Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


17.9.2015 |

Day To Evening, Part 1/3

Esittelemme kolmena peräkkäisenä päivänä kolme Eltonin mekkoa, jotka voit yhdistää arkeen ja juhlavampaan tilaisuuteen. Nämä mekot ovat loistavia työmekkoja, mutta pienellä stailauksella niistä saa myös iltamekon, jolla voi mennä useisiin tilaisuuksiiin tuntemalla itsensä hyvin pukeutuneeksi, mutta ei ylipukeutuneeksi. Toisaalta kritisoin sitä, että ”pelkäämme ylipukeutumista”. Mielummin yli- kuin alipukeutunut, se on minun mielipiteeni.

Vaikka mekossa on lyhkäiset hiht, niin ne peittävät kuitenkin käsivarret. In Wearin neulejakkua voi kylmemmällä säällä pitää sisäjakkuna ja tähän aikaan vuodesta ulkojakkuna. Jakku on kaunis, hyvin työstetty erilaisilla kanteilla ja siinä on syvät halkiot sivuissa, jotka luovat jakkuun keveyttä. Mekko on hieman sisäänotettu vyötärön kohdalta sekä takaa selästä ja mekon helman mitta on sopiva eli se ylettyy reilusti polveen.

 • Elton mekko € 119,00 koot 34-44 (minulla on päälläni koko 36)
 • Wolford sukkahousut 50 den shape&control € 36,00 koot s-xl
 • In Wearin jakku € 199,95 koot xs-xl
 • Lotta Design kaulakoru € 44,00
 • Gabor nilkkurit € 130,00 koot 37-41 (myös puolikokoja)

Illaksi vaihdamme sukkahousut ja mitkä ovatkaan upeammat kuin nämä Wolfordin uutuudet, jotka ovat edestä 20 den ja takaa 50 den. Nämä sukkahousut vaativat korkeat korot, jotta ovat katseenkestävät! Olen ennenkin sanonut, että kengät ovat uskomattoman tärkeässä roolissa pukeutumisessa ja näistä kuvistahan sen huomaa. Eli melkein pelkillä sukkahousujen ja kenkien vaihtamisella päiväasu muuttui ilta-asuksi.

 • Wolford sukkahousut € 39,00 koot s-l
 • Edblad käsikoru € 46,90
 • Pikkulaukku € 26,00

4 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Kiitos viestistäsi ja kannustavasta kommentistasi. Kiva, että pidät liikkeestämme.
  Lähetän terveiset meidän reippaalle Ivonnelle:)
  Hyvää syksyä sinulle ja toivottavasti matkasi tuo sinut taas Vaasaan joku päivä!

 2. Doppwoman sanoo:

  Voi kiitos Leena:)

 3. Hei haluan kovasti kiitellä Blogiasi ja etenkin myymälää. Jokainen kerta Vaasassa pakollinen kohde ja koskaan, et ole pettänyt. Valikoima on laaja ja palvelu todella mukavaa, ystävällistä ja rentoa (samaa en todellakaan voi sanoa viereisen liikkeen madameista). Katselin aiempaa postausta huomasin Super ihanat Calou nilkkurit,( etsinnässä olleet) mutta en ole niihin ruskeina törmännyt, harmi että Jyväskylästä Vaasaan on ne muutamat kilometrit…Nettikaupoista en kenkiä tilaa, ja oikeastaan en enää muutakaan, koska vaatteet ja kengät pitää sovittaa ja materiaalit tuntea.
  Kiitos sinulle ja iloa sekä Blogin että liikkeen pitoon,
  Aurinkoisen Syksyn toivotuksin sekä sinulle että nuorelle naismyyjälle kesäisestä kohtaamisesta edelleen ilahtuneena
  Turisti kesässä

 4. leena sanoo:

  Huiman tyylikäs olet …eteenkin alimmaisessa kuvassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *