Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Luottovaate ja se Part Twon huivi

Ihanat Part Twon huivit ja nimenomaan tämä ”Cafe latte” huivi saapui. Olen luvannut ilmoittaa sen saapumisesta täällä blogissa. Huivia saapui myös tummanvihreänä. Materiaali on ihana eli 90 % villaa ja 10 % cashmiriä, hinta € 69,95. Erona edellisvuoteen on se, että nämä ovat nyt hieman pidempiä kuin viime talvena, mutta se on ainoastaan hyvä asia.

 

Kuvassa on useita huiveja eri tuotemerkeiltä. Löytyy todella paksuja ja sitten hieman ohkaisempia sekä yksivärisiä ja kuosillisia.

 

Huivit € 54,00 värit: vaalean- ja tummanharmaa ja roosa

Kuten olen ennenkin maininnut, täydellisten asukokonaisuuksien kokoaminen on pienestä kiinni. Sinulla on hyvät housut ja yläosa, mutta jokin pieni asia esim. huivi, joka sopii väritykseltään moneen, voi tehdä perusasusta täydellisen ja pelastaa monta asukriisi aamua. Minulla viime talvena oli nimenomaan se ”pieni asia” Part Twon Cafe latte huivi. Mutta se voi olla jokin muukin esim. koru, joka tekee asusta aina täydellisen. Näitä tuotteita kutsutaan luottovaatteiksi. Minun viime kesäni luottovaate oli mustat Caloun puukkarit. Ne sopivat kaikkeen ja kaikkialle.

 

Ruutuhuivi € 35,00
”Karvatuubit” € 26,00 ja € 29,00

Nämä karvannäköiset huivit ovat hauskoja, koska ne ovat todella kevyitä vaikka näyttävätkin paksuilta ja raskailta. Huivit ovat tuubin mallisia eli vasemmalla olevat ”pitkäkarvaiset” tuubit laitetaan kaulaan vain kerran ja ”lyhytkarvaiset” tuubit kiepautetaan kaulaan tuplasti. Taustalla on neljä eriväristä villapipoa tupsuilla, hinta € 44,00.

 

In Wear huivi € 54,95

Tässä In Wearin huivissa yhdistyvät lempivärini eli musta ja beige. Se on helppo huivi yhdistää moneen.
Tiedätkö jo, mikä on sinun tämän talven ”luottovaate”? Minun on varmasti tuo samainen Part Twon huivi, mutta tummanvihreänä!

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset