Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Upeat kaksiosaiset juhla-asut

Nämä kaksiosaiset juhla-asut ovat todella tyylikkäitä. Näissä on eilisen postauksen fiiliksiä, ainakin värinsä puolesta. Mutta tyylikin on sama eli selkeä, eleetön ja tyylikäs. Näissä kuvissa minulla on päällä sama kietaisupaita, mutta kaksi erilaista midihametta. Toiseen asukokonaisuuteen olen yhdistänyt vaaleat korkkarit ja laukun. Toiseen taas mustat asusteet. Näillä kuvilla haluan näyttää, että kummatkin värit sopivat.

 

Kaksiosaiset asut ovat siitä loistavia, että ne käyvät yhdessä kuten ”mekkona” mutta ne toimivat myös erikseen.

 

Elmia kietaisupaita

Elmia on klassinen kietaisupaita. Paidan rinnan kohdalla on tilaa eli paidan saa napakasti kiinni edestä. Paidassa on pussimaiset hihat ja hihansuissa on kuminauhat. Paita ylettyy lantiolle. Minulla on paidasta päällä koko 34.

Koko tulee valita niin, että oma rinnanympärys on pienempi (vähintään 4-6 cm pienempi) kuin paidan rinnanympärys. Näin paidan saa hyvin kiinni edestä, eikä paita vaadi toppia alleen.

 

Veneda vekkari

Veneda on kaunis vekkari. Se on ns. kapea ja hoikka vekkari 🙂 Vyötärönauha on sileä edestä ja takana on kuminauha rypytys. Hameen sivussa on piilovetoketju. Hame laskeutuu kauniisti ja loppuu lähes nilkkoihin. Minulla on hameesta päällä koko 34. Hame vastaa normaalia kokoa. Kuminauha vyötärö venyy mutamia senttejä.

Vekkari pestään pesukoneessa, laitataan henkarille kuivumaan ja vetäistään päälle 🙂 Vekit säilyvät pesusta pesuun

 

Kietaisupaita toimii monen erilaisen alaosan kanssa farkuista lähtien. Kietaisupaita on loistavan mittainen. Se ei ole liian pitkä, että olisi alaspäin levenevän hameen pariksi sopimaton, mutta ei myöskään liian lyhyt.

Hameet ovat kauniita myös erilaisten neuleiden parina ja hame toimii sekä juhlavien kenkien kanssa että tennareiden kanssa.

 

Rins midihame

Rins on super kaunis hame. Hame laskeutuu upeasti ja se toimii niin juhlaan kuin arkeen. Hameen vyötärönauhan sisällä on leveä kuminauha. Hame levenee alaspäin ja loppuu lähelle nilkkoja. Minulla on hameesta päällä koko 36, koska koot 34 olivat jo loppuunmyyty. Hame vastaa normaalia kokoa.

 

Kumpiko asukokonaisuus on enemmän sinun mieleesi? Vekkari ja beiget asusteet vai sileä hame ja mustat asusteet?

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

1 kommentti

  1. Sileä hame ja mustat asusteet mieluisempi.