Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Smokkirypytys tuo mukavuutta

Tämän postauksen tuotteita yhdistää smokkirypytys. Smokkirypytys on kumilankarypytystä, jota käytetään paitojen ja mekkojen yläosissa ja välillä myös hihoissa. Smokkirypytys tuotteita on kiva käyttää, koska ne joustavat eli niissä on helppo olla. Rypytys on myös naisellista, koska silloin tuote on vartalonmyötäinen ja rypytyksessä on se hyvä puoli, että vaikka yläosat ovat vartalonmyötäisiä, ne ovat myös armollisia vartalolle. Tämä onkin täysin rypytyksen ansiota.

 

Eve rypytyspaita

Eve paidassa on ihana materiaali. Paidassa on poolokaulus, joka on matalahko ja löysähkö. Paidan edusta ja selkäosa on smokkirypytystä ja hihat ovat löysähköt leveällä kuminauha resorilla. Paidan helma on peblum mallinen, joka tulee kivasti juuri massukan päälle, sitä häivyttäen. Minulla on paidasta päällä koko S.

 

Tässä kuvassa näkee loistavasti, miltä Eve rypytyspaidan peblum helma näyttää. Smokkirypytys loppuu hieman vyötärön alapuolelle ja paidan helma on löysähkö, joka tulee juuri massukan päälle. Varsinkin jos alaosana on tiukka hame tai housut, jää massukka kivasti piiloon peblum helman alle.

 

Ellen midihame halkiolla

Ellen midihameessa on super kaunis malli. Hame on klassinen hame halkiolla, joka on vasemmalla puolella, sivusaumassa. Hameen takana on vetoketju. Hame kapenee alaspäin ja loppuu lähelle nilkkoja. Minulla on hameesta päällä koko S.

Ellen midihame on upea niin arkeen kuin juhlaan!

 

Tässä kuvassa näkee, miten loistavasti Eve rypytyspaidan peblum helma tulee juuri massukan päälle. Minä olen ihan rakastunut pitkiin ja kapeisiin midihameisiin. Minusta ne ovat todella tyylikkäitä.

 

Eve rypytysmekko

Eve mekko on ihanan tuntuista, joustavaa materiaalia. Mekossa on O-kaula-aukko. Mekon yläosa on smokkirypytystä eli kuminauharypytystä vyötärön kapeimpaan kohtaan. Rypytystä on myös olkapäiden kohdalla ja hihat alkavatkin hieman alempaa, käsivarren kohdalta. Hihansuissa on myös leveät smokkirypytykset. Helmaosa levenee kevyesti alaspäin ja loppuu lähelle nilkkoja. Mekko ei ole hurjan pitkä, joten se soveltuu myös lyhkäisemmälle naiselle midimekoksi. Minulla on mekosta päällä koko S.

 

Laitoin pitkästä aikaa korviini isot korvakorut. Viime kesänä käytin päivittäin isoja korvakoruja, mutta syksyn tullessa, korvakorut vaihtuivat helmiin. Helmet ovat niin minun juttu ja sanotaan, että vasta noin 1,5 vuotta sitten en koskaan, siis koskaan käyttänyt roikkuvia saatikka isoja korvakoruja. Minusta ne eivät sopineet minulle, vaan olivat kasvoilleni ”liikaa”. Ihailin niitä muilla, mutta kun laitoin ne itselleni, en tykännyt. Jotain muuttui vuosi sitten, kun rakastuin roikkuviin korvakoruihin. Mitä lie muuttuneet, ihan sama, mutta hyvä niin 🙂

 

Jalassa minulla on Wolfordin 66 den sukkahousut, jotka tuovat asuun arkisuutta sekä rentoutta.

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Ihana Eve mekko. Onkohan tästä mahdollisesti tulossa muita värejä? 🙂

  • Hei Kirsi 🙂 Mekko on ihana 🙂 Tätä mekkoa ei ole valmistettu kuin mustana, mutta vastaavanlaisia voi tulla kevään mittaan 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

 2. Smokkirypytys on ihana keksintö samoin kuin peblum mallinen paidan helma. Ne tuovat asuun ekstraa ja luovat kauniin siluetin.

  Pitkät, kapeat midihameet ovat niin huiput. Kun sellaiseen hameeseen pujahtaa tuntee itsensä supernaiseksi. Sopii arkeen sekä juhlaan.

  Eve rypytysmekon hihat ovat jännät. Mekko on ajaton ja asusteilla sitä voi muokata oman mielensä mukaan.

  Isoja korvakoruja vierastin itsekin, mutta kesällä jotain tapahtui ja aloin käyttämään niitä. Syksyn tullen helmet hiipivät takaisin korviini, mutta nyt talven juhliin ovat isot korvakorut saaneet voiton. Kun sipaisee hiukset kiinni, niin isot korvakorut pääsevät oikeuksiinsa.

  Wolfordin 66 den sukkahousut ovat niin best. Tuovat asuun arkisuutta ja rentoutta, mutta antavat varmuutta. Ne eivät petä rai räjähdä täyteen silmänpakoja. Super sukkahousut.

  • Hei Jaana! Midihameet, ah! ovat niin ihania. Ne ovat todellakin stylejä ja ”hyvin puetun” näköisiä, kuten äidilläni on tapana sanoa 🙂 Isot korvakorut ovat niin kivoja, ne tuovat perusasuunkin pientä extraa. Pelkät korvakorut voivat pelastaa tylsänkin asun. Samaa mieltä, 66 den sukkikiset ovat parasta mitä voi olla sukkahousurintamalla olla 🙂 Mukavaa iltaa, kata

 3. Huikea Eve rypytysmekko.Mustassa näkyy rypytys paremmin,kuin musta/valkoisessa puserossa.

  • Hei Annamaija! mekko on kaunis. Totta, mustassa peblum tulee enemmän esille 🙂 Kata