Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


22.3.2015 |

Kolme erilaista kukkamekkoa

Moni miettii, kun kuulee sanan kukkamekko, sellaista romanttista liehuvahelmaista kesämekkoa ja naista, joka juoksee niityllä paljain jaloin, Tauno Palon seurassa! Mutta nämä kukkamekot, jotka teille nyt esittelen, eivät ole sen tyylisiä vaan ne ovat mielestäni tyylikkäitä ja juhlavia kukkamekkoja.

Tässä Eltonin kukkamekossa on sama malli kuin hopean harmaassa mekossa, joka löytyy ”Poltettua oranssia” postauksesta ja johon pääset tästä, klik. Malli on vartaloa imarteleva, materiaali on joustavaa, helma ylettyy polveen ja kaula-aukko on sopivasti uurrettu eli kaulassa voi käyttää myös kaulakorua ja mikä on tärkeää, niin lyhyehkö kaulakoru pysyy paljaalla iholla eikä tule mekon päälle. Itselläni on isot helmikorvakorut ja helmikäsikoru.

Elton kukkamekko € 169,00 koot 34-42 Soaked In Luxury jakku € 79,95 koot 34-44 Helmikorvakorut € 14,00 helmikäsikoru € 22,00
Mekon päälle puin Soaked In Luxuryn jakun, joka ei ole vitivalkoinen vaan se on täysin samanvärinen kun mekon pohjaväri eli luonnonvalkoinen. Jakussa ei ole nappeja, se on boleromainen,  3/4 osa hihainen ja se istuu myös selästä kauniisti eikä jää lepattamaan ristiselän kohdalta.
Part Twon mekko € 119,95 koot 34-44

Part Twon kukkamekko on täysin suoranmallinen. Sen tulee olla löysähkö ja roikkuva eli se ei saa napata lantioon, joten tästä syystä se sopii loistavasti suoranmalliselle vartalolle tai kapealanteiselle naiselle. Mekossa on taskut ja se tekee mekosta hieman rennomman ja pienet laskeutuvat hihat ovat myös kiva yksityiskohta ja hyväkin asia, koska ne peittävät olkapäät.

 More&Moren jakku 149,95 koot 34-44 pitkä helmikaulakoru € 29,00
Musta kaistale mekon keskellä on pukeva eli se tekee kaventavan vaikutuksen vartalolle. Tämän mekon päälle puin vitivalkoisen More&Moren jakun ja kaulaan laitoin pitkät helmet. Tämä jakku on hieman tukevampaa kangasta kun ylempi, Soaked In Luxuryn,  jakku. Olemme erittäin tyytyväisiä kun meillä on tarjota asiakkaille siroja jakkuja ja boleroita mekkojen päälle, koska kevään mekot ovat yleensä hihattomia ja jo Suomen sääkin vaatii, että meillä on jotain lämmikettä mukanamme kun lähdemme juhliin.
In Wear mekko € 99,95 koot 34-44

Tämä In Wearin mekko on ohutta viskoosia, jossa on vuori. Mekossa on vyötärölla poikkileikkaus ja laskokset molemmin puolin.  Laskokset antavat tilaa lantiolle eli nainen, jolla on suhteessa pienempi yläosa kun alaosa, voi kokeilla tätä mekkoa. Puin mekkoon mustat korkkarit, koska ne antoivat mekolle syvyyttä ja tekivät siitä juhlavamman. Tämän mekon voit pukea myös arkisesti esim. yhdistämällä siihen valkoiset tennarit tai balleriinat.

Soaked In Luxury jakku € 79,95 koot 34-44 helmikäsikoru € 29,00

Tässä minulla on päällä sama Soaked In Luxuryn jakku kun ensimmäisessä kuvassa, mutta tummansinisenä. Tämä väri ja malli sopii mekkoon täydellisesti, kuten myös sama jakku luonnonvalkoisena. Minulla on kaikissa kuvissa jalassa Wolfordin Luxe 9 den sukkahousut ja väri on Sand.

Kaikki nämä asukokonaisuudet sopivat esim. häihin, rippijuhliin tai ylioppilasäidille. Mekkojen kanssa voit pukea myös juhlavan huivin harteille, mutta jakku on tyylikäs ja helppo valinta ja varsinkin kirkkoon melkein pakollinen, koska siellä emme ole käsivarret paljaina.

Muistakaa osallistua huivi&kynsilakka arvontaan joka löytyy tämän postauksen jälkeen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *