Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Maximittaiset hellemekot ja Tukholman kuulumiset

Olemme juuri kotiutuneet Tukholmasta. Olimme siellä koko perhe kannustamassa vanhemman poikamme maraton juoksua. Juoksu meni nappiin, juuri kuten hän oli suunnitellut. Aikatavoite oli 4 tuntia ja hän juoksi maratonin aikaan 3:58:09. Mieletön suoritus, sanon minä! Hän ei ole ns. ”juoksijatyyppiä”, kuten ei kukaan muukaan meidän perheestä. Hän on lihaksikas ja suht lyhytjalkainen, entinen jääkiekkoilija ja kilpasoutaja. Joten vieläpä tähän peilaten, oli suoritus aikamoinen.

 

Elina maximekko näyttää näissä kuvissa juhlavalta, mutta kyseessä on intianpuuvilla tyylinen maximekko, joka on arkimekko, mutta menee kesäjuhliin asustamalla juhlavammin

 

Elina maximekko

Elina maximekossa on kaunis kaula-aukko, jota kiertää virkatun tyylinen pitsireunus. Pitsi jatkuu myös mekon eteen. Mekko levenee ihan aavistuksen alaspäin ja mekon sivuissa  on halkiot. Mekko on maximittainen ja minulla se laahaa maata, jos ei ole korkkareita jalassa. Minulla on mekosta päällä koko XS. Mekko on reiluhkoa kokoa. Jos mekko on liian iso, näkyy kainalon kohdalta rintaliivit. Koska mekko on intianpuuvilla tyylistä, hieman ryppyistä materiaalia, on materiaali joustavaa.

 

Jos mekko tuntuu liian suoralta tai jos mekko on liian pitkä, voi vyötärölle kietaista vyön. Itse suosin mustissa mekoissa aina mustaa vyötä, koen sen olevan tyylikkäin combo. Vyöllä saa mekkoa reippaasti noin 5-10 cm lyhkäisemmäksi kun vyön päälle vetää pussia.

 

Kun jakun pukee harteille, saa asusta loistavan ja aina tyylikkään menoasun!

 

Mitä muuta teimme Tukholmassa?

Kävimme tutustumassa poikamme työpaikkaan. Se sijaitsee NK tavarataloa vastapäätä, joten ihan ydinkeskustassa. Upea konttori, täynnä taidetta ja siellä on tosiaan oma kokki, joka tekee työntekijöille aamupalat. Siellä oli myös joogahuone, jossa voi laittaa luurit korviin ja rentoutua. Kun kävimme siellä, niin siellä oli maalauskerho meneillä eli jotkut työntekijät piirsivät ja vesivärittivät. Hauska käydä tuollaisessa konttorissa, koska oma konttoritila on hieman eri luokkaa 🙂 Shoppailimme hieman eli ostimme jotain pientä Gabin tulevalle vauvalle ja minä kävin shoppailemassa kosmetiikkaosastolla. Storeissa näytimmekin ostokset, mitä olimme tehneet.

 

Hotelli ja ravintolat

Yövyimme Nobis hotellissa. Hotellin sijainti on täydellinen, sen parempaa minusta Tukholman keskustassa ei ole. Hotellin aulatilat ja ravintolat olivat kivoja ja hotellihuone oli myös oikein hyvä. Pidän siitä, että minun on helppo kävellä kaupungilla ja tulla nopeasti hotellille. Voin väin käväistä vaikkapa NK tavaratalossa, kun mies pötköttää huoneessa. Ei tarvitse erikseen isolla porukalla selvitellä tarkkoja aikoja, koska kaikki liikkuvat siinä muutamien satojen metrien etäisyydellä. Teitä kiinnostaa aina ruokapaikat, joten kerron ne.

  • Perjantaina illallinen ravintolassa Aubergina; kiva ja rento bistotyylinen kortteliravintola
  • Lauantain lounas Hotel Diplomat, ihana paikka! Tämän edessä saimme kaksi kertaa kannustaa juoksijaa
  • Lauantain illallinen Calle P; hyvä ruoka, loistava sijainti. Musiikin volume kohosi illan aikana siihen pisteeseen, että oli enää vaikea keskustella pöydässä, mutta kello olikin jo niin paljon, jotta menimme untenmaille

Tukholmassa on todella paljon ravintoloita mistä valita. Tällä kertaa söimme rennoissa paikoissa. Rennoissa paikoissa, jos ruoka ei ole ihan nappiin, ei niinkään harmita. Mutta jos paremmissa paikoissa saa huonoa ruokaa, niin se harmittaa. Laskun loppusumma ja ruoka eivät vastaa toisiaan samana päivänäkään. Näin on käynyt turhan useasti, viime kerrasta ei ole kauaa.

 

Aiden maximekko kietaisuhelmalla

Aiden maximekossa on kaunis malli. Mekossa on syvä V-kaula-aukko ja hihat, jotka tipahtavat reilusti olkapäiden alapuolelle. Vyötäröllä on poikkileikkaus ja solmuke. Selkäosassa on kuminauharypytys. Mekon helma on edestä auki. Kangas joka tulee päällikankaan alle, on neulottu kiinni mekon sisäsaumaan, joten mekon helma ei aukea liikaa tuulessakaan. Mekon yläosa on trikookangasta ja alaosa ns. tavallista ohkaista puuvilla kangasta. Minulla on mekosta päällä koko XS. Mekosta tulee ottaa vähintään yksi koko pienempi kuin normaalisti, mekko on reilua kokoa.

 

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

    • Hei Annamaija! Kiitos, toimii 🙂 Mukavaa iltaa, kata