Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mekkoviikko 2/7; salsaa ja kuviota

Mekkoviikon toinen päivä aukeaa kahden kauniin mekon kera, joita yhdistää keskisininen väri! Ihana jo ikiklassikoksi muodostunut Jolaf salsamekko on saanut uuden värin tälle keväälle. Mobimo midimekko on super viehättävä ja miten kevyt se onkaan! Se on juuri sellainen mekko joka puetaan eri menoihin mutta myös ihan arkeen sandaalien kanssa, joissa on valkoiseksi lakatut varpaankynnet tai rohkea nainen valitsee siniset varpaankynnet!

 

Jolaf salsamekko on meidän klassikkomekko! Jolaf on super kaunis kaikille vartatyypeille. Se on hauska ja se on ihana iholla.

 

Jolaf salsamekko

Jolaf salsamekko on kerrassaan loistava vartalolle ja ennen kaikkea se on ihana päällä, kun se joustaa. Mekossa on V-kaula-aukko ja kauluksessa on listan alla muutama nappi. Hihat ovat lyhkäiset. Mekko on leikattu vartaloystävällisesti ja se loppuu polveen/polven alapuolelle. Mekossa on joustavia salsakantteja edessä ja takana. Mekko on joustavaa materiaalia eli mekosta ei tule ottaa liian isoa kokoa, muuten se ”roikuu” päällä. Minulla on mekosta päällä koko XS.

 

Musta Jolaf salsamekko löytyy täältä.

 

Mobimo midimekko

Mobimo midimekko on kaunis. Vaalealla pohjalla on sinisen eri sävyisiä paisley kuvioita, tummansinistä ja pieni ripaus keltaista. Mekossa on O-kaula-aukko, joka muuttuu V-malliseksi edestä. Hihat on aavistuksen pussimaiset ja puoli pitkät. Hihansuissa on kuminauhat. Malliltaan mekko on suora ja mekon sivuissa on nauhat, jolla mekkoa voi kiristää vyötärölle oman maun mukaan. Helma levenee kevyesti alaspäin ja loppuu lähes nilkkoihin. Mekkoon kuuluu luonnonvaalea sisämekko, jonka saa neppareilla mekosta irti. Alusmekko joustaa aavistuksen ja se ylettyy juuri polven alapuolelle. Minulla on mekosta päällä koko 34. Mekko vastaa normaalia kokoa. Koko tulee ottaa sisämekon mittojen mukaan.

 

Asustin Mobimo midimekkoa Kita villahuivilla. Villahuivin väri on täydellinen mekkoon!

Myös safarin värinen Kita huivi sopii Mobimo mekkoon todella kauniisti!

 

Rastina neuletakki on super kaunis mekon päällä. Se tuo asuun pehmoisuutta ja vaikka mekossa onkin ripaus keltaista, sopii aprikoosi väri upeasti juuri mekossa olevien sinisten eri sävyjen kanssa yhteen.

 

Lavanna jakku tuo asuun asiallisuutta. Lavanna jakkuun löytyy myös ihanat Amalie housut.

 

Katso esittelyvideo Jolaf salsamekosta!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. 20- luvun salsamekko,pirteä persikka Rastina neuletakki.

    • Hei Annamaija! Jep, salsat on aivan ihania 🙂 Ja rastina on todellinen piritysruiske! Mukavaa viikkoa, Kata