoo:

    Kaunis asu ja tyylikäs kantaja. Postaus tuli kuin tilauksesta, koska hypistelin juuri tänään eräässä kaupassa samantapaista nahkahametta. En kuitenkaan ostanut sitä vielä, koska jäin miettimään, että millaiseen yläosaan yhdistäisin sen. Sain postauksestasi hyviä vinkkejä, vaikka karvaliivi ei ehkä olekaan minun juttuni. Näyttää kyllä upealta sinun päälläsi! Ehkä samanmittainen neuletakki toimisi minulla. Toivottavasti pääsen käymään joskus liikkeessäsi. Mukavaa syksyn jatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *