Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Katan ja Gabin tarinatuokio jakso 2. ”Hyvinvointi”

Tarinatuokion toinen jakso käsittelee Hyvinvointia. Jaoimme aiheen eri osa-alueisiin, koska hyvinvointi on aiheena laaja.

Saitte laittaa kysymyksiä Instagramin kautta koskien aihettamme ja niitä tuli taas paljon. Kiitos jokaisesta. Videolla vastaamme kysymyksiinne ja useita vastauksia kysymyksiinne tulee, kun kerromme meidän hyvinvoinnista ja miten me sitä hoidamme ja mitkä asiat ovat meille tärkeitä.

Viime jaksossa lupasin kertoa ”Nuorekkaana pysymisen salaisuuteni” ja sen kerronkin tällä videolla.

Toivottavasti tykkäätte jaksostamme. Kivoja kuuntelu- ja katsomishetkiä!

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

7 kommenttia

  1. Komppaan edellisiä kommentteja ja oli kiva kuunnella juttuja unesta ja ravinnosta. Minäkin olen kärsinyt unettomuudesta ja arvostan Kata sinun avoimuuttasi asiasta. Positiivisuus on tullut teille veren perintönä, mutta sitäkin voi opetella eikös vaan. Aurinkoista kevättä teille molemmille!

  2. Olette aivan ihania tarinan kertojia. Arvostan isosti avoimuutta ja ystävällisyyttä. Saamme tulla rennosti mukaan teidän elämään mukaan. Kiitos luottamuksesta! 🥰🙏

    • Hei SuviSi! Voi kiitos 🙂 Ihanaa kun tykkäät Tarinatuokiosta 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

  3. Iso kiitos Tarinatuokiosta! Arvostan suuresti teidän avoimuutta tulla ihan henkilöinä ”esiin”. On erittäin mukavaa katsella ja kuunnella näitä tarinatuokioita. Toivottavasti näitä tulee paljon lisää vielä jatkossa. Oikein aurinkoista ja iloista kevättä!

    • Hei Meru! Kiitos, ihanaa kun tykkäät 🙂 Ihana palaute ja varmasti teemme! Seuraava aihe on jo mietitty ja se tulee ulos toukokuun puolivälissä. Mukavaa viikkoa, Kata

  4. Mukava kahvihetki äidin ja tyttären kansssa.