Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Katan ja Gabin ruskaviikko Rukalla-Vlogi

Villa Irman olohuone sai päätyikkunan! Loistava idea mieheltäni, olohuoneen pääty oli ennen hieman pimeä, nyt ihanan kutsuva 🙂

Teimme Gabin kanssa Vlogin viime viikon reissustamme Rukalla.

Video löytyy TÄÄLTÄ!

 

Kategoriat,

2 kommenttia

  1. Mainio idea Katan mieheltä tehdä päätyikkuna tuomaan lisää valoa olohuoneeseen.

    Ihana Vlogi Rukan viikosta. Teillä on ikimuistoinen reissu ja pian perheeseenne saapuu uusi tulokas. Onnellista loppuajan odotusta ja Kata tuskin on ainoa, joka odottaa malttamattona, että saisi pienokaisen syliin. The Familyssä niitä sylejä riittää.

    • Hei Jaana! No niin oli, idea oli kerrassaan 10/10! Häntä on nyt kehuttu niin paljon ideasta, että leijuu vielä seuraavan viikonkin metrin maasta :))) Kiva kun tykkäsit vlogista 🙂 Jep, sylejä on tarjolla. Mukavaa iltaa, Kata