Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


30.7.2015 |

Mekot loppukesän juhliin

Monella on hääjuhlat tai muut juhlat tiedossa elo-syyskuussa. Jotkut satsasivat mekon ostoon jo keväällä, jotkut alemyyntiaikaan ja jotkut halusivat säästää oston syysmallistoon, koska väritys muuttuu aina tummemmaksi ja vahvemmaksi syksyä kohden. Tässä kaksi hyvää mekkovaihtoehtoa häävieraalle.

More&More mekko € 119,95 koot 34-44

Tässä More&Moren mekossa on jo syksyiset värit. Mekko on viskoosia, jossa on ohut vuori ja pitkä vetoketju takana eli mekko on klassinen kotelomekko, hyvällä istuvuudella. Mekko ei kiristä eikä purista, mutta on vartalonmyötäinen eli tässä mekossa vyötärön saa esille. Tämä mekko sopiikin x-muotoiselle naiselle ja ei haittaa vaikka on lanteikas, koska lantion kohdalla on tilaa.

Nämä Gaborin punaiset kiiltonahka korkkarit kuuluvat suosikkeihini. Ne ovat hyvät jalkaan ja korko on sopiva pienellä etuplatoolla. Valkoiset helmet sopivat koruiksi tähän mekkoon ja punainen huulipunani, josta välillä kysellään, on Lancomen nro. 160.

Tässä In Wearin mekossa on tummansininen pohja erivärisillä lehdillä eli mekossa toistuvat In Wearin alkusyksyn värit, jotka ovat luumu, beige, vanharoosa, vaaleansininen ja toki tummansininen. Mekko on malliltaan suora eli soveltuu täydellisesti naiselle, jolla on H-mallinen vartalo eli vartalo on malliltaan suorahko, lantio on kapea. Näissä suorissa mekoissa on erittäin tärkeää, etteivät ne nappaa lantiosta kiinni, koska silloin selkäosaan tulee pussi. Tällaisen mekon tulee ”roikkua” vapaasti kantajansa päällä. Tässä mekossa on hyvä hihan- ja helmanmitta.

In Wear mekko € 129,95 koot 34-42

Yhdistin tähän mekkoon beiget korkkarit tuomaan asuun vaaleutta, mutta eivät ne mustatkaan huonot olisi olleet. Mutta jos haluatte hankkia kaappinne kahdet korkkarit, niin suosittelen mustia ja beigejä ja kolmansiksi jotain väriä, minulla nämä punaiset ovat ne kolmannet.

Oui` viitta € 69,00 one size

Meillä on uusi merkki, Oui`. Tämä poncho tai viitta on heidän mallistostaan. Viitassa on painonapit sivuissa eli sitä voi pitää myös neuletakkina, mutta nyt avasin napin molemmilta puolelta ja heitin kummatkin sivut ristiin olkapäitteni yli.

Moni miettiikin mitä laittaisi mekon päälle kirkkoon ja nämä huivit, viitat ja ponchot ovat siihen tarkoitukseen loistavia ja ne ovat myös lämpöisiä, kun illat viilenevät juhlapaikalla.

 

Tässä sama Oui`n viitta, mutta nyt heitin vain toisen puolen viitasta hartiani yli.

Satuitteko huomaamaan että viitat ovat erivärisiä?
Ylimmäinen viitta on harmaa ja tämä alimmainen viitta on nutrian värinen. Mekin pääsemme osallistumaan hääjuhlaan syyskuussa, kuinka kiva onkaan suunnitella asua punaisen laukun ympärille, jonka haluan ottaa mukaan ja se onkin ainut asia, jonka vielä tiedän hääasukombostani.


7 kommenttia

 1. Anonyymi sanoo:

  Kiitos nopeasta vastauksesta! Kyllä, minulla on nyt uusi blogi nyt seurattavana ja tuon väriset korkkarit ostoslistalla!

  Tiina

 2. Doppwoman sanoo:

  Kiva kun löysit meidät, Tiina:) nuo ovat Tamariksen, mutta samat kuin minulla on punaiset tuossa jalassani tulee helmikuussa myös beiget. Ne ovat loistavat ja hyvät jalkaan, siis ovat Gaborin korkkarit. Seuraa blogia, laitan ne tänne kun saapuvat!

 3. Anonyymi sanoo:

  Löysin tieni blogiisi Businesswoman -blogin kautta. Erittäin kiinnostavia asupostauksia! Minkä merkkiset ovat nämä monessa kuvassa vilahtaneet beiget korkkarit?

  Tiina

 4. Doppwoman sanoo:

  Kiitos:) laitan postauksen kuinka tuota viittaa voi käyttää usealla eri tavalla!

 5. Doppwoman sanoo:

  Kiitos Tiia:) Kukkamekossa on myös todella hyvä malli.

 6. Tiia K sanoo:

  Aivan mielettömän ihana tuo ylin kukkamekko ja punaiset korkkarit. Viitoista tykkään todella paljon ja kyllä vaan huolisin ihan kumman sävyn vaan, ovat erittäin kauniita, kuten rouva itsekin. <3

 7. maiju sanoo:

  Vau kun upeita asuja. Tuo harmaa viitta on NIIN magee. Mä olen niin henkeen ja vereen viitta, poncho ja huivi ihminen 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *