Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


29.5.2015 |

Säpinää näyteikkunassa ja lahjavinkki

Minulla on tapana vaihtaa näyteikkunat kahden viikon välein. Liikkeessämme on upeat näyteikkunat, koska meillä on kulmahuoneisto. Kauppapuistikon puolella on yleensä viisi mallinukkea ja Vaasanpuistikon puolella meillä on kaksi mallinukkea.

Tämän juhlaikkunan tein reilu viikko sitten. Mietin värimaailman ikkunaan, että se on harmoninen ja sitten sopivat tuotteet huomioonottaen esim. juhla-ajan, eri tapahtumat, tulevan sään jne. Minulla ei ole tapana somistaa näyteikkunaa In Wearin pitsimekko päällä ja korkkarit jalassa, mutta kun se sopi nukkejen väriin niin loistavasti, niin halusin sen näyttää teille. Somistaminen ikkunassa saa edelleen ihmeellisesti säpinää aikaiseksi, ihmiset pysähtyvät katsomaan, joku koputtaa ikkunaan, joku auto joskus tööttää (kuten nyt kun olin siellä)…olenko niin outo näky siellä?

 

Tässä parempi kuva tästä uudesta väristä eli pitsi on luonnonvalkoinen beigellä vuorella.
Todella tyylikäs juhlamekko, mutta ei häihin. Olen tarkka siitä, että emme myy valkoista tai luonnonvalkoista mekkoa tai asua häävieraille, koska kunnioitamme morsianta jättämällä nämä värit hänen käyttöönsä.

Fab Forty Something blogia kirjoittavalla Marjukalla oli päällä tämä meidän In Wearin pitsimekko vaalean pinkkinä. Käykää lukemassa hänen fiiliksiä mekosta ja Wolfordin sukkahousuista, blogiin pääset tästä!

Saimme ensimmäisen kerran Edbladilta myös sormuksia. Sormuksia on kolmea eri kokoa. Edbladit ovat kirurgin terästä, joten ne eivät aiheuta allergisia reaktioita ja mikä mukavinta, ne eivät mustu käytössä.

Saimme myös lisää käsi- ja kaulakoruja. Mikäli sinulla on vielä valmistujaislahja tai rippilahja ostamatta, tule katsomaan valikoimamme. Paketoimme korut kauniisiin Edbladin lahjarasioihin.


4 kommenttia

 1. Anonyymi sanoo:

  Hei, kiitos nopeasta vastauksesta;) ainakin netin kautta kun tarkistin, niistä malleista löytyy xs, että minäpä käyn teillä joku päivä kertomassa mallin nii katsotaan, asun lähellä 🙂 kiitos:) yst Tanja

 2. Doppwoman sanoo:

  Sainkin vastauksen heti:) eli koko riippuu sormuksesta.
  Jos asut Vaasassa niin käy liikkeessä ja kerro minkä haluaisit niin voin tarkistaa asian.
  Emme voi tilata ainoastaan yhtä sormusta vaan heillä on toimitusminimit joten seuraavan tilauksen teen vasta noin 1,5-2 kk pästä eli se menee siihen lähetykseen.

 3. Doppwoman sanoo:

  Hei Tanja! Sormuksia tulee aina kolme eri kokoa, muistaakseni 17, 17,5 ja 18.
  Luulisin, että muita kokoja ei ole mutta laitan viestin maahantuojalle ja palaan tähän pikenmiten kun saan vastauksen😊

 4. Anonyymi sanoo:

  Hei! Mietin noita Edblad sormuksia; Pystyttekö tarvittaessa tilaamaan myös kokoa xs, jos sitä ei ole varastossa ? Ja jos kuinka pitkä toim.aika? Terv Tanja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *