Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kukka- vai raitamekko?

Niin, mitä tuumaat? Pidätkö enemmän naisellisesta kukkakuosista vai vannotko klassisen raidan nimeen? Kaksi erilaista mekkoa, mutta yksi asia niissä on sama. Se asia on nauhavyö eli mekossa on mekon kankaasta oleva suora nauha, jonka voi kietaista vyötärölle. Kukallinen Ariel paitamekko kaipaa vyön vyötärölle, mutta Ena raitamekkoa voi käyttää myös ilman vyötä.

 

Ariel paitamekko

Ariel paitamekossa on viehättävä, naisellinen malli. Mekon edessä on kokonaan avattavat napit. Mekossa on kaulukset ja hieman vajaamittaiset, suorat hihat. Hihansuissa on leveät kantit ja halkiot. Vyötärön kohdalla on poikkileikkaus ja mekkoon kuuluu nauhavyö. Vyötärön jälkeen mekko levenee alaspäin ja loppuu reilusti polvien alapuolelle. Minulla on mekosta päällä koko 36. Mekko vastaa normaalia kokoa.

 

Minulla on Ariel mekossa ihanan naisellinen olo. Tytöt kommentoivat, että näytät tyylikkäältä, amerikkalaiselta kotirouvalta muutaman vuosikymmenen takaa 🙂

Mekon pohjaväri on keskisininen ja kukista löytyy tummansinistä ja valkoista

 

Ena mekon väritys on luonnonvaalea ja tummansininen

 

Ena raitakuvio mekko

Ena raitakuviollinen mekko on näyttävä. Mekon kangas on puuvillaa ja kankaan pinta on kohopintaista. Mekon niskaosassa on pystykaulus, joka muuttuu V-malliseksi edestä. Kauluksen reunassa on nauhat. Nauhat voi sitoa rusetille tai pitää ne auki. Hihat ovat pussimaiset ja puolipitkät. Hihansuissa on leveät resorit. Malliltaan mekko on ihan suora ja se loppuu reilusti pohkeiden alapuolelle. Mekon sivuissa on taskut ja helmassa on halkiot. Mekkoon kuuluu nauhavyö.

Minulla on mekosta päällä koko 32. Mekko on reilua kokoa! Mekosta tulee ottaa yksi koko pienempi kuin normaalisti, muuten mekko ei näytä sievältä päällä, koska kangas on hieman tykympää.

 

Tässä kuvassa jätin vyön roikkumaan mekon sivuihin. Mekko toimii myös ilman vyötä, mutta se kannattaa ottaa mekosta kokonaan pois. Jos vyön sitoo taakse, niin kangas voi jäädä liian tönköksi vyön ja vartalon väliin. Sidoin myös kauluksen nauhat rusetille, joka toimii kivasti, kun vyö on mekosta poissa. Jos kaulus on kiinni rusetilla ja vyötäröllä on vyö, voivat ne olla ns. ”liikaa”.

 

Haag korvakoruja on taas saapunut lisää! Nämä ovat minun suosikki roikkuvista korikorvakoruista. Kädessäni minulla on Dalina clutch, joka sointuu värinsä ja tyylinsä puolesta super kauniisti mekkoon ja korvakoruihin.

 

Iskikö jompi kumpi mekoista sinuun? 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Kukkamekko on naisellinen ja näyttävä. Väri iskee silmään,mutta ei ole aivan perinteinen kukkamekko. Kaunis Katan päällä, mutta itse kallistun raitamekkoon.

    Raitamekon kuvio on kiehtova, kaulus sekä hihat kauniit ja tykkäsin, kun mekkoa voi pitää vyöllä tai ilman. Taskut ovat ihan parasta.

    Nuden väriset korkkarit sopivat ja tekevät jaloista sirot ja pitkät. Sopiiko valkoiset tennarit tai mustat korkkarit molempiin?
    Samoin mietin miltä näyttää, jos clutch on väriltään musta.

  2. Raitakuviollinen mekko on melkein näköharha.Tuo mieleen seepran.Tyttömäinen Ariel 50-luvun tyyliin.