Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Nyt on aivan ihanaa sinistä!

Heti kun näin tämän mekon ja tämän jakun niin ihastuin salamana. Mekko on super kaunis, se on raikas ja ihanan selkeä kuvioinen. Tummansininen ja valkoinen ovat upeita värejä keskenään. Minusta tämä mekko on täydellinen syysmekko työkäyttöön, mutta miten helposti sen yhdistääkään myös juhlavampaan menoon.

Minä olen ihan rakastunut tähän mekkoon, pakkasin sen mukaani Vaasan reissulle. Minulla on mukana valkoiset sandaalit sekä tennarit eli ne puen jalkaani sään mukaan

 

Avery mekossa on kaulukset ja nauhat. Minä tykkään pitää nauhoja solmittuina, mutta mekko toimii yhtä hyvin myös nauhat auki jolloin kauluksesta muodostuu V-aukkoinen.

 

Avery mekko

Avery mekko on näyttävä! Mekko on kauniisti laskeutuvaa viskoosia. Mekossa on kaulukset ja V-aukko edessä sekä nauhat. Nauhoja voi pitää auki tai ne voi sitoa kiinni rusetille. Hihat ovat täyspitkät ja rannekkeissa on nappi. Mekon vyötäröllä on kuminauha eli se tulee nostaa vyötärön kapeimpaan kohtaan, jolloin yläosa jää hieman pussille. Mekon helma levenee alaspäin ja loppuu noin pohkeiden alapuolelle. Mekon sivuissa on taskut. Minulla on mekosta päällä koko 34.

 

Tämä asukokonaisuus on niin style! Ja aina ajan hengessä

 

Tummansininen väri ja kullanväriset napit ovat ihan täydellinen pari

 

Navy jakku

Navy jakku on upea ja klassinen jakku! Siinä on kauniit kullanväriset napit edessä ja hihansuissa ja jakussa on tuplanapitus. Jakku istuu kauniisti ja on slimmattu. Jakku ylettyy pepun alle. Jakussa on puolivuori selässä, muuten se on vuorellinen. Jakussa on ”päättelemättömät” hihansuut ja kaulusten reunat. Minulla on jakusta päällä koko 34.

 

Navy jakku on loistava myös farkkujen kanssa ja toki myös muiden housujen kanssa. Minulla on jakun alla Remi paita. Kiiltävä viskoosi ja villakangas tyylinen materiaali eli vastakohdat täydentävät toisiaan.

 

Super kaunista kun kaikki on samaa väriä eli sinistä

 

Katso esittelyvideo asusta ja laita äänet päälle!

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Mikä yhdistelmä, täydellinen combo!
  Mekko on hillity, aistikas ja klassinen.
  Jakku taas ikuisuustuote. Remy paitan kiilto istuu hyvin jakun kanssa. Korvakorut ja laukku sointuvat täydellisesti asuun. En yhtään ihmettele, että Katakin nappasi asun itselleen.

  Videossa vilahtelee Valora ja viis veisaa täydellisen asun esittelystä, koska hän on itse täydellisyys. Ketterästi kuningatar kipittää omiin menoihinsa. Lienee hänkin odottanut Vaasan reissua.

  Tässä on asu millä voi menmä minne vain. Jakku on niin täydellinen; käy mihin vain ja mekko niin naisellinen klassikko.

  • Hei Jaana! Niin samaa mieltä täällä ruudun toisella puolella eli hillitty, aistikas, tyylikäs. Terv. Kata

 2. Tyylikäs mekko sinisen jakun kanssa.Kultaiset napit kruunaavat asun.

  • Hei Annamaija 🙂 Ihan samaa mieltä, sen enempää lisäämättä 🙂 Kata