Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


12.8.2015 |

Näin lyhennän maximekon

 

Soaked In Luxury mekko € 79,95

Soaked In Luxuryn elokuun mallistossa saapui pitkä, trikoinen maximekko. Kuten kuvista näette, mekko on todella pitkä, vaikka päälläni on koko xs ja jalassa minulla on 9 cm korot.
Mekon helmaa ei ole käännetty, vaan se näyttää siltä kuin se olisi ainoastaan leikattu.
Niinpä päätin, että leikkaan oman mekkoni kokeeksi, että osaan neuvoa asiakkaitamme kuinka mekon saa lyhkäisemmäksi, koska moni nainen on sitä sovitellut, mutta se on ollut jokaiselle liian pitkä. Teimme myös videon kyseisestä prosessista eli näet sen meidän Facebook sivuilla tai Instagramissa.

Levitin mekon tiskille ja käänsin helman kaksin kerroin. Olimme mitanneet, että kuminauhasta alaspäin helman pituus saisi olla 95 cm. On aina parempi leikata ensin varovasti ja leikata sitten lisää, jos on tarve. Mekon helman pituus oli 110 cm.

Mittasin oikean pituuden ja leikkasin helman silmätuntumalla eli en mitannut sitä enään. Ajattelin, että koska helma on alaspäin levenevä, niin jos helma heittää muutaman sentin, niin sillä ei ole väliä.

Siinä on helmasta leikattu pala ja terävät sakset. Ilman teräviä saksia, hommasta ei tulisi mitään. Neuloin muutaman piston mekon sivusaumoihin, että saumat eivät purkaannu.

Puin mekon päälleni, kun kävimme syömässä. Koska ilta oli lämmin, en tarvinnut mitään käsivarsilleni, mutta kaulaani puin Part Twon syksyn huivin, jossa oli samaa harmaata sävyä kun mekossa ja punaista kuten pikkulaukussani.

Part Two huivi € 26,95

Tässä vielä parempi kuva Part Twon huivista, jossa on hyvät värit. Huivi on neliön mallinen, niitä kun ei paljoa ole tarjolla eli huivit ovat yleensä leveitä ja suorakulmaisia. Nämä neliöhuivit on helppo pukea kaulaan, ne eivät ole niin massiivisia ja siitä johtuukin niiden suuri suosio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *