Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


29.10.2015 |

007 James Bond

Wau, saimme kutsun James Bondin ”Spectre” ennakkonäytökseen. Minuahan ei tarvitse kahta kertaa kutsua Bondia katsomaan, koska olen Bond fani. Olessani pikkutyttö muistan, että myös isäni piti Bond leffoista ja sieltä se Bondin fanitus on saanut alkunsa. Leffan alut ovat niin vaikuttavia ja ei alku pettänyt tälläkään kertaa. Kahdella sanalla kuvaten uutta leffaa, sanon KATSOMISEN ARVOINEN!

 

Olisin halunnut heittäytyä täysin Bondin fiiliksiin laittamalla päälleni glitterimekon, isot strassikorvikset, verkkosukkahousut ja mustat piikkarikorkkarit. Mutta ajattelin, että olisin kuitenkin ainut, joten pukeuduin itselleni tyypilliseen tapaan.

 

In Wear tyllihame € 99,95  More&Moren tekoturkki € 139,95  In Wearin pitkät nahkahanskat € 89,95

Minulla oli päälläni In Wearin musta tyllihame, More&Moren musta tekoturkki, Soaked In Luxuryn musta paitis turkin alla, In Wearin vaaleat pitkät nahkahanskat, Gaborin punaiset korkkarit ja laukku sekä tietysti Lancomen punainen huulipuna. Näitä ihan samoja punaisia Gaborin korkkareita, joissa on edessä platoo pohja, saapuu liikkeeseemme helmikuussa, joten olehan asialla, jos ne vaatekaappiisi haluat. Samaista korkkaria saapuu myös mustana ja beigenä eli kaikki kolme väriä ovat must have.

 

Nämä Wolfordin sukkahousut ”Love is enough” ja muutkin juhlasukkahousut ansaitsevat oman postauksen. Kuvaamme ne teille ja postaamme ne ensi viikon aikana, ne ovat kertakaikkiaan totaaliset katseenvangitsijat.

 

Love is enough € 41,00

 

 

TallennaTallenna


2 kommenttia

  1. Doppwoman sanoo:

    Kiitos Mimmi:) Asu on myös mun makuun!

  2. Mimmi sanoo:

    Ylellisen näköinen asu, sopii teemaan! Onpa kauniit korkkarit ja laukku! Ja tietysti ihana More & Moren tekoturkki. Myös hametta olen ihastellut, taipuu moneen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *