Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Rennot ja tyylikkäät Future Freedom (FF) housut

Jos minun pitäisi helposti selittää, millaiset Future Freedom (FF) housut ovat, niin sanoisin niiden olevan rennot ja tyylikkäät sekä monikäyttöiset housut. Ne ovat sellaiset housut, joista voi tulla helposti ns. lempparihousut. Ne eivät ole farkut mutta ne eivät ole myöskään ”suorat” housut. Ne ovat housut näiden välistä.

Future Freedom housut ovat FF eli ”Friends forever” -housut 🙂

 

Tällaisiin vaalean beigen sävyisiin housuihin, takuuvarma yläosa valinta on musta paita. Tämä on minusta täydellisin värikombo ja takuu varmasti tyylikäs. Myös valkoinen ja luonnonvaalean eri sävyt sopivat vaalean beigeen. Mutta luonnonvaaleassa pitää vielä tarkistaa sävy, että se ei ole liian tunkkainen vaan tarpeeksi raikas.

 

Future Freedom housut

Future Freedom housut ovat rennot, mutta tyylikkäät housut sekä vapaa-aikaan että työkäyttöön. Housuissa on korkea vyötärö. Vyötörönauha on sileä edestä ja takaosassa on kuminauha. Vyötärönauhassa on vyölenkit ja edessä on vetoketju. Sivuissa on pitkät taskut, jotka ovat läpän alla.Taskut on tuotu sivuista eteen eli taskut eivät levennä lantiota, vaan päinvastoin! Lahkeet kapenevat alaspäin ja loppuvat nilkkaan/jalkapöydän päälle riippuen pituudesta. Minulla on housuista päällä koko 34.

 

Future Freedom housut sopivat sekä lanteikkaammalle että suoremmalle vartalotyypille. Lanteikkaan vartalotyypin kannattaa katsoa lantion mitta verkkokaupasta. Lantioon tulee jäädä hieman tilaa, niin housut näyttävät rennoilta. Suorempi vartaloisen kannattaa taas katsoa vyötärön mitta. Sen ei tarvitse olla isompi kuin oma vyötärö koska vyötärönauha joustaa.

Jos sinulla on jo Tulevaisuuden housut, niin suosittelen näistä FF housuista pääsääntöisesti samaa kokoa.

 

Future Freedom housut ovat aavistuksen saman tyyliset kuin monen suosikkihousut eli Tulevaisuuden housut. Jos mietit, mitkä ovat näiden kahden housumallin erot niin tässä lista eroista.

  • FF housuissa on ohkaisempi ja aavistuksen ”hienompi” materiaali
  • FF housuissa on vyölenkit, nappi ja vetoketju edessä, Tulevaisuuden housut vain vetäistään jalkaan ja vyötäröllä on nyörit
  • FF housujen taskut ovat maltillisemmat ja vetoketjut ovat läpän alla, Tulevaisuuden housuissa on isommat taskut ja reilummat vetoketjut
  • FF housujen polven kohdalla ei ole saumoja

FF housut ovat astetta asiallisemmat kuin Tulevaisuuden housut.

 

Valkoinen Antoinett paita on loppuunmyyty, samoin mustat korkkarinilkkurit.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

1 kommentti

  1. Koska kevättä kohden mennään,niin postaus osui ja kolahti minuun. Kävin vaatekaapin housuja läpi viikkonloppuna ja lempparini Tulevaisuuden housut osui käsiini. Pähkäilin, että tulisipa niitä hieman ohuemmasta kankaasta ja ”salonkikelpoisempana” kuin mitä ne ovat. Joku aika sitten niitä valmistettiin ohuemmasta kankaasta vai muistanko Kata väärin?

    Nämä Future Freedomit menevät minulla ainakin katsastukseen. Sekä mustat että vaaleat vaativat ihan paikan päällä käynnin. Haluan vähän fiilistellä housujen materiaalia, istuvuutta sekä erityisesti vaalean housun sävy tarkastettava. Kevättä kohden mennään ja silloin mieli alkaa haluamaaan vaaleita sävyjä. Nyt saa valo,värit ja lämpö alkaa laskeutua elämään ja talvi saa pikkuhiljaa riittää.