Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Culturen ”Pumpulia iholle” olevat tuotteet + villi kortti!

Kahdella merkillä on ”pumpulia iholle” sarjan tuotteita. Merkit ovat InWear ja Culture. InWearin sarja on aavistuksen laajempi eli siihen kuuluu enemmän tuotteita ja värejä. Sarja tulee laajenemaan syksyn ja tulevan talven aikana uusilla ihanilla tuotteilla. Culturenkin ”pumpulia iholle” oleva sarja saa uusia tuotteita syksyllä. Pääväri Culturen tuotteissa on musta, mutta nyt sarjasta löytyy yksi ”villi kortti”, joka löytyy postauksen loppupuolelta.

Postauksen lopusta löytyy video!

 

”Pumpulia iholle” olevaan sarjaan kuuluu:

 • collari
 • midihame
 • housut
 • mekko

 

Chabrina svetari

Chabrina svetari kuuluu Culturen sarjaan ”pumpulia iholle”. Svetarissa on O-kaula-aukko ja pitkät hihat resoreilla. Svetarissa on lasketut olkasaumat. Malliltaan se on klassisen svetarin mallinen eli pussimainen ja paidan helmassa on resori. Minulla on paidasta päällä koko XS. Paita on reilua kokoa, suosittelemme ottamaan paidasta yhden koon pienemmän kuin normaalisti käyttää.

 

Chabrina midihame

Chabrina midihame kuuluu Culturen ”pumpulia iholle” olevaan sarjaan. Hameessa on leveä kuminauha vyötärö. Lantion kohta on hieman pyöristetty ja hame kapenee alaspäin ja loppuu lähes nilkkoihin. Hameen takana on halkio. Sivuissa on taskut. Minulla on hameesta päällä koko XS.

 

Miten merkkien sarjat eroavat toisistaan?

 1. Materiaali: Materiaali on sama, mutta suhde on hieman eri. Tuotteiden paksuudessa on suurin ero. Culturen chabrina sarja on ohkaisempaa materiaalia kuin InWearin tuotteet.
 2. Musta väri: Sarjojen musta väri on eri sävyinen eli en sekoittaisi keskenään Culturen ja Inwearin mustia tuotteita. Muuten tuotteita voi yhdistellä keskenään.

 

Chabrina housut

Chabrina housut kuuluvat Culturen sarjaan ”pumpulia iholle”. Housuissa on leveä kuminauha vyötärö. Housut ovat löysähköt, lahkeissa on kuminauha ja housujen sivuissa on taskut. Minulla on housuista päällä koko XS.

 

Tässä sarjan ”villi kortti” eli vaalea burgundi. Mitä pidät?

 

Chabrina mekko

Chabrina mekko kuuluu Culturen sarjaan ”pumpulia iholle”. Mekossa on O-kaula-aukko. Hihat ovat raglan malliset ja ne ylettyvät kyynerpäiden kohdalle. Hihat ovat myös löysähköt. Mekon edessä keskellä on sauma. Mekon edessä on taskut. Ne on tuotu sivusaumoista hieman enemmän mekon eteen, mikä on kiva. Mekko on malliltaan suht suora ja se loppuu juuri polvien alapuolelle. Minulla on mekosta päällä koko XS. Mekko on reilua kokoa eli suosittelemme ottamaan mekosta yhden koon pienemmän kuin normaalisti käyttää.

Mekko on mallina helppo ja se sopii kaikille vartalotyypeille. Mekosta ei tule ottaa liian isoa kokoa. Mekossa tulee olla hieman väljyyttä, mutta pienempi väljyys riittää kuin minulla eli tutustuthan mittataulukkoon.

 

Asiakas antoi idean, että jos tekisimme verkkokauppaan ”Pumpulia iholle” olevan oman kategorian, jotta ne löytäisi helposti. Idea oli meistä hyvä, joten nyt sellainen löytyykin verkkokaupastamme. Kategorian alta löytyy siis kaikki nämä ihanat tuotteet. Kiitos ideasta!

 

Olipas kiva Rukan reissu. Mietin hieman, että teenkö postauksen Rukan reissusta? Postasin aika paljon kuvia ja videoita Instagramin ja Facebookin storeihin viikon aikana. Tein myös kysymysboxin storeihin kun lähdimme ajamaan Helsinkiä kohden eli minulta sai kysyä mitä halusi. Kysymyksiä tuli todella paljon. Vastasinkin niihin autossa 7 tunnin ajan ja vielä jäi osaan vastaamatta. Siellä oli kivoja kysymyksiä laidasta laitaan, haluaisitteko ne kysymykset ja vastaukset myös tänne blogin puolelle?

Kertokaa, mitä mieltä olette!

 

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

10 kommenttia

 1. Ehdottomasti tänne blogin puolelle kysymykset ja vastaukset, niin niitä voi myöhemminkin lueskella.

 2. Hei! Tänne blogin puolelle on aina helppo palata ja täältä monet jutut tulee katsottua uudelleen. Sikäli olisi kiva saada kysymykset ja vastaukset myös tänne. Toki se vaatii taas työtä… Ihana idea, että ”pumpulia iholle” -tuotteet ovat omassa kategoriassaan. Todella käytännöllistä 🙂

  • Hei Marianne 🙂 Juu, laitan ne tänne viikon kuluessa 🙂 Jeps, loistava idea oli! Mukavaa iltaa, Kata

 3. Hyvä:että fiksu asiakas heitti idean omalle paikalle verkkokauppaan pumpulia iholle sarjalle. Täydet pisteet idealle ja toteutukselle.

  Culturen pumpulia iholle sarja reilumpi mitoitukseltaan, remseämpi ja rennompi.

  Inwearin mitoitus istuvampaa, salonkikelpoisempaa ja saanut minut täysin hullaantumaan. Molemmat on hyviä ja kummallekin löytyy omat kannattajansa ja käyttäjänsä. Innolla odotan mitä seuraavaksi tulee näiltä kahdelta.

  Ihana villi kortti ja mikä värisävy. Aavistus syksyä värissä ja mekon malli sopii kaikille.
  Style valinta.

  • Hei Jaana, Jep, tosi hyvä idis! Jep, InWearin tuotteet ovat hieman ”juhlavampia” jos nyt niin voi sanoa. Culture on casualisempi. Kaikkea kivaa tulee. Ihanaa kun ymmärtävät valmistaa näitä! Mukavaa iltaa, Kata

 4. Hei! Hyvä, että nämä löytyvät nyt yhdestä paikkaa verkkokaupasta.
  Mielellään kysymykset ja vastakset blogiin.

  • Hei Anni 🙂 Jep, tämä on hyvä juttu! Jep, laitan postauksen viikon sisällä. Mukavaa iltaa, Kata

  • Hei Annamaija 🙂 On kaunis ja uusi väri pitkästä aikaa! Mukavaa iltaa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *