Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Uuden Vuoden lupauksia ja Instagram

Kerroin Uutena Vuotena minun Uuden Vuoden lupaukseni Instagram Storyssä. Lupasin tänä vuonna 2024 vähentää ruutuaikaa. Kysyin teidän lupauksianne ja tässä vastauksia ja ajatuksiani lupauksista.

Teen instagramin Storeihin juttuja päivittäin. Jutut vaihtelevat videoista, asukuvista, henkilökohtaisemmista asioista, reissuista jne. Storeja on kiva ja nopea tehdä ja niitä tykätään katsoa. Storeista löytyy juuri se ajankohtainen asia, koska storyt elävät ainoastaan 24 tuntia. Välillä tallennan storyjä kohokohtiin, joista niitä voi selata uudestaan. Kohokohdat ovat palloja ennen kuvia.

Tässä kuvakaappaukset Instagram Storyn Uuden Vuoden lupauksista.

 

Tältä näyttää DOPPin Instagramin pääsivu. Seuraa meitä Instagramissa tai tee tili ja ota Dopphelsinki seurantaan. Meillä on paljon asiakkaita, jotka seuraavat Instagramissa vain meitä ja ovat tehneet tilin ainoastaan siksi, että näkevät meidän Storyt, kun niitä muualta ei näy.

Instagram julkaisut näkyvät täältä kotisivuilta kohdasta ”etusivu” ja hieman alempaa, kun kuvaa vierittää alaspäin.

 

Kategoriat